eşimi test ettim... çok mutsuzum...yardım edin bana

ben olsam sürdürmeye devam ederdim eşi anlasaydı yada içinde bi kötülük olmasaydı eşine söylerdi manalı manalı bence eşi farketmemiş fırsatı bulmuş eşini eşiyle aldatıcak saff

Sen resmen kendi basina dert aramissin...
Devam ettir olayi ozaman ve randevu ver ,o beklerken sen cik karsisina,hayirdir ne bekliyorsun burda de masasina otur..Bakalim ozaman ne diyecek..
Off ya ne diye böyle seyler yaparak dertsiz basiniza dert aciyorsunuzki?
Bende evliyim ama hicte aklima gelmez böyle seylerle kocami denemek.:kedi:

Şimdi bu arkadaşımız ileride aldatılırsa sahiden, o zaman dönüp kendinde hata arayacak.. Ben soktum aklına, ben güvenmedim, ben rahat vermedim vs vs. Evlilik süresince herşey yolundayken suyu bulandırmamak, huzurlu bir ortam yaratmak (karşıdaki insan bunu bozmadığı ve sinerji yarattığı sürece) gerekiyor. Yoksa çok okuyoruz burada, aldatıldığı halde kendinde illaki bir kusur arayan hanımları.. Yani yok bir kusurları aslında, evlilikte olabilir kusurları, ama eşinin ihanetinde yok..

benim eşim böyle birşey yapsaydı aile faciası çıkartırdım valla haklıda çıkamazdı çünkü o niye kabul etti o zaman olurdu valla işin çok zor canım bence görüşmeye devam et bakalım evlimisin diye falan sor

eee kabul ederse ne yapacaksın..

yani sonuçlarına katlanamıyacak ve yerineize oturup üç beş güne bikaç özürle unutacaksanız feci şekilde kaybetmiş olusunuz..

yok aldatma meyili hisssedersem terk ederim diyorsanız siz bilirsiniz o zamn gidin sonuna kadar..

dün sen birşeyler gizliyosun falan dedım... ne yaptığın beni ilgilendırmyor ama sonuçlarına katlanabileceğin seyler yap dedım. afalladı önce, sonra benı cok sevdıgını ve saçmaladıgımı falan söyledı... uyardım da yani...
tam olarak daha bulusmayı kabul etmedı aslında. ama tanışmak istedıgını söyledi. ve msn ver dedi. daha uzun uzun konuşuruz dedı.... yani buluşmayı da kabul edecek demekki

Bu tür uyarılar yapma ,durum ortada zaten...

Msn adresi al kendine,netten de başka bir kız resmi bul resmini göster.

Buluşma teklifi et bir yer belirle ve onun orda beklediğinden emin olana dek çıkma ortaya.

Dediğim gibi suç üstü olur,hem o zaman kendini savunacak bahanesi de olmaz :nazar:

yani sonuçlarına katlanamıyacak ve yerineize oturup üç beş güne bikaç özürle unutacaksanız feci şekilde kaybetmiş olusunuz..

yok aldatma meyili hisssedersem terk ederim diyorsanız siz bilirsiniz o zamn gidin sonuna kadar..

Zaten adam buluşma yerine giderse resmen aldatmış demektir...bu tür işlerde bezi var demektir

Kendini savunacak bir hali bile yok bence şu durumda bile..

o zaman ölene kadar kendımızı kandırıp mutlu evcilik mi oynayalım??

