eşimi test ettim... çok mutsuzum...yardım edin bana

uf bende esıme cok guvenıyorum benı aldatmaz dıyemem ama bole bısey olsa kabul etmez:uhm:ay yoksa edermı

Sende adamı ezmek için bahane yaratıyorsun... Bırak adam kuzu oldu, gitme üstüne

Ben şüphe etmekden çok tavrını merak ediyorum napıcak ne dicek
Elime koz geçsin köpek gibi süründirim bırak canişimm

Aklıma soktunuz valla unutmuştum deniyorum bile bilgileri paylaşıcam..

Aynen katılıyyorum,

Zaten bu facebook tweeter falan çok saçma şeyler,

Evli iki insanın bu tip yerlerde hesabı mesabı olamaz arkadaşım,olmamalı,

Gerçek arkadaşlarınız yetmiyo mu,sanal alemde arkadaş bulmak da nedir?

Bu tip olaylar yüzünden kaç kişi eşinden ailesinden işinden oluyo haberiniz var mı?

Ne dolaplar dönüyo,ne işler çevriliyo bu gibi yerlerde hiç tvde izlemiyor musunuz?

Böyle lüzumsuz işlerle uğraşmamak gerek,biraz olgun olun,

Millet birbirini katlediyo bu tip olaylar yüzünden,

Ne gerek var böyle hesaplara anlayamıyorum insanları...

ALLAH kolaylık versin ne diyeyim,hayırlısı olsun...

amanın herkes eşini deemeye tutma hazırlığında.
görmek ve duymak istemyeceğimiz şeyler konusunda ısrar etmek yanlızca bizi üzer.

gereksız olmus...
keşke yapmasaydın..şimdi paranoya olup durcan...

neden yaptığımı bilmiyorum... birden aklıma geldi... önümüzdeki hafta yurtdışına gidecem 2 haftalığına... belkide ondan yaptım... acaba gercekten güvendığım kadar varmı dıye merak ettım belkıde..
ama devam edecem ne olursa olsun. çünkü şımdı elınde buyuk bı fırsat olacak aldatmak ıcın. ıkı hafta yalınz olacak. bakalım kabul edecekmı buluşmayı....

benım oldugumu anlamıs olamaz ama... eminim...

aslında benı sevdıgnı bılıyorum. neden erkekler böyle yaaa offffffff
bir kuyruk sallayan oldumu hemen koşuyorlar pislerrr

neden böyle bir şey yaptın ki arkadaşım
elbet bir şeyler hissetmişsindir yapmıssındır

Niye aklımızda kurt olsun kalsın deneyelim görelim...

keşke açmasaydınız diyosunuz. zaten bu hesap yalan değil gerçek yani başka birisi de olsa adam kabul edecekti. en azından sağlamasını yapmış olmuş.
eee şimdi ne yapıcaksın?

kendını yıpratma ama yaa.a.

Peki sonuçta ne yapmayı düşünüyorsun? Eşin arkadaşlık teklifini kabul etti, buluşmayı da kabul ederse, ne yapacaksın?

arkadasım yurt dısına gıdıcem yanlız kalacakdıye yaptıysan ben yanmısım zaten 5 ayda bır benım esım yurt dısında ya o gıdıtor ya ben gelıyorum tr ye napcaz bendemı acsam bı f.....

erkek milleti işte alsanaalsanasmilenedense sanal alemde olunca çoğuna oyun eğlence gibi geliyor bu tür yazışmalar
hatta aldattıklarını bile düşünmüyorlar.:dilcikar:
canım keşke sende hiç bulaşmasaydın böyle birşeye durduk yere canını sıktın
gerçi bir ihtimal daha da var eşin belki senin onu denediğini tahmin etmiş olabilir.

bitane kız arkadaşını ayarla tanımadığı sonrada baskın yapfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis

açıkçası böyle birşey birkere farklı yoldan benimde aklıma gelmedi değil ama yapmadım keşke sende yapmasaydın ama olmuş bir kere yapıcak bişey yok ama eşininde hemen kabul etmesi bence hoş değil demekki başka arkadaşlarıda var sana bahsetmediğine göre ben senin yerinde olsam uzatır sonucunu görürdüm gerçi eşin öğrendiğinde sana kızacaktır ama kendisinin yaptığı dahada ayıp birşey kadınların zaman zaman böyle hinlikler aklına gelir ben size bişey demiyorum.zaten şu facebook vs şeyleri hiç sevmiyorum erkeklerin çoğu burada başka hatunlarla konuşup duruyolar bence gereksiz evli adamın bu ortamlarda bulunması

ben olsaydım, oyunu sonuna kadar oynardım. bir süre bozmayın bu oyunu bence. eşler güvenilirlerse o halde eylemde de öyle olmalıdırlar.Sadece sözde değil.

Neden hepimiz kedimizi teorilere inandırıp duruyoruz ki ?

3 maymunu oynamak mı mutluluk !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…