• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin sorunlu eşi

Böyle bir görsel paylaşamazsınız.
Niye paylaşamıyorum? Ortada ahlaka mugayir bir görsel yok. Üyeyi tehdit yok, hakaret yok, hiçbir şey yok ama chickennova görsel paylaşamayacağımı söylüyor. sadece "kedilere bulaşmayın" isminden kelime şakası yapmaya çalıştığımı bile anlamıyor ama o yine de görsel paylaşamayacağım konusunda fikir belirtmekten geri kalmıyor. Tamam, görürsem söylerim.

PEKİ BU KADAR BEĞENMEDİĞİNİZ ÜYENİN, YENİ AÇTIĞI KONU DA NE İŞİNİZ VAR.
üyenin o olduğunu bilmeden konuya girdim, okudum. Çok sonradan fark ettim bir önceki konuda hepimize hakaret ettiğini. Bir de büyük harf bağırmak anlamına geliyor ya, bağırıp durmayın.

Niye paylaşamıyorum? Ortada ahlaka mugayir bir görsel yok. Üyeyi tehdit yok, hakaret yok, hiçbir şey yok ama chickennova görsel paylaşamayacağımı söylüyor. sadece "kedilere bulaşmayın" isminden kelime şakası yapmaya çalıştığımı bile anlamıyor ama o yine de görsel paylaşamayacağım konusunda fikir belirtmekten geri kalmıyor. Tamam, görürsem söylerim.

üyenin o olduğunu bilmeden konuya girdim, okudum. Çok sonradan fark ettim bir önceki konuda hepimize hakaret ettiğini. Bir de büyük harf bağırmak anlamına geliyor ya, bağırıp durmayın.
Tamam bu platform sizin, siz hep haklısınız.
En über üyeler sizsiniz. En en en sizsiniz.
Umarım çözüm bulurlar…

Konu sahibinin önceki konusunu bilmem, herkes burada bazıları gibi her konuyu okuyup, kadınlar klübüne devamlı girmiyor.

Tamam kız sorunlu diyelim. Bu konuya gelip aaa bi önceki konusu şöyle böyle, bak bak terbiyesiz bunları yazdı diyemezsiniz.
Bi önceki konu da ne yaşadı ise sorun yaşadığı kişileri ilgilendirir.

Son zamanlarda çok dikkat ettim. Ciddi bir gruplaşma çeteleşme var bu platform da, bir konuya yorum yazıyor birisi konu sahibi ile ayrı düşüyor amanın diger arkadaşları geliyor başlıyorlar saldırıya. Sonra o grup konuda kendi içlerinde yazismaya basliyor. Hayir bizlerde konu sahibinden ayri yorum yazabiliyoruz.
Ama burda gruplaşma var ve konularda bu artık apaçık ortada.

Yetmiyor duvarlarında insanları rencide edecek yorum yazmaklar, o da yetmiyor üyeyi etiketleyip duvarlarında yorum yazmaklar, kankaları da geliyor yorumlar yorumlar.
Bu olacak iş değil.
Kan davası gibi konuyu içselleştiren üyeler var. Te ne zaman önce x konuda ayrı düş hemen alakasız başka birinin konusunda ciddi ciddi sen şusun busun söyle böyle yazmaya geliyor diger arkadaşları da.

Benimde başima geldi.Baktım tuhaflar her konuya koloni gibi yazmaklar, cevap veriyorsun. Olacak gibi değil engelledim.
Sizde engelleyin hanımefendi.
Gelmişsiniz buraya siyasi parti lideri gibi şöyle de böyle de BİZENE BURDA KAC BİN ÜYE VAR, BİR ÜYE İLE YAŞAIĞI PROBLEMİN MAHKEMESİNİ KURUP HAKLI HAKSIZ KARARI VERMEK ZORUNDAMIYIZ. Detayda tartıştıgı üye cok üye çok iyiymiş. İyiliğine iyidir ok, iyiliğine devam eder bakar hayatına. Açtığı mahkemeden bize ne.

Bu konu da diğer konusunda yaşananlar, sorunlar bizi ne ilgilendiriyor.
Ne gibi bi ilgilmiz var yazarmısınız, taraf olmak zorundamıyız….

Kedi olayı da artık zorbalığa döndü, kadın bahçesinde istemeyebilir, kediye zarar vermez ama istemez bu gayet doğal istemek zorunda mı?
Bizin blogun kendi bahcende kedilere bakılıyor, kedi evi de var. Yan blok istemiyor bakmıyor. Olabilir.
Katil avı diye bir üyeye yazamazsınız.
Kimsenin kedileri bulaştığı da yok. Kimi insan ister bakar, kimi insan istemez. Hayvana zarar vermedigi sürece sorun yok.
Kimse taraf değil bütün mesajları zamanınız varsa tek tek inceleyin konularında işine gelmeyen bir şey olduğu zaman insanlara hakaret ediyor burası yoruma açık bir platform ben ak derim diğeri kara der ama kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok sonra ben masumum linç tayfa geldi oluyor kusura bakmasın kimse benim yakın arkadaşımada gelip menapozlu teyze vs yazsa haddini bildiririm arkadaş olmasınada gerek yok kadınız hepimiz kimse bir ergenin terbiyesizliğini çekmek zorunda değil

