- 22 Kasım 2010
- 11.157
- 19.716
- 498
- Konu Sahibi eflatun_777_
-
Yoo gayet basit. Koca yengeyi aramayacak. Çok istiyorsa abisini arasinTamam doğrusun da abi aramak istemiyorsa da zorla mı yaptırılacak?
Nitekim abi zorla bile aramıyor?
Kardeş de yengeyle iyi anlaşıyor demek.
Nasıl bir ailede büyüdünüz ?Eşimle severek evlendik ve ben ona çok güvendim evlenmeden önce tartışmalarımız oluyordu fakat evlendikten sonra özellikle balayı zamanı rüya gibi geçti bizim için çok mutluyduk daha sonra sıkıntılarımız başladı ama sorunların çoğu benden kaynaklı oluyordu ve olmaya da devam ediyor eşimden yana rahatsız olduğum belli başlı noktalar vardı eşim elinden geldiğince bunları düzeltmeye çalıştı yaşadığımız sorunlardan sonra ciddi anlamda olumlu yönde değişiklik gösterdi fakat ben değişemedim değişemiyorum eşim de ailesi de çok iyi insanlar ve eşim ailesine çok düşkün birisidir bende fazlasıyla alıngan bir insanım çok girişken birisi değilim hep karşı taraftan adım atmasını beklerim eşimle abisinin karakterleri çok farklı mesela eşim sürekli yengesini düşünür arar sorar abisi beni arayıp sormadığında buda benim zoruma gidiyor kendimi dışlanmış hissediyorum sen ara sor diyor onu da ben yapamıyorum sırf yengesiyle konuşuyor diye çok kavga ettim senin abin beni düşünmüyor umursamıyor sen neden onu arayıp soruyorsun diye çok büyük kavgalar ettim hep ailesini sucladim sevmiyorlar beni dusunmuyorlar sende arayıp sormicaksin ben yanında olmadan konusmicaksin diye kavgalar ettim onlar her konuştuğunda içimde bir huzursuzluk bak esin seni değil onu dusunuyor bak abisi seni umursamıyor arayıp sormuyor bile iki senedir abisi bir gün bile arayıp sormadı beni artık kavganın boyutunu arttırdım suçlayarak konuşuyorum sinir krizleri geçiriyorum konuştuk dediği her gün ve en son ettimiz kavgada da benden vazgeçtiğini artık istemediğini söyledi topla eşyalarını git istemiyorum seni dedi lütfen beni yargılamadan yol gösterin napicagimi bilmiyorum eşime guveniyorum ve ben onu kaybetmek istemiyorum ama bu olumsuz düşünceler ve sinir krizleri benim yakamı da bırakmıyor
Bana yengenizi kıskanıyorsunuz gibi geĺdi. Ya da cekememezlik de olabilir. Beni sevmiyolar falan da demissiniz. Buyuk ihtimalle bu yenge sevilip sayiliyor. Neden devamli kendinizi karsilastiriyosunuz. Onun kocası beni aramıyor da sen niye ariyosun. Eltin yüzünden yuvanı yıkacaksın. Sinirlerine hakim ol. Ve kendi evine yuvana odaklan. Böyle dırdır edersen sonu hiç iyi değil. Şimdi belki blöf yaptı kocan ama devam edersen soğutacaksın kendini. Bırak ses etme. Etki tepki denen bi şey var belki adam sen bin kere soyluyosun diye aramaya devam ediyor. Azıcık huzur ver adamaEşimle severek evlendik ve ben ona çok güvendim evlenmeden önce tartışmalarımız oluyordu fakat evlendikten sonra özellikle balayı zamanı rüya gibi geçti bizim için çok mutluyduk daha sonra sıkıntılarımız başladı ama sorunların çoğu benden kaynaklı oluyordu ve olmaya da devam ediyor eşimden yana rahatsız olduğum belli başlı noktalar vardı eşim elinden geldiğince bunları düzeltmeye çalıştı yaşadığımız sorunlardan sonra ciddi anlamda olumlu yönde değişiklik gösterdi fakat ben değişemedim değişemiyorum eşim de ailesi de çok iyi insanlar ve eşim ailesine çok düşkün birisidir