Konu sahibinin önceki konusunu bilmem, herkes burada bazıları gibi her konuyu okuyup, kadınlar klübüne devamlı girmiyor.
Tamam kız sorunlu diyelim. Bu konuya gelip aaa bi önceki konusu şöyle böyle, bak bak terbiyesiz bunları yazdı diyemezsiniz.
Bi önceki konu da ne yaşadı ise sorun yaşadığı kişileri ilgilendirir.
Son zamanlarda çok dikkat ettim. Ciddi bir gruplaşma çeteleşme var bu platform da, bir konuya yorum yazıyor birisi konu sahibi ile ayrı düşüyor amanın diger arkadaşları geliyor başlıyorlar saldırıya. Sonra o grup konuda kendi içlerinde yazismaya basliyor. Hayir bizlerde konu sahibinden ayri yorum yazabiliyoruz.
Ama burda gruplaşma var ve konularda bu artık apaçık ortada.
Yetmiyor duvarlarında insanları rencide edecek yorum yazmaklar, o da yetmiyor üyeyi etiketleyip duvarlarında yorum yazmaklar, kankaları da geliyor yorumlar yorumlar.
Bu olacak iş değil.
Kan davası gibi konuyu içselleştiren üyeler var. Te ne zaman önce x konuda ayrı düş hemen alakasız başka birinin konusunda ciddi ciddi sen şusun busun söyle böyle yazmaya geliyor diger arkadaşları da.
Benimde başima geldi.Baktım tuhaflar her konuya koloni gibi yazmaklar, cevap veriyorsun. Olacak gibi değil engelledim.
Sizde engelleyin hanımefendi.
Gelmişsiniz buraya siyasi parti lideri gibi şöyle de böyle de BİZENE BURDA KAC BİN ÜYE VAR, BİR ÜYE İLE YAŞAIĞI PROBLEMİN MAHKEMESİNİ KURUP HAKLI HAKSIZ KARARI VERMEK ZORUNDAMIYIZ. Detayda tartıştıgı üye cok üye çok iyiymiş. İyiliğine iyidir ok, iyiliğine devam eder bakar hayatına. Açtığı mahkemeden bize ne.
Bu konu da diğer konusunda yaşananlar, sorunlar bizi ne ilgilendiriyor.
Ne gibi bi ilgilmiz var yazarmısınız, taraf olmak zorundamıyız….
Kedi olayı da artık zorbalığa döndü, kadın bahçesinde istemeyebilir, kediye zarar vermez ama istemez bu gayet doğal istemek zorunda mı?
Bizin blogun kendi bahcende kedilere bakılıyor, kedi evi de var. Yan blok istemiyor bakmıyor. Olabilir.
Katil avı diye bir üyeye yazamazsınız.
Kimsenin kedileri bulaştığı da yok. Kimi insan ister bakar, kimi insan istemez. Hayvana zarar vermedigi sürece sorun yok.