• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin sorunlu eşi

İki sayfa okudum yetti.
Bu nedir ya eski ve kendi içlerinde kanka olmuş üyelerin diğer üyeleri zorbalaması.
Geçen konu açtın da, bilmem kime şunu yazdın da, konun kapandı da, senin kim olduğunu anladım da….
Yazma arkadaş öyleyse konuya yorum, bak geç…

Konu sahibi de bi sefer yazıyor bişeyler…
Beğenmedimler hava da uçuyor.

Ben de sizinle aynı fikri paylaşıyorum.
Konu sahibinin bir önceki konusunu hiç okumadım bile , bu konusu üzerinden gelen yorumları ağzım açık okuyorum.
Konu sahibi kendisine yapılan eleştirilere sakin ve genel olarak üsluplu yanıtlar vermesine karşın bir guruh var burada her soylenileni tersten anlıyor ve sanki aportta beklermiscesine saldırıya geçiyor, sonra da konu sahibi cevap verince edepsiz, saygısızlık , fena oluyor onlara göre.

Kedi beslemek bakmak zorunda değil
Bahce katında evi varsa ve o kediler evin içine açık camdan giriyorsa bahcede bakılmasini istemeyebilir. Simdi buna da derler ki sineklik taktirsin . Yani ben de kapımın önünde kedi besliyorum 2 tane hatta anneanne ve torun bunlar. Fazlalastigi zaman cevreden dukkanlardan rahatsizlik duyuyorlar ve 2 den fazla beslemiyorum kapimin önünde. Yanımda mama taşırım yolda giderken kedilere veririm hepsi bu.

Gelin de cok beslemek istiyorsa alsin evine beslesin o kadar kediyi.

Konu sahibinin bir önceki konusunu hiç okumadım bile , bu konusu üzerinden gelen yorumları ağzım açık okuyorum.
Konu sahibi kendisine yapılan eleştirilere sakin ve genel olarak üsluplu yanıtlar vermesine karşın bir guruh var burada her soylenileni tersten anlıyor ve sanki aportta beklermiscesine saldırıya geçiyor, sonra da konu sahibi cevap verince edepsiz, saygısızlık , fena oluyor onlara göre.

Bahce katında evi varsa ve o kediler evin içine açık camdan giriyorsa bahcede bakılmasini istemeyebilir. Simdi buna da derler ki sineklik taktirsin . Yani ben de kapımın önünde kedi besliyorum 2 tane hatta anneanne ve torun bunlar. Fazlalastigi zaman cevreden dukkanlardan rahatsizlik duyuyorlar ve 2 den fazla beslemiyorum kapimin önünde. Yanımda mama taşırım yolda giderken kedilere veririm hepsi bu.

İki sayfa okudum yetti.
Bu nedir ya eski ve kendi içlerinde kanka olmuş üyelerin diğer üyeleri zorbalaması.
Geçen konu açtın da, bilmem kime şunu yazdın da, konun kapandı da, senin kim olduğunu anladım da….
Yazma arkadaş öyleyse konuya yorum, bak geç…

Konu sahibi de bi sefer yazıyor bişeyler…
Beğenmedimler hava da uçuyor.

Bende onu yazacaktim. Yengeni terbiyesizliklerine kimse katlanmak zorunda degil. Herkes haddini ve yerini bilse problem olmaz zaten.
Bahcesinde 10 kedi bakmak zorunda mi?
Kedi severlerin insanları zorbalaması baskısı artık inanılmaz bir boyutta.
Kadın bıldırcın bakıyormuş ona bile laf ediyorlar.
Bahçesi var bakar bakar kime ne.
Yenge bıldırcınları gönderip, kedi getiremez.

Bu nedir ama haklı olana hakkını vermemek.

Babamın evine gelen gelin miras ayrılmadı bana evinin anahtarını ver dicek, ben o gelini parçalarım.

Abi de tam bi fonksiyonsuz koca, bu kadar da olmaz…

Bahcesinde 10 kedi bakmak zorunda mi?
Kedi severlerin insanları zorbalaması baskısı artık inanılmaz bir boyutta.
Kadın bıldırcın bakıyormuş ona bile laf ediyorlar.
Bahçesi var bakar bakar kime ne.
Yenge bıldırcınları gönderip, kedi getiremez.

