- 19 Şubat 2010
- 4.941
- 3
Bu tür oyunları sevmiyorum,adı üstünde oyun!
kazanmakta var kaybetmekte...
madem başladın devam etmelisin,yoksa bir ömür acaba buluşmaya gidecekmiydi diye kendini yer bitirirsin,keşke hiç kalkışmasaydın böyle birşeyebenneyaptımki
İşte başladıysan göze alacaksın herşeyi..
Yada hiç yeltenmeyeceksin
Sürekli bir kuşku ile gitmektense başladıysan sonunu getireceksin. Tabi bu arada sonunda ne yapacağını da düşünmen gerekli..
arkadaşım yanlış anlama söyleyeceklerimi ama senin evliliğinde heyecan arayan eşin gibi görükse de heyecan arayan sensin bence bu yaptığınla eşinin seni zaten aldatacağını yada hiç aldatmayacağı sonucuna varamazsın ki daha 3 yıl olmuş evleneneli daha hoş süprizler yapıp eşinle arandaki sevgiyi arttırmak yerine böyle denemeler yapmamalısın bence
bu işin sonunu iyi görmüyorum şahsen bacılar. kadın kıllanmış ki bu oyuna başvurmuş diye düşündüm, ama bi taraftan da kaşınmayan yerleri kaşımak iyi bir şey mi bilmiyorum. velhasıl, ben bekarım anlamam -tatlicadiarzu-
Bekarsan burda ne işin var :mymeka:
Pacaklarını gırmayım kaydirigubbakcemile
*kadın kıllanmasa kocasını denemezdi zaten ,var birşeyler ki denemiş
Bence yaptiginiz sey hic hos birsey degil,hatta cok cirkin.
Mutlu bir evliligi olan ve esine guvenen birinin bunlari dusunmesi bence dusundurucu.
Hoş olmayan tabirlerle yoruma yorumda bulunmayalım,kendi fikrimizi söyleyelim.
Konu hakkındaki fikrime gelince, belki kurcalamak yanlış ama çıkıyorsanız da tüm senaryoları düşünüp yola çıkmış olmalısınız.
Zamanında buna benzer hataları yapmış biri olarak söylüyorum,
Şüphelerimde hep haklı çıktım, hiç yanılma payım yok inanın.
Cevabı bilerek de olsa bu yollara cesaret ettiğimde sonucu yine beni üzdü.
Ama olmasa mıydı ? Bence iyi ki de oldu, az gözyaşı dökersin belki ama net olursun, şüphelerinden kurtulursun.
Ama burda şu nokta çok önemli : öğrendiğin bilgiyi nasıl kullanacaksın, öğrenmeye cesaretin yoksa hiç kurcalamayacaksın...
off cok zor :çok üzgünüm:
evli misin diye bi sor .. bakalim ne diycek sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni