dün sen birşeyler gizliyosun falan dedım... ne yaptığın beni ilgilendırmyor ama sonuçlarına katlanabileceğin seyler yap dedım. afalladı önce, sonra benı cok sevdıgını ve saçmaladıgımı falan söyledı... uyardım da yani...
tam olarak daha bulusmayı kabul etmedı aslında. ama tanışmak istedıgını söyledi. ve msn ver dedi. daha uzun uzun konuşuruz dedı.... yani buluşmayı da kabul edecek demekki
nihayet bugun mesajıma cevap geldı:) ve ccok mutluyum sımdılık... ona yazdıgım en son mesaj şuydu... '' anlasılan senınde eşinle sorunların var... benımle tanısmak ıstedıgıne gore onu sevmıyorsun... sonuçta iyi gıden bır evlılıgı bozmak ıstemem bende... ama bellıkı mutlu degılsın... belkii anlatmak ıstersın sorunlarını...
cevap:
'' benım karımla bır sorunum yok.. onu sevıyorum. ve mutluyum. senınle msn de konusuruz ara sıra dıye arkadaslık teklıfını kabul etmıstım...bunu bastada belırtmıstım zaten... ama sanırım senın nıyetın farklıymıs... senınde zaten msn için vaktın yokmus... o zman artık senı rahatsız etmem bır daha...!'''
bır kac gun sonra yurtdışına gıdıyorum. eger benım gıttıgımde tekrar bır mesaj atmazsa testı gecmıs olacak... ama belkı de benım anladıgımı falan düşünmus olabılır.... son zamanlarda tabıkı ıstemesemde tavırlarım degısmısdı cunkı...
eger o zaman tekrar bır mesaj atmazsa ne mutlu bana.....
sizede fıkırlerınız ve yorumlarınız ıcın cok tesekkur ederım.....
bilemiyorm valla bunlarınki evlilik değil evcilik oyunu bu kadar basit şeylerle denenirmi insan heleki erkekler bunu anlar bide zaten tavırlarıda değişmiş eşine karşı salak değilse anlamıştır konuşmalarından felan bilemiyorum yaa benim mantığıma sığmıyo konu sahibinide kırmak istemem fakat yaptığı doğru değil güven yoksa evlilik yürümez zamanla şüpheler artar belkide haklı çıkar belki çıkmaz ama sonuçta üzülen her daim o olucak allah mutlu etsin ne diyeyimEvet konu sahibi arkadaş 'karımı seviyorum ben ' cümlesini işitmeyi bekledi ilk etapta.
İşitemediği için de sinir yaptı yediremedi.
Konu sahibi için asıl önemli olan adamın msn de başka bir kadınla görüşmesi,tanışmak istemesi değil zaten.Karımı seviyorum dememesiydi.
Geç de olsa adamın kafasına dank etti ve söyledi karısını ne denli çok ama çok (!) sevdiğini.
Karısı da hemen tav oldu iki kelimeye
Yarın öbürgün adam gene aldatmaya yeltenir.Konu sahibi arkadaş yakalar,adam karıcığım seni seviyorum der ve konu kapanır,tekrardan mutlu mesut (!) yaşantılarına devam ederler
ne alaka arkadaşım evli barklı diye face olamazmı doğru kullanıldıktan sonra sorun olmaz bence facen ne suçu var facete sadece daha kolay oluyo daha kolay bulabiliyosun onlara aracı oluyo face olmasa başka yerde gene yapacak sonuçta niyeti bozuk bende eşimde kullanıyoruz şuana kadar bi sorun olmadı sadece tanıdıklarımızla konuşuyoruz tanımadıklarımızdanda msj geliyo ama cvp vermiyoruz çünkü kullanmasını ne için kullandığımızı biliyoruz o yüzden evli insanların facete ne işi var demeyin kullanmayı bilmeyenlerin ne işi var deyin:jeyyar:bence bu gibi sitelere üye olunması mantıksız,hele de evli barklı insanlarsınız,bunu yargılamak bana düşmez tabii ama dereyi baştan bulandıran nokta bu,ikincisi eşinize güvenmemişsiniz ki onu test etmişsiniz beklediğiniz sonuca ulaşamamışsınız,bu durumda iki ihtimal olabilir birincisi eşiniz email adresinizi bularak siz olduğunuzu anlamış o da sizi oyuna getirmek istemiştir tabii mevcut email adresinizi kullandıysanız,ikinci ihtimal de eşiniz böyle bir teklif karşısında şeytana uymuş olabilir ki bu da söz konusu erkekler olunca kuvvetle muhtemeldir...
