Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen resmen kendi basina dert aramissin...
Devam ettir olayi ozaman ve randevu ver ,o beklerken sen cik karsisina,hayirdir ne bekliyorsun burda de masasina otur..Bakalim ozaman ne diyecek..
Off ya ne diye böyle seyler yaparak dertsiz basiniza dert aciyorsunuzki?
Bende evliyim ama hicte aklima gelmez böyle seylerle kocami denemek.:kedi:
Ne kadar sacma isler yapiliyor inanilir gibi degil
evliliginde huzurun olsa bile mutlaka birseyler bulup kendi kendini
huzursuz yapmak icin ugras ...
dün sen birşeyler gizliyosun falan dedım... ne yaptığın beni ilgilendırmyor ama sonuçlarına katlanabileceğin seyler yap dedım. afalladı önce, sonra benı cok sevdıgını ve saçmaladıgımı falan söyledı... uyardım da yani...
tam olarak daha bulusmayı kabul etmedı aslında. ama tanışmak istedıgını söyledi. ve msn ver dedi. daha uzun uzun konuşuruz dedı.... yani buluşmayı da kabul edecek demekki
eee kabul ederse ne yapacaksın..
yani sonuçlarına katlanamıyacak ve yerineize oturup üç beş güne bikaç özürle unutacaksanız feci şekilde kaybetmiş olusunuz..
yok aldatma meyili hisssedersem terk ederim diyorsanız siz bilirsiniz o zamn gidin sonuna kadar..
o zaman ölene kadar kendımızı kandırıp mutlu evcilik mi oynayalım??
o zaman ölene kadar kendımızı kandırıp mutlu evcilik mi oynayalım??
Bu tür uyarılar yapma ,durum ortada zaten...
Msn adresi al kendine,netten de başka bir kız resmi bul resmini göster.
Buluşma teklifi et bir yer belirle ve onun orda beklediğinden emin olana dek çıkma ortaya.
Dediğim gibi suç üstü olur,hem o zaman kendini savunacak bahanesi de olmaz
benim eşim böyle birşey yapsaydı aile faciası çıkartırdım valla haklıda çıkamazdı çünkü o niye kabul etti o zaman olurdu valla işin çok zor canım bence görüşmeye devam et bakalım evlimisin diye falan sor
Şimdi bu arkadaşımız ileride aldatılırsa sahiden, o zaman dönüp kendinde hata arayacak.. Ben soktum aklına, ben güvenmedim, ben rahat vermedim vs vs. Evlilik süresince herşey yolundayken suyu bulandırmamak, huzurlu bir ortam yaratmak (karşıdaki insan bunu bozmadığı ve sinerji yarattığı sürece) gerekiyor. Yoksa çok okuyoruz burada, aldatıldığı halde kendinde illaki bir kusur arayan hanımları.. Yani yok bir kusurları aslında, evlilikte olabilir kusurları, ama eşinin ihanetinde yok..
eee kabul ederse ne yapacaksın..
yani sonuçlarına katlanamıyacak ve yerineize oturup üç beş güne bikaç özürle unutacaksanız feci şekilde kaybetmiş olusunuz..
yok aldatma meyili hisssedersem terk ederim diyorsanız siz bilirsiniz o zamn gidin sonuna kadar..
yeni adres aldım zaten. resımde var. hadi suç üstü yaptım dıyelım...sonra???
Zaten adam buluşma yerine giderse resmen aldatmış demektir...bu tür işlerde bezi var demektir
Kendini savunacak bir hali bile yok bence şu durumda bile..
yeni adres aldım zaten. resımde var. hadi suç üstü yaptım dıyelım...sonra???