eşimi test ettim... çok mutsuzum...yardım edin bana

yeni adres aldım zaten. resımde var. hadi suç üstü yaptım dıyelım...sonra???

Bu sorunun cevabı sen de ben nerden bileyim...

Ama önünde 2 seçeneğin olduğu kesin.

Ya kocanın dizinin dibinde oturmaya devam edip ,seni aldatmasını yutacaksın,bundan sonraki hayatında kafanda durmadan beynini kemirip duran acabalarla yaşamayı öğrenir,evliliğine devam edersin.

Ya da gururuna yediremeyip,yaptığını yanına kar bırakmayıp ayrılırsın...

ne alakası var ya, bi şeyi ne amacla ne niyetle kullandığın önemli, eşiminde benimde hesabımız var, ve doğal olarak sadece normalde tanıdığımız insnaları akrabaları falan ekliyoruz, illa face hesabı olunca sanal arkadaşlık, sapıklık peşinde mi olmuş oluyo insankafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Ben her face adresi olanın sapık olduğunu ya da herkesin kötü niyetle hesap açtığını söylemedim,

Bu tür olaylardan insanların yuvalarının yıkıldığını hatta birbirini yaralayanların bile olduğunu söyledim,

Evli insanların ona göre hareket etmeleri gerekir diye düşünüyorum,

Herkes fikrini paylaşıyo,

Saygılı olalım lütfen...

Arkadaş yorum yapmamızı istemiş,

Biz de yapıyoruz,herkes de istediği yorumu yapmakta serbest sanırım...

Son düzenleme:
özetle ben sana deyim gülüm yemez yemez onu kocana yapmaya.emin ol dünden takar boynuzu.böyle öldür at gir sat bırak demeyle sizin kendi kocalarınıza yapamadıklarınızı sizin cesaret duyamadıklarını başkasına söyleyip gürlemeyle efelik olmuyor.özgüven meselesi.

rica ediyorum hanımefendi uslubunuza dikkat edin gülümlü papatyalı konuşmayı kendi arkadaşlarınıza yapınalsanaalsanasmile neyi yemez ya nasıl konuşma bu ben zaten yapmadım böyle birşeyi yapsam yapardım sanamı sorucaktımalsanaalsanasmile:eek:lmaz: kendi kocama neyi yapıp yapmadığım sizi hiç ilgilendirmez konu sahibesi arkadaş cevap yazmıyor sana ne oluyor?:eek:lmaz: ne efeliği nedediğin bile belli değil sen çok özgüvenli oldun dime böyle yazdında tebrik ediyorum lütfen konuyu uzatmayın muhattap olmak istemiyorum sizinle

katılıyorum ben de. üç maymunu oynamak ve var olan gerçeği göz ardı etmek de mutluluk değil. İnsanlar ne yazıkki değişebiliyor. Bir insan evlenmeden önce çok sadakatli olabilir. Demekki insanoğlu değişebiliyor !!!!!!!!

Gerçekleri görmek daha iyi birşey. En azından evliliği gözden geçirmek gerek. Boşanılsın demiyor kimse

Eşiniz başka bir kadınla buluşmak istediyse demekki evliliğinizde yolunda gitmeyen şeyler var. Yoksa erkeklerin hepsinin pusulası aşağıdamıdır ? kafamçokkarıştı

bende şimdi onu öğrenmekl istiyorum. acaba böyle bır teklıfı kabul ettırecek ne yaptım acaba?? yada evlılıgımızde ne eksık?? son yazdıgım mesaj o oldu zaten ona. neden benımle tanısmak ıstıyorsun dedım? karınla mutlu degılsın demekkı dedım... bakalım ne yazacak... cok merak edıyorum.... ondan sonra ne yapacagıma karar verecem

Yani egerki evde huzurlu bir yuvasi varsa ve aldatiyorsa zaten bir dakika durmaya gerek bile yok..Ben yinede suclu olarak konu sahibini buluyorum..Teknoloji cikti evlilik,sevgili iliskileri yerin dibine girdi...
Evde hersey tamamsa,karsilikli sevgi ve saygi konumunda ilerliyorsa ne gerek vardir böyle seyler yapmaya...