Bu nedir ama haklı olana hakkını vermemek.

Babamın evine gelen gelin miras ayrılmadı bana evinin anahtarını ver dicek, ben o gelini parçalarım.

Abi de tam bi fonksiyonsuz koca, bu kadar da olmaz…

Benim yorumum kedi kisimla ilgili degildi ki. Birinin kapisina dayanip "miras henüz bölünmedi" diye babamin ölümünü dillendirmeye baslasa ne kadar hayvansever olsa da agzinin payini alir. O durumda abi de agzinin payini almasi lazim.

Bu site böyle değildi ne oldu anlamıyorum.
Ama çeki düzen verilmeli.
Resmen çete olmuş üyeler var burada, pusuda bekliyorlar. Gruplarıyla birlikte avı parçalıyorlar.
Duvar da yazılar paylaşmak.
Sevmedikleri üyelere duvarlarında laf sokmak hatta daha ileri gidip duvarlarında üye adını paylaşarak neler neler yazıyorlar.
Buna bir dur denilmeli.

Benimde başıma geldi zamanında hepsine gerekli cevabi yazdım.
Bu sefer baska bi konu da problem yaşadığımız konuyu yazıp sen şöylesin böylesin. Asıl kendileri sorunlu olan.

Kadin kendine bir konu açmış yok sen menapoz konusunda şöyle böyle dedin yazdın ne alaka.
Girme bakma yazma öyleyse.
Bide he ben seni tanıdım gecen su konu vs vs yazmak. He aferin tanıdın.

Valla ben böyle gelini eşiğimden içeri adım attırmam.
Fazla yüz bulmuş.

Bizim sitenin etrafında bakıyorlar. Rezalet inanın o köpek bakanlar hayvan dışkısını yapıyor arkalarına bakmadan çekip gidiyorlar.

Konu sahibinin bazı üyelere sarf ettiği sözler benimde hoşuma gitmedi fakat bu konuda gayette haklı evde kedi bakan biri olarak söylüyorum kimse kedi sevmek zorunda değil.
Konu sahibi sizde yengenin bu şımarık davranışlarını tolere etmek zorunda değilsiniz. Hoşunuza gitmeyen bir hareket yaptıginda tepki göstermekten asla çekinmeyin. Abiniz ve yengeniz yuvasını düşünsün.

Son düzenleme:
Olayların bu konu sahibinin anlattığı gibi olduğuna inanıyor musunuz gerçekten? Elimde bir köprü var, satılık

Söyle bir durum var. Burda konu sahibinin yazdiklari kadar bilebiliriz. Anlattiklarindan gelinleri tabi ki cekilecek bir tip degil. Ama abisi de öyle has bir kumas olsa aile apartmaninda su anda ikinci evliligi ile oturmazdi.

Benim yorumum kedi kisimla ilgili degildi ki. Birinin kapisina dayanip "miras henüz bölünmedi" diye babamin ölümünü dillendirmeye baslasa ne kadar hayvansever olsa da agzinin payini alir. O durumda abi de agzinin payini almasi lazim.
Ben kedi kısmıyla da ilgileniyorum.

Ha orasini tam detayli bilmiyorum. Sadece ilk iki sayfayi görmüstüm. Baktim 11 sayfa olmus 🫡😂
Anlattığı gibi ise gelin eşikten içeri sokulmayacak bir cins.

Valla ben böyle yazanlara acaba mı derdim.
Oğlum ana sınıfına başladı bu sene öyle anneler tanıdım ki midem bulandı, şeytan bunlar dedim ve diyorum. Neler yapıyorlar..