bende fazlasıyla alıngan bir insanım çok girişken birisi değilim hep karşı taraftan adım atmasını beklerim eşimle abisinin karakterleri çok farklı mesela eşim sürekli yengesini düşünür arar sorar abisi beni arayıp sormadığında buda benim zoruma gidiyor kendimi dışlanmış hissediyorum sen ara sor diyor onu da ben yapamıyorum sırf yengesiyle konuşuyor diye çok kavga ettim senin abin beni düşünmüyor umursamıyor sen neden onu arayıp soruyorsun diye çok büyük kavgalar ettim hep ailesini sucladim sevmiyorlar beni dusunmuyorlar sende arayıp sormicaksin ben yanında olmadan konusmicaksin diye kavgalar ettim onlar her konuştuğunda içimde bir huzursuzluk bak esin seni değil onu dusunuyor bak abisi seni umursamıyor arayıp sormuyor bile iki senedir abisi bir gün bile arayıp sormadı beni artık kavganın boyutunu arttırdım suçlayarak konuşuyorum sinir krizleri geçiriyorum konuştuk dediği her gün ve en son ettimiz kavgada da benden vazgeçtiğini artık istemediğini söyledi topla eşyalarını git istemiyorum seni dedi lütfen beni yargılamadan yol gösterin napicagimi bilmiyorum eşime guveniyorum ve ben onu kaybetmek istemiyorum ama bu olumsuz düşünceler ve sinir krizleri benim yakamı da bırakmıyor
Dertsiz başınıza dert mi açmak istediniz?Eşimle severek evlendik ve ben ona çok güvendim evlenmeden önce tartışmalarımız oluyordu fakat evlendikten sonra özellikle balayı zamanı rüya gibi geçti bizim için çok mutluyduk daha sonra sıkıntılarımız başladı ama sorunların çoğu benden kaynaklı oluyordu ve olmaya da devam ediyor eşimden yana rahatsız olduğum belli başlı noktalar vardı eşim elinden geldiğince bunları düzeltmeye çalıştı yaşadığımız sorunlardan sonra ciddi anlamda olumlu yönde değişiklik gösterdi fakat ben değişemedim değişemiyorum eşim de ailesi de çok iyi insanlar ve eşim ailesine çok düşkün birisidir bende fazlasıyla alıngan bir insanım çok girişken birisi değilim hep karşı taraftan adım atmasını beklerim eşimle abisinin karakterleri çok farklı mesela eşim sürekli yengesini düşünür arar sorar abisi beni arayıp sormadığında buda benim zoruma gidiyor kendimi dışlanmış hissediyorum sen ara sor diyor onu da ben yapamıyorum sırf yengesiyle konuşuyor diye çok kavga ettim senin abin beni düşünmüyor umursamıyor sen neden onu arayıp soruyorsun diye çok büyük kavgalar ettim hep ailesini sucladim sevmiyorlar beni dusunmuyorlar sende arayıp sormicaksin ben yanında olmadan konusmicaksin diye kavgalar ettim onlar her konuştuğunda içimde bir huzursuzluk bak esin seni değil onu dusunuyor bak abisi seni umursamıyor arayıp sormuyor bile iki senedir abisi bir gün bile arayıp sormadı beni artık kavganın boyutunu arttırdım suçlayarak konuşuyorum sinir krizleri geçiriyorum konuştuk dediği her gün ve en son ettimiz kavgada da benden vazgeçtiğini artık istemediğini söyledi topla eşyalarını git istemiyorum seni dedi lütfen beni yargılamadan yol gösterin napicagimi bilmiyorum eşime guveniyorum ve ben onu kaybetmek istemiyorum ama bu olumsuz düşünceler ve sinir krizleri benim yakamı da bırakmıyor