Arkadaşım, senin yaptığın testi yapan her 5 kadından 3 tanesi snein aldığın yanıtı alır, ne yazıkki.. Erkeklerin bakış açısı farklı.. Daha kim olduğunu bile bilmiyor karşısındakinin, yani senden daha iyi veya daha güzel birinin peşinde değil. Sadece biraz özgüveni arttı ve egosu okşandı senin mesajlarınla.. Bunun arkası gelecek umuduyla da msn de yazışalım diyor. Hepsi bu.. Ha güzel birşey mi, HAYIR.. Tanımadığı birinden gelen teklifi hiç düşünmeden reddecek erkeklerde var.

aslında durduk yere huzursuzluk bu yokyere ama oda kabul etmeseydi bu kadar uzamazdı neticede hemen atlamış oda bu internet gerçekten bazen çok sakıncalı erkekler için allahtan bizimki elini sürmüyo

Filmlerde olur sanırdım böyle şeyler.:nazar:

Çok fazla filmde izlemem amakafamçokkarıştı

valla bir kere güvenmekte hata yapıyorsunuz.benim kocam yapmaz etmez ya da sevgilim yapmaz etmez diyenlere ben gülüyorum.erkek hayatım bu yasağı sever onlar.kaldı ki kimseye güven yok.ve kocasını sevgilisini deneyenlere ve üzülenlere de üzülmüyorum.şahsına değil sakın yanlış anlama.eskiler boşa dememiş fazla merak iyi değildir diye.durduk yere niye huzurunu kaçırıyorsun.farzetki kocan hayır deseydi de yapmayacağı anlamına gelmezdi.çünkü belki senin olabileceğini sezinlemiş olurdu.sen bu oyunu devam ettirme boş yere de kafanı takıp canını sıkma.bu kadarda kocana güvenip sırtını yaslama.benim babannem kızım kocasına çocuğuna güvenen kadın yarı yolda kalır derdi.

o zaman ölene kadar kendımızı kandırıp mutlu evcilik mi oynayalım??

O zaman evlenmeseydin
ortada fol yok yumurta yok böyle bir
oyun yada tuzakmi desek kurman cok acayip...
evlilik kurumuna saygisizlik...

ne kadar zamandir evlisin bilmiyorum
ama daha yeniysen dahada kötü
bu sekilde zaten evlilik yürümez...

Bu tür uyarılar yapma ,durum ortada zaten...

Msn adresi al kendine,netten de başka bir kız resmi bul resmini göster.

Buluşma teklifi et bir yer belirle ve onun orda beklediğinden emin olana dek çıkma ortaya.

Dediğim gibi suç üstü olur,hem o zaman kendini savunacak bahanesi de olmaz :nazar:

yeni adres aldım zaten. resımde var. hadi suç üstü yaptım dıyelım...sonra???

benim eşim böyle birşey yapsaydı aile faciası çıkartırdım valla haklıda çıkamazdı çünkü o niye kabul etti o zaman olurdu valla işin çok zor canım bence görüşmeye devam et bakalım evlimisin diye falan sor

ne kadar güzel akıllar veriyorsunuz maaşallah.oldu olacak boşa deyin bitsin.ne kadar kolay başkasına yorum yapmak.bu kadar eminsen kendinden sen kocana yap aynısını bakalım farklı ne olacak.ama yok eminim snein kocan aslaaaaaa yapmaz :)

Şimdi bu arkadaşımız ileride aldatılırsa sahiden, o zaman dönüp kendinde hata arayacak.. Ben soktum aklına, ben güvenmedim, ben rahat vermedim vs vs. Evlilik süresince herşey yolundayken suyu bulandırmamak, huzurlu bir ortam yaratmak (karşıdaki insan bunu bozmadığı ve sinerji yarattığı sürece) gerekiyor. Yoksa çok okuyoruz burada, aldatıldığı halde kendinde illaki bir kusur arayan hanımları.. Yani yok bir kusurları aslında, evlilikte olabilir kusurları, ama eşinin ihanetinde yok..

Benimi elestirdin yoksa yapanimi tam olarak anlayamadim yada tam konsantire olamadim yaziya..
Benim demem su,simdi 3 senelik bir evlilik var hersey yolunda gidiyor(ki)basta yazilandan onu cikardim ben,adam yapiyorsa belli ettmiyor ve hic bir falso vermemis karisina..
Sonra es yani kadin deneme amacli bir oyunla esinin karsisina cikiyor ve bir erkegi etkileyecek msjlar yazdim diyor..Sonuc o msja karsilik cevaplar gelmis,davete olur cevabida verilmis...