O yüzden had bildirmek gerek.
Hayır abinin ikinci evliliği ise tüm aile bu gelini çekmek zorunda mı…
Abi pili bitmiş Çin oyuncakları gibi fonksiyonu az galiba…

En kötü ev benimki zaten. Giriş kat . Gerçi kedi bakmak için ideal. Kendi bağımsız arka bahçesi var. O bahçeye sadece benim dairemden geçiş var. Oraya çökmek isteyebilir bilemedim şimdi 😀
Tamam o zaman, giriş daire onların olsun, hazır tapular da verilmemiş; sen üst katlardan daire seç. Bahçe seviyorsa kediler için de idealse kabul etmezler mi? Ayrıca daire neden boş? Yok mu bir sığınak, ne eşya koyduysan sığınağa indirin. Daireyi kiraya verip baban da onaylıyorsa kirasını al, hem yan gelir hem yengen de kafasına göre çökemesin.

insan sevmiyorlar ama hayvanseverden zarar gelmezmis.
Ha o sevilecek insan sensin yani? xD xD

Ayrıca çete falan yok arkadaşlar. Konu sahibi bir önceki konusunda bir emekçiye hakaret ediyor "senin yapacağın şey tuvalet temizlemek, lağım faresi, lağımda yaşa" gibi çok ağır şeyler söylüyor ve bunu marifetmiş gibi bdv'de bir konu açarak anlatıyor. Üyeler de koyun olmadıkları için ve olayları yorumlayabilme gibi becerilere sahip oldukları için bu yaptığının çok çirkin olduğunu söylüyorlar. Bunun üzerine konu sahibi çıldırıp üyelere de salvo atıyor, otrera(herkesle çok iyi geçinen kimseye kötü yorum yapmayan bir üye) dahil herkese saydırıyor, hatta şansını Otrera ile mahkemelik olana kadar zorluyor. Doğal olarak bugün pişkin pişkin burada gelip "menopoz teyzeler, lağım fareleri" dediği insanlara dert anlatmasını yine aynı insanlar yadırgayıp kendilerine edilen hakaretleri hatırlatıyorlar. Bu çete olmak değildir. Bilgilendirme sona erdi.

Ve son olarak konu sahibi için hatırlatma:
images.jpeg

Son düzenleme:
Küçük kız küçük kızzz sakin ol bu kadar takma her şeyi kafana. Abin ile konuş ev benim bahçe benim istemiyorum bu durumları de:)

Abimin eşi sert ve herhangi bir konuda diretmeyi seven bir karakter. Abimin ikinci eşi olduğu için alttan alıyoruz ama sinirden kendimi vurma eşiğine getiriyor bazen. Aman yine yuvası yıkılmasın tadında takılıyoruz ailece.
Diğer Abimin eşi çalıştığı için yegenlere biz bakıyoruz. Onlara baktığımız için kendisi çalışmadığı halde çocukları bize bırakıp gezmeye gitmek istiyor. Bugün bunlar da senin torunun diye anneme sert sert konuşup yeğenimi bırakıp gitti.
Babam herkese dairesini verdi. Ben bekar olduğum için boş tutuyorum. içine eşya aldım. Kalabalık misafir veya arkadaşlar gelirse benim dairemde kalıyor.

yengem gelip benden arkadaşlarıyla ebru atölyesi olarak kullanmak için anahtar istedi. Evde arkadaşlarim vardı Vermek istemedim. Senden izin almıyorum ,henüz miras bölünmedi, o evde abinin de hakki var ve abin izin verdi dedi. Abim ona boş evi kullanabilirsin demiş.
Benimle tartışmaya başladı, o da ailedenmis ve hakki varmış. Misafirlere rezil olmamak için sonra kopyasını çeker sana veririm dedim .başımdan savunurum ama cinnet geçiriyorum.
Aile binasında yaşıyoruz. Önceleri iki kediyle başladı şimdi bahçede 10 kedi var. Hayvan istifciligine başladı şimdi de.
Akşam gezmeden gelir yer içer yorgunum der dairesine çekilir.
Abim laf soyletmiyor, senden büyük bir tabak fazla koysan ne olur diyor.
Daha önce aile binasında yaşamak istemiyordu. Şimdi taşınmaya da niyeti yok eve tadilat yaptırıyor.
Kavga çıksın istemiyorum ama krize girmeme az kaldı. Ne yapsam bilmiyorum.
Normalde size hak verecektim ama kedi olayına girdiğiniz için gözümde haklıyken haksıza düştünüz şu kış gününde şu yavrucaklardan ne istiyorsunuz ya ?

Bu bayan bana da başka bir mevzuda boş yaptı. Kiracılar sözleşmeyi tapu sanıyormuş muş. Eninde sonunda çıkacakmışız kaldığımız yerlerden. Neyse.

