Eşimi kaybetmek istemiyorum

Konu sahibi arkadaşım hesabınız kapatıldı ama belki okuyorsunuzdur.

Önceki konudaki ayrıntıları burada vermediğinize göre sanırım içten içe eşinizi haklı bulmaya ve affetmeye çalışıyorsunuz. Nitekim burada da çoğunluk eşinizle empati kurdu, istediğiniz gibi. Oysa eşinizi olduğu gibi anlatsaydınız size bu kadar yüklenilmezdi.

Lütfen kendinize haksızlık etmeyin ve gerçekçi olun. Öfke krizleriniz için elbette yardım alın ama buna eşinizin davranışlarının sebep olduğunu görmezden gelmeyin.

Bana kalırsa önce size bu kadar olumsuz duygu yaşatan eşinize bir çare bulmalısınız. Çünkü eşinizin bu davranışlarına şahit oldukça daha iyi hissetmeniz mümkün olmayacak.

Destek almaya başladım aslında psikolog ile görüşmelerim oluyordu fakat benim sinir krizlerim için bir çözüm olmadı anlasilmadigimi düşündükçe daha çok ofkelendim
Psikiyatrist öneririm, durumun boyutuna göre gerek görürse ilaca başlarsınız.

Ya bir de hayatın tadını çıkarın ya lütfen. Milletin ağzına ne bakıyorsunuz, aldırın bir araba altınıza. İşe gidin gelin valla misssssss. Arada iş çıkışı al kahveni, müziğini aç dinleye dinleye gez. Hasta mısın atla hastaneye git. Niye sürekli birilerine minnet ediyorsunuz anlamadım. Madem eşin iyi birisi. Bunları görmezden gel gitsin. Keyfine bak şu hayatta bacım be.

Ben bir şey sormak istiyorum.

Eşinizin yengesine zaafı , ilgisi veyahut hoşlantısı olduğunu düşünüyor musunuz?

Bence deger vermedigi icin zaten bu olaylar cikiyor.

Konu sahibi kendini yanlis ifade etmis sanirim, mesela abisinin arayip sormamasi degil, mesele kendisine deger vermeyen insanlara, esinin deger vermesi.
Valla bende de aynı durumlar var ama hiç böyle yapmıyorum onlar bana değer vermiyor diye değersiz mi oluyorum hayır bende onlara aynı muameleyi yapıyorum arkadaş takıntı etmiş gidişat iyi değil

Bi uzmanla gorusun destek alin bence sınır krizi icin

Eşinizin yengesiyle sürekli konuşması saçma bence . Sonuçta sizde o ailenin gelinisiniz . Benim eşimde eltim covid olduğunda aradı ve geçmiş olsun dedi ben ses çıkarmadım sonra ben hastalandım kaynım beni aramadı ve bende eşime durumu anlattım bi daha eltimi aramayacaksın dedim o günden beri aramaz eşim

Siz eşinizin abisi sizi aramadığı için değil eşiniz yengesini sık sık aradığı için sinirleniyorsunuz. Bunu eşinize açıkça söylediniz mi? Yengesiyle ne konuşuyor olabilir bu kadar sık?