- 19 Şubat 2010
- 4.941
- 3
yeni adres aldım zaten. resımde var. hadi suç üstü yaptım dıyelım...sonra???
ne alakası var ya, bi şeyi ne amacla ne niyetle kullandığın önemli, eşiminde benimde hesabımız var, ve doğal olarak sadece normalde tanıdığımız insnaları akrabaları falan ekliyoruz, illa face hesabı olunca sanal arkadaşlık, sapıklık peşinde mi olmuş oluyo insankafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
özetle ben sana deyim gülüm yemez yemez onu kocana yapmaya.emin ol dünden takar boynuzu.böyle öldür at gir sat bırak demeyle sizin kendi kocalarınıza yapamadıklarınızı sizin cesaret duyamadıklarını başkasına söyleyip gürlemeyle efelik olmuyor.özgüven meselesi.
katılıyorum ben de. üç maymunu oynamak ve var olan gerçeği göz ardı etmek de mutluluk değil. İnsanlar ne yazıkki değişebiliyor. Bir insan evlenmeden önce çok sadakatli olabilir. Demekki insanoğlu değişebiliyor !!!!!!!!
Gerçekleri görmek daha iyi birşey. En azından evliliği gözden geçirmek gerek. Boşanılsın demiyor kimse
Eşiniz başka bir kadınla buluşmak istediyse demekki evliliğinizde yolunda gitmeyen şeyler var. Yoksa erkeklerin hepsinin pusulası aşağıdamıdır ? kafamçokkarıştı
Yani egerki evde huzurlu bir yuvasi varsa ve aldatiyorsa zaten bir dakika durmaya gerek bile yok..Ben yinede suclu olarak konu sahibini buluyorum..Teknoloji cikti evlilik,sevgili iliskileri yerin dibine girdi...
Evde hersey tamamsa,karsilikli sevgi ve saygi konumunda ilerliyorsa ne gerek vardir böyle seyler yapmaya...
arkadaşım yanlış anlama söyleyeceklerimi ama senin evliliğinde heyecan arayan eşin gibi görükse de heyecan arayan sensin bence bu yaptığınla eşinin seni zaten aldatacağını yada hiç aldatmayacağı sonucuna varamazsın ki daha 3 yıl olmuş evleneneli daha hoş süprizler yapıp eşinle arandaki sevgiyi arttırmak yerine böyle denemeler yapmamalısın bence
bende şimdi onu öğrenmekl istiyorum. acaba böyle bır teklıfı kabul ettırecek ne yaptım acaba?? yada evlılıgımızde ne eksık?? son yazdıgım mesaj o oldu zaten ona. neden benımle tanısmak ıstıyorsun dedım? karınla mutlu degılsın demekkı dedım... bakalım ne yazacak... cok merak edıyorum.... ondan sonra ne yapacagıma karar verecem
Bu sorunun cevabı sen de ben nerden bileyim...
Ama önünde 2 seçeneğin olduğu kesin.
Ya kocanın dizinin dibinde oturmaya devam edip ,seni aldatmasını yutacaksın,bundan sonraki hayatında kafanda durmadan beynini kemirip duran acabalarla yaşamayı öğrenir,evliliğine devam edersin.
Ya da gururuna yediremeyip,yaptığını yanına kar bırakmayıp ayrılırsın...
Konuşmalarında fazla eşinin yani senin hakkında sorular sorma ki çakmasın ..
Eğer evet mutlu değilim derse kesin bir buluşma tarihi ayarla.
mavim naptın sende be canım bence buluşmaya gitmesin evli bir insana gerçekten yakışmaz hani erkek arkadaşı olsa tamada aynı evdesin aynı yatağı pylaşıyorusn hayat arkadaşın yahu nasıl yüz yüze bakılcak sonra takip etmeler buluşma ayarlamalar falan bence artık bitirsin uzatırsa sonucu kötü olabilir
yeni adres aldım zaten. resımde var. hadi suç üstü yaptım dıyelım...sonra???
tabi oda şimdi sonucunu görmek istiyodur bakalım görüşmeye devam edicekmi diye ama bence sonu daha kötü olabilir araları dahada açılabilir o yüzden dedim zaten eşi iyi niyetli olsa derdi ona ben yeni arkadaş falan ekledim diye ama ne biliyim böyle işler gerçekten çok karışık ve sakıncalı allah yardımcısı olsun ne diyim
arkadaşım yanlış anlama söyleyeceklerimi ama senin evliliğinde heyecan arayan eşin gibi görükse de heyecan arayan sensin bence bu yaptığınla eşinin seni zaten aldatacağını yada hiç aldatmayacağı sonucuna varamazsın ki daha 3 yıl olmuş evleneneli daha hoş süprizler yapıp eşinle arandaki sevgiyi arttırmak yerine böyle denemeler yapmamalısın bence