Sinir krizlerin varsa bütün olanları farkındaysan terapiye gidebilirsin. Anladığım kadarıyla sorun eşinde değil. Onu düzeleceğine inandırmalısın.Eşimle severek evlendik ve ben ona çok güvendim evlenmeden önce tartışmalarımız oluyordu fakat evlendikten sonra özellikle balayı zamanı rüya gibi geçti bizim için çok mutluyduk daha sonra sıkıntılarımız başladı ama sorunların çoğu benden kaynaklı oluyordu ve olmaya da devam ediyor eşimden yana rahatsız olduğum belli başlı noktalar vardı eşim elinden geldiğince bunları düzeltmeye çalıştı yaşadığımız sorunlardan sonra ciddi anlamda olumlu yönde değişiklik gösterdi fakat ben değişemedim değişemiyorum eşim de ailesi de çok iyi insanlar ve eşim ailesine çok düşkün birisidir bende fazlasıyla alıngan bir insanım çok girişken birisi değilim hep karşı taraftan adım atmasını beklerim eşimle abisinin karakterleri çok farklı mesela eşim sürekli yengesini düşünür arar sorar abisi beni arayıp sormadığında buda benim zoruma gidiyor kendimi dışlanmış hissediyorum sen ara sor diyor onu da ben yapamıyorum sırf yengesiyle konuşuyor diye çok kavga ettim senin abin beni düşünmüyor umursamıyor sen neden onu arayıp soruyorsun diye çok büyük kavgalar ettim hep ailesini sucladim sevmiyorlar beni dusunmuyorlar sende arayıp sormicaksin ben yanında olmadan konusmicaksin diye kavgalar ettim onlar her konuştuğunda içimde bir huzursuzluk bak esin seni değil onu dusunuyor bak abisi seni umursamıyor arayıp sormuyor bile iki senedir abisi bir gün bile arayıp sormadı beni artık kavganın boyutunu arttırdım suçlayarak konuşuyorum sinir krizleri geçiriyorum konuştuk dediği her gün ve en son ettimiz kavgada da benden vazgeçtiğini artık istemediğini söyledi topla eşyalarını git istemiyorum seni dedi lütfen beni yargılamadan yol gösterin napicagimi bilmiyorum eşime guveniyorum ve ben onu kaybetmek istemiyorum ama bu olumsuz düşünceler ve sinir krizleri benim yakamı da bırakmıyor
Ben sizin @karb0nm0n0ksit00 bu üye olduğunuzu düşünüyorum rüya gibi balayı ve yengeden dolayı
Valla haklısın seni arayıp sormuyor senin eşin arıyor.benim eltimde beni aramaz eşimi arar bayramda seyranda konuşur manyak kıskandığımdan değil eltim benden çok büyük ve yaşlı bakımsız ama bu beni ezip gecmesi beni fiş kapinin mandaliymis gibi davranması beni sinir ediyor ve bunu bilerek yapıyor.esimle konuşurken beni soruyor ona ulan manyak kadın benim telimi niye aramiyorsun.Haftalık olarak arayıp soruyor genelde yeğenleri var onları özlüyor onları soruyor temeli öyle aslında benim ailenin beni benimsemedigini hissetmem daha doğrusu mesela ben hasta oluyorum annesi babası arıyor soruyor işten geç çıkıyorum gelip beni alıyorlar ama abisi yengesi beni aramıyor birgün isten geç çıkacaktım babası abisine demiş gidip isten sen al bugün diye yok demiş babasına ben gitmem sen al ama yengesi biyere gidicegi zaman eşim tembihliyor mutlaka beni ara diye hasta olduğunda hemen arayıp soruyor geçen gün bana dedi yengem hastalanmış diye banane dedim ben bir hafta hasta yattım bir gün arayıp sorular mi beni dedim sen niye atıyorsun ki hemen diye kavga ettim
Aynen öyle beni arayıp sormayani bende aramam yilalrdirda böyle aypiyor artık asla aramıyorum ne eltimi ne kaynimiBence de yenge neden aranıyor ki saçma geldi. Yenge hasta iken aranıyorsa sende yengesin senin de aranman lazım.Bence kocan da iş yok seni saydırtmıyor.Ama sende haklıyken haksız duruma düşmüşsün sinir krizi geçirme beni arayanı bende aramam de ve çekil kenara.