Evet, hiç gerek yok hakikaten.. Kendini huzursuz etti, böyle bir sebeple boşanmak istese, hakim boşamaz, vallahi 8-10 sene sürer boşanma davası.. E devam etse, hep bir huzursuzluk.. İşi zor.. İllaki birgün patlayacak, eşine itiraf edip, hesap soracak, o zaman asıl kıyamet kopacak..

arkadaşım yanlış anlama söyleyeceklerimi ama senin evliliğinde heyecan arayan eşin gibi görükse de heyecan arayan sensin bence bu yaptığınla eşinin seni zaten aldatacağını yada hiç aldatmayacağı sonucuna varamazsın ki daha 3 yıl olmuş evleneneli daha hoş süprizler yapıp eşinle arandaki sevgiyi arttırmak yerine böyle denemeler yapmamalısın bence

belkide haklısıneyvahedigeldismile

Geçen gün eşim bilgisayarın başında oturuyordu,hadi facebook sayfanı aç bakalım dedim,gözümün önünde şifresini girdi açtı.Şöyle uzaktan baktım.Tamam mı* dedi.Zaten benim için vereceği tepki önemliydi,rahatladım.
Yine de eşime ne kadar çok güvensemde arkasından iş çeviremem.Onu denemeyi göze alamam.Durduk yere huzurumu kaçıramam.Bana saçma geliyor böyle işler.
Hem karşı konulmaz masajlar yazıp kendimi onun beğeneceği biri gibi tanıtıcam,hem buluşma teklif edicem,hem de kabul etmemesini diliycem........:eek:lmaz:

bende şimdi onu öğrenmekl istiyorum. acaba böyle bır teklıfı kabul ettırecek ne yaptım acaba?? yada evlılıgımızde ne eksık?? son yazdıgım mesaj o oldu zaten ona. neden benımle tanısmak ıstıyorsun dedım? karınla mutlu degılsın demekkı dedım... bakalım ne yazacak... cok merak edıyorum.... ondan sonra ne yapacagıma karar verecem

Konuşmalarında fazla eşinin yani senin hakkında sorular sorma ki çakmasın ..

Eğer evet mutlu değilim derse kesin bir buluşma tarihi ayarla.

Bu sorunun cevabı sen de ben nerden bileyim...

Ama önünde 2 seçeneğin olduğu kesin.

Ya kocanın dizinin dibinde oturmaya devam edip ,seni aldatmasını yutacaksın,bundan sonraki hayatında kafanda durmadan beynini kemirip duran acabalarla yaşamayı öğrenir,evliliğine devam edersin.

Ya da gururuna yediremeyip,yaptığını yanına kar bırakmayıp ayrılırsın...

:nazar:

Canım benim üzülme diyemeyeceğim.İnsan beyninden vurulmuşa dönüyor.Ben daha beterini yaşadım.O kadar çok güvenirdimki eşime.Telefonunda msjlar,bilgisayarda resimler gördüm.Cinsel bir birliktelik yoktu,belki duygusal bişi de olmamıştır.Ama bu durumu yaratmaları bile çok çok kötü.Gerçi onlara göre gerçekten bu çok küçük bişey . Ne olmuş ki bi iki msj varsa diye düşünüyorlar.yaklaşık 8 ay geçti üzerinden ama hala unutamıyorum.Unutamıcam da biliyorum.Kendini teskin etmekten başka çare yok.Eğer çekip gitmeyi düşünmüyorsan.

Konuşmalarında fazla eşinin yani senin hakkında sorular sorma ki çakmasın ..

Eğer evet mutlu değilim derse kesin bir buluşma tarihi ayarla.

mavim naptın sende be canım bence buluşmaya gitmesin evli bir insana gerçekten yakışmaz hani erkek arkadaşı olsa tamada aynı evdesin aynı yatağı pylaşıyorusn hayat arkadaşın yahu nasıl yüz yüze bakılcak sonra takip etmeler buluşma ayarlamalar falan bence artık bitirsin uzatırsa sonucu kötü olabilir

mavim naptın sende be canım bence buluşmaya gitmesin evli bir insana gerçekten yakışmaz hani erkek arkadaşı olsa tamada aynı evdesin aynı yatağı pylaşıyorusn hayat arkadaşın yahu nasıl yüz yüze bakılcak sonra takip etmeler buluşma ayarlamalar falan bence artık bitirsin uzatırsa sonucu kötü olabilir

Kuzum şuan da kötü değil mi ama.