Hayatından zevk almayan,mutsuz,etrafında ne insan ne hayvan seven,bencil birisi. Gelmiş kulübe bir iki insana saldırayım da keyif alayım gibi bir hali var. Tek ayak cezasını görünce sevindim.

Ha o sevilecek insan sensin yani? xD xD

Ayrıca çete falan yok arkadaşlar. Konu sahibi bir önceki konusunda bir emekçiye hakaret ediyor "senin yapacağın şey tuvalet temizlemek, lağım faresi, lağımda yaşa" gibi çok ağır şeyler söylüyor ve bunu marifetmiş gibi bdv'de bir konu açarak anlatıyor. Üyeler de koyun olmadıkları için ve olayları yorumlayabilme gibi becerilere sahip oldukları için bu yaptığının çok çirkin olduğunu söylüyorlar. Bunun üzerine konu sahibi çıldırıp üyelere de salvo atıyor, otrera(herkesle çok iyi geçinen kimseye kötü yorum yapmayan bir üye) dahil herkese saydırıyor, hatta şansını Otrera ile mahkemelik olana kadar zorluyor. Doğal olarak bugün pişkin pişkin burada gelip "menopoz teyzeler, lağım fareleri" dediği insanlara dert anlatmasını yine aynı insanlar yadırgayıp kendilerine edilen hakaretleri hatırlatıyorlar. Bu çete olmak değildir. Bilgilendirme sona erdi.

Ve son olarak konu sahibi için hatırlatma:
Eki Görüntüle 3534381
Konu sahibinin önceki konusunu bilmem, herkes burada bazıları gibi her konuyu okuyup, kadınlar klübüne devamlı girmiyor.

Tamam kız sorunlu diyelim. Bu konuya gelip aaa bi önceki konusu şöyle böyle, bak bak terbiyesiz bunları yazdı diyemezsiniz.
Bi önceki konu da ne yaşadı ise sorun yaşadığı kişileri ilgilendirir.

Son zamanlarda çok dikkat ettim. Ciddi bir gruplaşma çeteleşme var bu platform da, bir konuya yorum yazıyor birisi konu sahibi ile ayrı düşüyor amanın diger arkadaşları geliyor başlıyorlar saldırıya. Sonra o grup konuda kendi içlerinde yazismaya basliyor. Hayir bizlerde konu sahibinden ayri yorum yazabiliyoruz.
Ama burda gruplaşma var ve konularda bu artık apaçık ortada.

Yetmiyor duvarlarında insanları rencide edecek yorum yazmaklar, o da yetmiyor üyeyi etiketleyip duvarlarında yorum yazmaklar, kankaları da geliyor yorumlar yorumlar.
Bu olacak iş değil.
Kan davası gibi konuyu içselleştiren üyeler var. Te ne zaman önce x konuda ayrı düş hemen alakasız başka birinin konusunda ciddi ciddi sen şusun busun söyle böyle yazmaya geliyor diger arkadaşları da.

Benimde başima geldi.Baktım tuhaflar her konuya koloni gibi yazmaklar, cevap veriyorsun. Olacak gibi değil engelledim.
Sizde engelleyin hanımefendi.
Gelmişsiniz buraya siyasi parti lideri gibi şöyle de böyle de BİZENE BURDA KAC BİN ÜYE VAR, BİR ÜYE İLE YAŞAIĞI PROBLEMİN MAHKEMESİNİ KURUP HAKLI HAKSIZ KARARI VERMEK ZORUNDAMIYIZ. Detayda tartıştıgı üye cok üye çok iyiymiş. İyiliğine iyidir ok, iyiliğine devam eder bakar hayatına. Açtığı mahkemeden bize ne.

Bu konu da diğer konusunda yaşananlar, sorunlar bizi ne ilgilendiriyor.
Ne gibi bi ilgilmiz var yazarmısınız, taraf olmak zorundamıyız….