Bayağı kıskanç bir insansınız rahatsız edici, benim eşim böyle olsa bende onu istemezdim. Sorunun siz olduğunun farkındasınız biz ne yapabiliriz ki. Terapiye gidebilirsiniz, ya da kendi kendinizi düzeltiniz. Umarım eşinizle aranız düzelir. Adamı bıktırmışsınız çocuk gibi davranarak. Biraz olaylara olgun yaklaşarak başlayabilirsiniz benceEşimle severek evlendik ve ben ona çok güvendim evlenmeden önce tartışmalarımız oluyordu fakat evlendikten sonra özellikle balayı zamanı rüya gibi geçti bizim için çok mutluyduk daha sonra sıkıntılarımız başladı ama sorunların çoğu benden kaynaklı oluyordu ve olmaya da devam ediyor eşimden yana rahatsız olduğum belli başlı noktalar vardı eşim elinden geldiğince bunları düzeltmeye çalıştı yaşadığımız sorunlardan sonra ciddi anlamda olumlu yönde değişiklik gösterdi fakat ben değişemedim değişemiyorum eşim de ailesi de çok iyi insanlar ve eşim ailesine çok düşkün birisidir bende fazlasıyla alıngan bir insanım çok girişken birisi değilim hep karşı taraftan adım atmasını beklerim eşimle abisinin karakterleri çok farklı mesela eşim sürekli yengesini düşünür arar sorar abisi beni arayıp sormadığında buda benim zoruma gidiyor kendimi dışlanmış hissediyorum sen ara sor diyor onu da ben yapamıyorum sırf yengesiyle konuşuyor diye çok kavga ettim senin abin beni düşünmüyor umursamıyor sen neden onu arayıp soruyorsun diye çok büyük kavgalar ettim hep ailesini sucladim sevmiyorlar beni dusunmuyorlar sende arayıp sormicaksin ben yanında olmadan konusmicaksin diye kavgalar ettim onlar her konuştuğunda içimde bir huzursuzluk bak esin seni değil onu dusunuyor bak abisi seni umursamıyor arayıp sormuyor bile iki senedir abisi bir gün bile arayıp sormadı beni artık kavganın boyutunu arttırdım suçlayarak konuşuyorum sinir krizleri geçiriyorum konuştuk dediği her gün ve en son ettimiz kavgada da benden vazgeçtiğini artık istemediğini söyledi topla eşyalarını git istemiyorum seni dedi lütfen beni yargılamadan yol gösterin napicagimi bilmiyorum eşime guveniyorum ve ben onu kaybetmek istemiyorum ama bu olumsuz düşünceler ve sinir krizleri benim yakamı da bırakmıyor
Linclemisler kadini ama yengeyi neden ariyor cidden koca kisisi yahu?Haftalık olarak arayıp soruyor genelde yeğenleri var onları özlüyor onları soruyor temeli öyle aslında benim ailenin beni benimsemedigini hissetmem daha doğrusu mesela ben hasta oluyorum annesi babası arıyor soruyor işten geç çıkıyorum gelip beni alıyorlar ama abisi yengesi beni aramıyor birgün isten geç çıkacaktım babası abisine demiş gidip isten sen al bugün diye yok demiş babasına ben gitmem sen al ama yengesi biyere gidicegi zaman eşim tembihliyor mutlaka beni ara diye hasta olduğunda hemen arayıp soruyor geçen gün bana dedi yengem hastalanmış diye banane dedim ben bir hafta hasta yattım bir gün arayıp sorular mi beni dedim sen niye atıyorsun ki hemen diye kavga ettim
Eş ailesi aramıyor sormuyor kısmı karşılıklı mesafe olursa güzel.Es ailesi beni aramiyor sormuyorcu kadinlara da ayri bi hayret ediyorum. Dogdugunu, buyudunuz bu yaşınıza geldiniz, onlar mi vardi hayatinizda. Ne bu onlarin ilgisi olmasa ölecekmiş tavırları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?