Eşimi kaybetmek istemiyorum

Valla kocam olacak insan beni zorlamasında kimle ne konuşuyorsa konuşsun kiminle görüşmek istiyorsa görüşsün umrumda olmaz karışmamda onlar yüzünden bide başımı mı ağrıtıcam huzurumumu bozucam. Abisi aramazsa aramasın çokmu lazım demekki o samimiyeti yakalamamışsınız ama eşiniz bekarlıktan itibaren alışmış yengesine herkesin samimiyeti bir değil benim umrumda olmazdı

Nasıl bir ailede büyüdünüz ?

Eşinizin ailesinin ilişkileri bana garip geldi biraz ya. Hani allah korusun eşinizin abisi vefat etmiş olur ya da askerde olur uzak bir yerde olur vs vs o zaman eşinizin yengeyi arayıp yenge bir ihtiyacın var mı nasılsın demesi çok normal hatta çok hoş bir davranış. Ama kocası başında zaten kadının. Sürekli zırt pırt arayıp yengesini sorması bana normal gelmedi açıkçası. Abisiyle konuşurken yengeye selam söyle desin geçsin yani,hususi aramak niye? Ben size hak verdim ya,ben olsam bende sinir olurum.

Bence herkes sınırını çizmeli. Abisini devamlı arayıp görüşüyor olsa anlayabilirim ama yengesini devamlı aramak nedir ya. Gereksiz bir samimiyet ben istemem şahsen ne abisi beni devamlı arasın ne eşim yengesini bence bu konuda siz haklısınız. Öfke kontrolü için bir destek alabilirsiniz fakat eşinizinde bence destek alması gerekiyor çünkü sizin kavga etmelerinizle bu mesafeyi koymaz.

Bana yengenizi kıskanıyorsunuz gibi geĺdi. Ya da cekememezlik de olabilir. Beni sevmiyolar falan da demissiniz. Buyuk ihtimalle bu yenge sevilip sayiliyor. Neden devamli kendinizi karsilastiriyosunuz. Onun kocası beni aramıyor da sen niye ariyosun. Eltin yüzünden yuvanı yıkacaksın. Sinirlerine hakim ol. Ve kendi evine yuvana odaklan. Böyle dırdır edersen sonu hiç iyi değil. Şimdi belki blöf yaptı kocan ama devam edersen soğutacaksın kendini. Bırak ses etme. Etki tepki denen bi şey var belki adam sen bin kere soyluyosun diye aramaya devam ediyor. Azıcık huzur ver adama

Dertsiz başınıza dert mi açmak istediniz?
Eşiniz yengesini aramak istiyorsa arar size ne ?
Abisi sizi aramayabilir bunda ne gibi bir sorun var da bu kadar büyük sorun haline getirip defalarca kavga ettiniz.Evliliğinizi yıpratmaktan başka bi işe yarayacağını zannetmiyorum bu düşünce yapınızın.Bu nedenle siz bence önce düşünce yapınızı değiştirin bu kadar kasmayın.İsteyen arar isteyen aramaz.

Sinir krizlerin varsa bütün olanları farkındaysan terapiye gidebilirsin. Anladığım kadarıyla sorun eşinde değil. Onu düzeleceğine inandırmalısın.

eşin seni çok güzel manipüle etmiş. Ben neden eniştemi arayım hep. Çok saçma.
Sen enişteni sürekli arasan sorsan eşin normal karşılar mı? Bir de ben eniştem için eşimden neden vazgeçeyim. Konu tek buysa kendini suçlama.

Valla haklısın seni arayıp sormuyor senin eşin arıyor.benim eltimde beni aramaz eşimi arar bayramda seyranda konuşur manyak kıskandığımdan değil eltim benden çok büyük ve yaşlı bakımsız ama bu beni ezip gecmesi beni fiş kapinin mandaliymis gibi davranması beni sinir ediyor ve bunu bilerek yapıyor.esimle konuşurken beni soruyor ona ulan manyak kadın benim telimi niye aramiyorsun.
Yok kim arayacak işi gücü fitne fucur

Aynen öyle beni arayıp sormayani bende aramam yilalrdirda böyle aypiyor artık asla aramıyorum ne eltimi ne kaynimi

Bayağı kıskanç bir insansınız rahatsız edici, benim eşim böyle olsa bende onu istemezdim. Sorunun siz olduğunun farkındasınız biz ne yapabiliriz ki. Terapiye gidebilirsiniz, ya da kendi kendinizi düzeltiniz. Umarım eşinizle aranız düzelir. Adamı bıktırmışsınız çocuk gibi davranarak. Biraz olaylara olgun yaklaşarak başlayabilirsiniz bence

Linclemisler kadini ama yengeyi neden ariyor cidden koca kisisi yahu?

Es ailesi beni aramiyor sormuyorcu kadinlara da ayri bi hayret ediyorum. Dogdugunu, buyudunuz bu yaşınıza geldiniz, onlar mi vardi hayatinizda. Ne bu onlarin ilgisi olmasa ölecekmiş tavırları
Eş ailesi aramıyor sormuyor kısmı karşılıklı mesafe olursa güzel.
Bende mıç mıç konuşmayı etmeyi sevmem ama burada ki konu bence konu sahibinden başka herkes ama herkes zırt pırt aranıyor.Konusahibine gelince aman aranmasa da oluyor.Burası işte eşinin görmesi gereken konu.
Kendime göre yorumlamadım konu sahibinin eş ailesi bence diğer gelin ve abiyi kv kp yerine koymuşlar eşine bu şekilde empoze edilmiş gibi geldi.

Eşinizin abisi normal olan. Eşiniz de anormal. Bence siz de anormalsiniz eşinizin abisi sizi arasa ne aramasa ne? Ben kar görüyorum beni aramayan insanları ne konuşacağım sürekli yengesiyle kardeşiyle bilmem nesiyle. Ne kadar meraklısınız elalemle saçma sapan ilişkiler kurmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…