eşimi test ettim... çok mutsuzum...yardım edin bana

cok uzucu bır durum
artık esınıze guvenınız kalmaz kı gıtmesenız bıle ..sonucta kabul etmıs buluşmayı ya cok kotu ..bence de bır arkadasını ayarla ve gıtsın bakalım ona tavrı nasıl olcak sonra da ortaya cık ..

Sakın belli etmeyin o kişinin siz olduğunuzu ve sakın buluşmayın..
Çünkü o zaman "bunu bile bile" evliliğinizi sürdürüyor olacaksınız. Kabullenmiş olacaksınız. Ve bu daha kötü birçok vakaya zemin hazırlayacak, daha çok üzülebilirsiniz ileride. Nasıl olsa affediyor, diyebilir.

Keşke başlatmasaydınız böyle birşeyi.. Ayağına gelen bir fırsata hayır diyecek erkek o kadar az ki.. Adam kendi kendine fırsatlar yaratıyor ve heyecan arıyorsa, tamam o başka.. Ama durduk yere.. Eşinizin de boş anına geldi belki, belki merak etti kim bu diye? Sizden vazgeçtiğini veya sevmediğini göstermez.. Siz bu numaraya son verin bence hemen, kendinizi üzmeyin boşuna. Evliliğinizin biraz heyecana ihtiyacı olabilir. Bu sonucu çıkartın ve olayı kapatın.

Buluşma yerine git ve suratına bir tokat indir...
Şahsen ben öyle yapardım...

Kızlar size bi fıkra anlatim
ingiliz fıransız bir kadın birde bizim fadime
sormuşlar kadınlara eşiniz sizi aldatsa naparsınız?
fransız olan boşarım demiş
ingiliz olan çocuklarımın yüzünü göstermem evden kovarım demiş
Fadime benim kocam beni aldatmaz demiş..
Aldatmaz asla! asla! diyoruz ama şeytan işte... ve bir erkek.. onu isteyen bir bayana ne derece hayır diyebilir.. nekadar...
Aklıma yattı tebrik ederimm arkadaşım tam üstüner basmışsın yakalayıvermişsin

Ne kadar sacma isler yapiliyor inanilir gibi degil
evliliginde huzurun olsa bile mutlaka birseyler bulup kendi kendini
huzursuz yapmak icin ugras ...

ben olsam buluşmada ayarlar gider kafasını gözünü patlatırım

geçen sene bende bir sürü mail adresi alıp msn eklemiştim hiç birini kabul etmemişti
faceyi denemedim hiç ama bir sürü tanımadığı kadınlardan teklif geliyo hiç birini kabul etmiyo görüyorum

Bu arada bu adamın başka adresleri hesaplarıda olabilir böyle bişeye meyilli ise napsak boş yaniiboshayallersmile

Peki buluşmaya gittin diyelim eşinde geldi, sonra ne yapacaksın? Önemli olan bu...

sasirdim ... ne zamandan beri yazisiyorsunuz facede acaba hemen 2-3 konusmada bu is olduysa anlamistir derim ama uzun süreye dayaniyorsa ozaman kafasini kir derim

bu gebe psikolocisiylen sen onu da yaparsın, beklerim senden iloş kafa

neden yaptığımı bilmiyorum... ama kesinlikle tavsiye etmıyorum arkadaşlar

Sen resmen kendi basina dert aramissin...
Devam ettir olayi ozaman ve randevu ver ,o beklerken sen cik karsisina,hayirdir ne bekliyorsun burda de masasina otur..Bakalim ozaman ne diyecek..
Off ya ne diye böyle seyler yaparak dertsiz basiniza dert aciyorsunuzki?
Bende evliyim ama hicte aklima gelmez böyle seylerle kocami denemek.:kedi:

Kızlar siz devam edin, biraz daha takılırsam size boyam resmen kırmızı olacak, duşa girip geliyorum...

Yakalanınca zaten öyle diyecektir, çok klasik bir yalan...

buluşma yerinde beklemesn o zaman eşi beklerken o da orada alışveriş yaparken karşılaşmış gibi yapsın aaa ne işin var burda hayatım dedin bende hava güzel diye ööle alışverişe çıkmıştım desin hatta elin poşet felan olsun :roflol: haliyle sen olduğunu anladım diyemez. haa doğrucuysa ve gerçekten öyle düşündüyse der ya biri buluşma teklif etmişti bende sen sanıp gelmiştim sen değilmiysidin der seninle birlikte ayrılır ordan. haa öye bişey düşünmemişse gerçekten o zaman bi arkadaşı bekliyorum falan der bam başka bir yalan uydurur...

Devam et yazışmalarına...

Bilgisayarından geçmişi temizle ki senin olduğuna dair aklında şüpheler oluşmasın.

Buluşma yeri belirle ve oraya git...Ama uzaktan takipte ol.İlk etapta yaklaşma yanına.

Onu orda beklerken gördüğün an arkasından damla yanına.

Suç üstü yapmış olursun hem.

Çünkü şuan söylemiş olsan,ben senin olduğunu biliyordum zaten der

Sen de böyle kalakalırsın .

En iyisi dediğim gibi yapman

dün sen birşeyler gizliyosun falan dedım... ne yaptığın beni ilgilendırmyor ama sonuçlarına katlanabileceğin seyler yap dedım. afalladı önce, sonra benı cok sevdıgını ve saçmaladıgımı falan söyledı... uyardım da yani...
tam olarak daha bulusmayı kabul etmedı aslında. ama tanışmak istedıgını söyledi. ve msn ver dedi. daha uzun uzun konuşuruz dedı.... yani buluşmayı da kabul edecek demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…