Simdi ne olacak,gidecek bulusma yerine,orda kocasina görünecek,adam büyük ihtimalle kiviracak,hadi kadinda buna inandim gibi davranacak yada cikip gidecek..

Böyle bir oyun yapiliyorsa sonunu iyi düsünmek lazim..
Ya inandim moduna girecek ve kendi kendini yiyecek,yada hayir sen beni aldattin deyip kapiyi vurup cikacak...

Ben kendimi baz alarak söylüyorum,
Egerki esime böyle bir deneme yaptim ve ayni durumla karsilastiysam,bosanmayida göze almisim demektir..Cünkü karsimdaki beni ikna etmek icin ne derse desin onun adi artik Aldatan erkektir benim icin...

Minareyi calan kilifinida hazirlar...

Son düzenleme:
bu işin sonu pek hayırlı olmayacak bence suçlu senin olmandan korkarım sonra durduk yere niye bunu yaptın dicek sen ne cevap vericeksin

çok haklısınız yani ben olsam buluşma falan ayarlayamazdım o cesareti bulamazdım kendimde. direk konuşurdum adres aldım sende kabul ettin tanışmak sitediğini söyledin dedim. ne demek oluyor bu derim bayaa kızar ederim ama o buluşma noktasına götüremezdim çünkü onun tahminini hiç bişekilde yapamam. kıyafetine her zamanki kadar özen gösterse bile o kız için ne kadar süslendi diye kudururdum. buluşmaya gitmese bile o kadar konuşması bile bende şüpheler uyandıracak içimde patlardı. sonuçlarını tahmin edemezdim ve katlanamazıdm. çünkü beni aldattığını öğrendiğim anda o evlilik biter bunu adı gibi bilir ama böyle bir plan yapıp karşısına çıkıp bütün kavgayı yapıp sonra affedersem gerçekten aldattığında da aslında gitmeyeceğimi düşünür 1 kere affeden 1000 kere de affeder :jeyyar:

gerçekten zor kaldıramam ben en başından uyarımı yapar gerçeği söylerdim. hatta neden sürdürmediğimi de söylerdim onun içi acısın vicdanı sızlasın pişmanlığın en büyüğünü yaşasın ki bir daha kalkışmasın benneyaptımki
ben konuşmadan söylemeden dayanamam :eek:

Zaten adam buluşma yerine giderse resmen aldatmış demektir...bu tür işlerde bezi var demektir

Kendini savunacak bir hali bile yok bence şu durumda bile..

canım bence buluşma yerine gitmeden bile şu an bile aldatmış sayılır..
ama arkadaş almış eşini bide karşısına uyarı yapmış kendince uyarılacak bişey kalmış gibi..
demem o ki insan boyundan büyük işlere girişmemeli..
bak sineye çekmiş hala yüz yüze bakışıyorlar..

yeni adres aldım zaten. resımde var. hadi suç üstü yaptım dıyelım...sonra???

valla arkadaşım sizler sanırım şu abuk subuk türk filimlerini izlemektan kafayı yediniz hayatınıza hareket istiyorsunuz.ben snein kocan olacağım bana böyle bir şey yapacaksın anında o evlilik biterdi.güveniniz yoksa evlenmeyeceksiniz.böyle durduk yere ortada henüz bir şey yokken niye huzur kaçırıyorsunuz.belki adam bilerek buluşalım dedi çünkü ben çevremden biliyorum erkekler kendi erkek arkadaşlarıyla dalga geçmek için aralarında böyle face sayfası açıp randevu verip alay ediyorlar.belki o da öyle sandı bilerek buluşmayı kabul etti.

X