eşimi test ettim... çok mutsuzum...yardım edin bana

İşte başladıysan göze alacaksın herşeyi..

Yada hiç yeltenmeyeceksin

Seninki de eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek gibi olmuş güzelim yani..
Şimdi ne yapsan aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık yada iki ucu .. değnek..
Demekki aranızda ufak çaplı da olsa bi güven problemi varmış böyle deneme yanılma yöntemi uygulamışsın , senin yaptığın da doğru değil , eşininkini söylememe gerek yok zaten..

Sevgili Hilal64;
Sen eşinin bazı şüphe içeren davranışlarını görmesen bu sahre facebook hesaplarına girişmezdin sanıyorum...
Öncelikle bunu kabul edelim.
Eşinin bazı davranışları var ki sana güven vermiyordu...
ıçine şüphe düştü ve bu hesabı açtın.
Sonuç olumlu oldu düşüncen adına eşin senle konuştu.
Kızın ilgisinden hoşnut oldu. a.s
Kız buluşmak isteyince de kabul etti.
Bunda şimdi anormallik nerde dersek...
Aslında erkeklerin büyük bir kısmının pis nefisli olduğunu kabul edersek, kendisine ilgi gösteren bir kızı kabul etmeleri çok normal...
Normal olmayan onla buluşmak istemesi...
Hayatında heyecan aradığı açık.
Sen de ona rutin görününce bu hesapta olmayan facebooktaki kız cazip geldi.
Kendince bir sıyrılış yöntemi olacak bu eşinin ama öyle...
Ayrıca bir de şu yönden düşün:
Sen eşinin zayıf noktalarını ve onu etkileyebilecek noktalarını iyi biliyorsun....
Sana inanabilmesi çok kolay.
Bu yönden de düşün olayları lütfen.

yerimseniben

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bu işin sonunu iyi görmüyorum şahsen bacılar. kadın kıllanmış ki bu oyuna başvurmuş diye düşündüm, ama bi taraftan da kaşınmayan yerleri kaşımak iyi bir şey mi bilmiyorum. velhasıl, ben bekarım anlamam -tatlicadiarzu-

Bekarsan burda ne işin var :mymeka:

Pacaklarını gırmayım kaydirigubbakcemile

*kadın kıllanmasa kocasını denemezdi zaten ,var birşeyler ki denemiş

Dertsiz başına dert almak buna deniyor heralde. Ama bu eşinizin yaptığı yanlışı değiştirmiyor tabi. Bu oyun pek hoş değil, başlanmamalıymış aslında ama, eğer başlandıysa devamında ne çıkacak bilmek lazım. Acaba ne olacaktı diye ömürde geçmez.

En önemlisi de , elde edeceğiniz sonuca katlanabilecek misiniz, eğer eşiniz işi ilerletirse ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
eger esin bulusmaya giderse bosanacakmisin????
eger bosanmayacaksan böyle oyunlara ne gerek var

Bekarsan burda ne işin var :mymeka:

Pacaklarını gırmayım kaydirigubbakcemile

*kadın kıllanmasa kocasını denemezdi zaten ,var birşeyler ki denemiş

ders alıyoz apla, evlendikten sonra bu konuyu okusam ne faydası var bana deeermişim sempatiksalakcinni

Bence yaptiginiz sey hic hos birsey degil,hatta cok cirkin.
Mutlu bir evliligi olan ve esine guvenen birinin bunlari dusunmesi bence dusundurucu.

Hoş olmayan tabirlerle yoruma yorumda bulunmayalım,kendi fikrimizi söyleyelim.

Konu hakkındaki fikrime gelince, belki kurcalamak yanlış ama çıkıyorsanız da tüm senaryoları düşünüp yola çıkmış olmalısınız.
Zamanında buna benzer hataları yapmış biri olarak söylüyorum,
Şüphelerimde hep haklı çıktım, hiç yanılma payım yok inanın.
Cevabı bilerek de olsa bu yollara cesaret ettiğimde sonucu yine beni üzdü.
Ama olmasa mıydı ? Bence iyi ki de oldu, az gözyaşı dökersin belki ama net olursun, şüphelerinden kurtulursun.
Ama burda şu nokta çok önemli : öğrendiğin bilgiyi nasıl kullanacaksın, öğrenmeye cesaretin yoksa hiç kurcalamayacaksın...

Sen gelme bir daha konulara :dilcikar:

Bi geliyon pir geliyon son noktayı koyup gidiyon bize de birşey bırakmıyon kaydirigubbakcemile

bence evlılığe yakışmayan bir hareket ben evli değilim ama erkek arkadasıma böyle bırsey asla yapmam evliliğin temeli güven ve dürüstlük bu davranısı yaptıgınızdan ıtıbaren evlılıkte sarsılmış ve şöyle birşey daha var teknoloji okadar gelişti ki söyledıgınız ad veya resmi araştırıp bulabılır ve bunu sızın yapmış oldugunuzu anlamış olabılır ve oyunu sonuna kadar surdurup sızı karsısında gordugunde onun sizi bırakmayacagını nerden bılıyorsunuz ona guvenmedıgınız ıcın?çoçukça bir hareket lise dönemlerindeki kızlar yapıyo bu tarz seyler...:gitme:

off offf kötü olmuş ya.........ben pek kurcalamam böyle şeyleri durduk yere iş açılıyo insanın başına ama sende haklısın varsa bişey çıkmalı ortaya ..........
biz eşimle facebook falan kullanmıyoruz ben istesemde deneyemem eğer kullansaydı belki benimde aklıma gelirdi senin gibi yapmak....hesabını sonuna kadar sor !

off cok zor :çok üzgünüm:

evli misin diye bi sor .. bakalim ne diycek sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

yazdıklarınızı okuduktan sonra yaptığıma çok pişman oldum.
keşke böyle bırseye hıc kalkışmasaydım...
ama artık cok gec malesef. neden böyle bırsey yaptığıma gelınce...
eşimden hiç şüphe duymuyordum. onun benı cok sevdıgınden cok emındım. ve sanırım bunu sırf egomu tatmın etmek ıcın yaptım... ondan ''ben karımı sevıyorum'' demesını beklerken ... böyle bırseyle karşılaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…