Baksana kadıncağıza aklında birsürü soru işaretleri var

tabi oda şimdi sonucunu görmek istiyodur bakalım görüşmeye devam edicekmi diye ama bence sonu daha kötü olabilir araları dahada açılabilir o yüzden dedim zaten eşi iyi niyetli olsa derdi ona ben yeni arkadaş falan ekledim diye ama ne biliyim böyle işler gerçekten çok karışık ve sakıncalı allah yardımcısı olsun ne diyim

Bencede daha fazla uzatmanın alemi yok yani..Yoksa iş çığrından çıkar.Üstelik erkekler insanı haklıyken haksız çıkarıyor.Hele hele buluşmaya sakın gitme bence.Çok istiyorsan detaylı sorularla niyetini öğrenirsin.

işi tamamla madem git buluşmaya böle içini kemireceğine...

çok guveniodum diosun ama neden deneme gereği duydun böyle bişeyle karsılasmak için mi
sanırım eksik anlatmıssın 2 mesajda görüşmeyi kabul ettiyse senin oldugunu anlamıstır bence

yeni adres aldım zaten. resımde var. hadi suç üstü yaptım dıyelım...sonra???

Aldatma durumu çıkarsa her şeyi yıkıp gidebilecek misin?

Yapamayacaksan hiç kurcalama, hayatının geri kalanını zorlaştırmaktan başka bir şey geçmez eline, bunu kendine yapma. Mutluluk oyununa devam et.

Terk ederim diyorsan da sen bilirsin, buyur devam et. ıster onun tanımadığı bir arkadaşını ayarla gerçek anlamda bir suçüstü yap, ister sen git. Ama o zaman kıvırabilir bir şekilde, anladığını ve sana bir ders vermek istediğini bile söyler, bütün erkekler salak değildir. Tasvip edilesi bir şey değil ama madem başladın hakkını ver tuzağın. Ama zekice adımlar atmalısın madem, bu çok basit ve klişe bir oyun.

Tasvip edilesi de değil de, böyle şeyleri okudukça acaba işe yarıyor mu demeden de geçemiyorum. Ben de erkeklere -aslında hiçkimseye- gözü kapalı güvenilmemesi gerektiği düşüncesindeyim. Bunu anlamanın yolu da bazen böyle çirkin şeylere mi bağlı acaba..

Ha bu arada, bence mesajlaşmaya devam etmesi ve üstüne buluşmayı kâbul etmesi bile yeterli... Belki de evet anladı..

tabi oda şimdi sonucunu görmek istiyodur bakalım görüşmeye devam edicekmi diye ama bence sonu daha kötü olabilir araları dahada açılabilir o yüzden dedim zaten eşi iyi niyetli olsa derdi ona ben yeni arkadaş falan ekledim diye ama ne biliyim böyle işler gerçekten çok karışık ve sakıncalı allah yardımcısı olsun ne diyim

Evet kuzum...şimdi devam ettirse bir türlü ettirmese bir türlü.

Ama ben onun yerinde olsam ,görüşme olayını ayarlardım mutlaka.

Zaten konu sahibi arkadaşta güven problemi varmış aslında ne kadar güveniyorum da dese.

Çünkü güvenen bir eş böyle deneme olaylarına girişmezdi.

arkadaşım yanlış anlama söyleyeceklerimi ama senin evliliğinde heyecan arayan eşin gibi görükse de heyecan arayan sensin bence bu yaptığınla eşinin seni zaten aldatacağını yada hiç aldatmayacağı sonucuna varamazsın ki daha 3 yıl olmuş evleneneli daha hoş süprizler yapıp eşinle arandaki sevgiyi arttırmak yerine böyle denemeler yapmamalısın bence

bu şekilde varılmazsa nasıl varılabilir aldatıpp aldatmayacağı sonucuna.bence bunu anlamanın en güzel yollarından biridir bu

Bu tür oyunları sevmiyorum,adı üstünde oyun!
kazanmakta var kaybetmekte...
madem başladın devam etmelisin,yoksa bir ömür acaba buluşmaya gidecekmiydi diye kendini yer bitirirsin,keşke hiç kalkışmasaydın böyle birşeyebenneyaptımki

X