her iki durumda da geçmiş olsun demekten başka yapabilecek birşey yok...
anlamış senın oldugunu bence..1 dk da msn ısteyen adam şimdı karımı sevıyorum demez
Kesinlikle size katılıyorum burda üye olmadan öncede üye olduktan sonra da eşiyle ve sevgisiyle problem yaşayan bir çok kişi ve konu okudum. Hepsinin altında direk sıralanan olumsuz,artniyet olduğunu düşünen,sorunu değilde iki tarafı da birlikte oturup düşünmek yerine diğer kişiyi direk yerme olarak cevaplar var. Çözüm odaklı olmak yerine tek tarafli provokasyon yapan insanlar çoğunlukta ve kesinlikle şunu biliyorum ki boyle seylerı yazan çoğu insanlar kendı ailelerinde üç maymunu oynayıp cesaret edemedikleri şeyleri burda birilerine empoze etmeye hatta doğru bu...başka birşey duşünen kesinlikle yanlıştır gibi bir tavır takınıyolar bir problem varsa onu çözümlemek destek olmak o kişinin, olayın hareretiyle düşünemezken adam akıllı bir yorum beklerken boyle tabir-i caizse gaza getirici cümleler kuran insaların çok yanlış yaptığını düşünüyorum ve üzüldüğüm bir diğer konu bunu bir çok konu okudum ay çatlıcam nolduu acabaa pembe dizi gibi bir sonraki bölümü bekleyıp insanların dertlerının altında boyle yorum yapanlarda var tabi ki merak edersin derdıne çare buldu mu nasıl oldu diye sorarsın ama boyle bır tutum gercekten çok üzücü ama tabiki bir elin 5 parmagıda aynı değil..gözlemlediğim kadarıyla birkaç yorumda böyle gördüm
çoktan seçmeli sınav sorusu mudur evlilik, ne testi??
yani erkek başka kadınlarla buluşmuyor sadece msn'de geyik yapıyor diye sevinilmeli mi?
me kadar alçakgönüllüsünüz, bravo valla
ben şahsen bu duruma düşmem, çünkü böyle küçük oyunlar düşünmem.
gerçekten böyle olduğunu düşünüyorsanız sizin adınıza çok üzüldüm..
eşim hakkında sizin düşündüğünüz gibi düşünseydim bir dakika evli kalmazdım..
nedemek risksiz kimse görmüyor..
allah var allah...ve siz inanmak istemesenizde ondan korkan erkekler var..
anlamış senın oldugunu bence..1 dk da msn ısteyen adam şimdı karımı sevıyorum demez
Belki bu konuyu yorumlamak için yaşım çok küçük affedin ama,bende küçük küçük çaplasını yaşadım sayırlı..Ne olursa olsun siz eşinizn karşısına çıksanız dahi bence haklı çıkmak için sürüyle nedeni olacakdır..Keşke hiç huzurunuzu kaçırmasaydınız ama madem kalkıştınız böyle birşeye sakin olmalısınız ..Attığınz her adım sizi mutsuz edecek ve şüphe kuşku daha fazla yer edecektir içinizde :sinifsinif:
Ohoo niye dedin ki böyle birşey?klava:Resmen face deki o kadın benim demişsin. Bundan sonra çıplak kadın fotoğrafı bile göndersen dönüp bakmaz ben sana diyeyim. Çoktan uyanmıştır. Zaten uyanmadıysa boşa gitsin hemen, salak demek ki, ondan çocuk mocuk doğurulmaz.