Kedi olayı da artık zorbalığa döndü, kadın bahçesinde istemeyebilir, kediye zarar vermez ama istemez bu gayet doğal istemek zorunda mı?
Bizin blogun kendi bahcende kedilere bakılıyor, kedi evi de var. Yan blok istemiyor bakmıyor. Olabilir.
Katil avı diye bir üyeye yazamazsınız.
Kimsenin kedileri bulaştığı da yok. Kimi insan ister bakar, kimi insan istemez. Hayvana zarar vermedigi sürece sorun yok.

BİZENE BURDA KAC BİN ÜYE VAR, BİR ÜYE İLE YAŞAIĞI PROBLEMİN MAHKEMESİNİ KURUP HAKLI HAKSIZ KARARI VERMEK ZORUNDAMIYIZ.
Konu sahibinin diyorum üslubu belli diyorum
işine gelmeyecek şekilde yorumlarsanız ciddi hakaretler ediyor diye uyarıyorum.
Otrera ile yaşadığı problemi haklı haksız kararı verin diye anlatmadım, bakın üyenin ağzı böyle bozuk en sakin üyeyi bile mahkemelik edene kadar çileden çıkardı demek istedim. Alt metinleri iyi okuyamıyorsunuz sanırım. Hoş metinin kendisini de okuduğunuzu sanmıyorum, ne anladığınız ortada çünkü.

Kadına katil avı yazmadım sizi saçmalamaktan men ederim.
"Kedilere bulaşmayın" diye bir belgesel vardı şakasına onun kapağını gönderdim. Belgeselin diğer adı internette katil avı olduğu için altında öyle yazıyor. Biraz genel kültür ile bunun bir şaka olduğunu anlamak mümkündü.

Konu sahibinin diyorum üslubu belli diyorum
işine gelmeyecek şekilde yorumlarsanız ciddi hakaretler ediyor diye uyarıyorum.
Otrera ile yaşadığı problemi haklı haksız kararı verin diye anlatmadım, bakın üyenin ağzı böyle bozuk en sakin üyeyi bile mahkemelik edene kadar çileden çıkardı demek istedim. Alt metinleri iyi okuyamıyorsunuz sanırım. Hoş metinin kendisini de okuduğunuzu sanmıyorum, ne anladığınız ortada çünkü.

Kadına katil avı yazmadım sizi saçmalamaktan men ederim.
"Kedilere bulaşmayın" diye bir belgesel vardı şakasına onun kapağını gönderdim. Belgeselin diğer adı internette katil avı olduğu için altında öyle yazıyor. Biraz genel kültür ile bunun bir şaka olduğunu anlamak mümkündü.
1 böyle bir şaka olmaz.
Böyle bir görsel paylaşamazsınız.
Ayrıca kedi belgeseli genel kültürü diye aşşalayıp şaka yaptım diyemezsiniz.
Kedi belgeseli üzerine genel kültürüm yok. Şakaysa şaka yaptım konu sahibi yazın…
2 Okuduğunuzu anlamıyorsunuz ne anladığınız ortada diye de aşşalayamazsınız.
Üyenin diğer konusunda ki üslubu, tartışması, mahkemelik olduğu üye bizi ne ilgilendiriyor. Yazarmısınız….
Üyenin diğer konusunu bilmek zorundamıyız.
Üye dediğiniz gibi olsun, uslubu bozuk hakaret etmiş sizde beğenmemişsiniz, sevdiğiniz üye ile de mahkemelik olmuş.
PEKİ BU KADAR BEĞENMEDİĞİNİZ ÜYENİN, YENİ AÇTIĞI KONU DA NE İŞİNİZ VAR.
Tamam haklısınız bizler konuyu bilmiyoruz vs vs siz neden bu kadar beğenmediğiniz alt metinleri sizin için olumsuzluklarla dolu üyenin konusundasınız.
Engelleyip geçin.

Bahsettiğim bu, burada gruplaşma, çeteleşme, kişisel olarak kin güdüp başka konularına ya da üyeyi başka konularda görünce sen şöylesin böylesin yazmaklar. Duvarlarda yazmaklar. Ay ceza almış öyle sevindim öyle sevindim ki yazmaklar. Ama bakın o böyle şöyle yazmaklar. Problem yaşadığı konu bitti hanımefendi o konu ayrı bir durumdu, bu konu ayrı.
Bana hitap etmeyen bir iki tartıştığım üyeleri engelliyorum.

Son düzenleme:
Back