O kedi besleyerek bahçeye sahip çıkmış olmuyor mu? Kime sordu mesela? Cahilliğini bu kadar belki etme istersen. Umurumda da değil senin desteğin veya kostegin. Hayret bir şey.
Yooo bahçe apartmanın ortak malı o da sokak kedilerine yemek veriyor ben bizim bina bahçesinde 9 10 kedi besliyorum kartondan ev bile yaptım. Kakalarını da gömer kendilerini temizlerler dünyanın en temiz hayvanı açık alanda kokması filan da imkansız bence sen şizofrensin kediler de senden temiz o değilde yenge nasıl ağzına etmiş ama ajsjsjsjswj sinirden kudurmus kpk gibi millete saldırıyorsun yengeye saldırmak yemiyor abine de aferin karısına arka çıkmış . İkincisini kaçırmana izin vermeyecek anlaşılan şimdi burdan çık ağlayarak günlüğüne yaz

Kimse taraf değil bütün mesajları zamanınız varsa tek tek inceleyin konularında işine gelmeyen bir şey olduğu zaman insanlara hakaret ediyor burası yoruma açık bir platform ben ak derim diğeri kara der ama kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok sonra ben masumum linç tayfa geldi oluyor kusura bakmasın kimse benim yakın arkadaşımada gelip menapozlu teyze vs yazsa haddini bildiririm arkadaş olmasınada gerek yok kadınız hepimiz kimse bir ergenin terbiyesizliğini çekmek zorunda değil
Engeller geçersiniz.
Farklı bir konusunda kan davası gibi bu üye böyle aaa bakın böyle terbiyesiz, bunları bunları yazdı...
Konusu da şu şu bunlar bunlar ne oluyor.? Bir gürûh insanların üzerine bu şekilde gidiyorsunuz.

Pişman olup belki özür dileyecek, böyle yaptığınız için ortalık iyice alevleniyor.

Herşeye kabul diğer konuda gerilme oldu üyeler arası olumsuz yazışmalar oldu vs vs tamam doğrudur…
Madem bu kadar sizin tabirinizle terbiyesiz bir üye yeni açtığı konu da ne işiniz var peki.

Evet yoruma açık bir platform hepimiz farkındayız. Siz nasıl düşüncenizi belirtiyor iseniz bizde belirtiyoruz.
Terbiyesiz şöyle böyle üye dediğiniz birinin konusunda ne işiniz var.

Deliyle deli olmak lazım bazen. Haddinden fazla alttan alıyorsunuz. Ne münasebet miras bölünmedi deyip anahtar istemek? Sen de anahtarla gir onun evinin kapısını aç salona kurul Tv izle kafana göre mesela ? Nasılsa senin de hakkın var. Abin problemli galiba tüm aile yeni gelini bu kadar alttan aldığına göre.

Sana kişisel bir sorun yok.
Başka sorum da yok sana…
Doluşun böyle her konunun altına komiklik altına sığınarak.
Gülme emojileri ekleyerek.
Bir kırmızı burnun eksik.
Takta tam olsun.
Da ayrı olacak. Öyle yazarsan takarım 🥰

Hangi doluşum böyle?

Şiiri beğendim bu arada, geliştirilebilitesi var.

Son düzenleme:
Engeller geçersiniz.
Farklı bir konusunda kan davası gibi bu üye böyle aaa bakın böyle terbiyesiz, bunları bunları yazdı...
Konusu da şu şu bunlar bunlar ne oluyor.? Bir gürûh insanların üzerine bu şekilde gidiyorsunuz.

Pişman olup belki özür dileyecek, böyle yaptığınız için ortalık iyice alevleniyor.

Herşeye kabul diğer konuda gerilme oldu üyeler arası olumsuz yazışmalar oldu vs vs tamam doğrudur…
Madem bu kadar sizin tabirinizle terbiyesiz bir üye yeni açtığı konu da ne işiniz var peki.

Evet yoruma açık bir platform hepimiz farkındayız. Siz nasıl düşüncenizi belirtiyor iseniz bizde belirtiyoruz.
Terbiyesiz şöyle böyle üye dediğiniz birinin konusunda ne işiniz var.
Ben diğer konusuna denk gelmedim burada yine işine gelmediği için bana dahil küstah tavırlar sergileyince öğrenmiş oldum takıntılı gibi bu cahili mi takip edeceğim işim yokta özür dileyecekse gitsin temizlikçi diye lağım faresi dediği insandan dilesin önce

Ben diğer konusuna denk gelmedim burada yine işine gelmediği için bana dahil küstah tavırlar sergileyince öğrenmiş oldum takıntılı gibi bu cahili mi takip edeceğim işim yokta özür dileyecekse gitsin temizlikçi diye lağım faresi dediği insandan dilesin önce
İyi güzel üye sorunlu davrandı anladık.
Öğrendin kim olduğunu yazacağını da yazdın.
Daha da bu köpürtme niye.
Engelle geç, ya da bakarsın konuyu kim açtı sevmediğin üye ise bakar geçersin. Bdv sayfasında konuyu hangi üye açmış gözüküyor.

Gruplaşma var mı yok mu bilmiyorum, burada kimseyle bir tanışıklığım yok.

Ama eski konular da önemli ya. Şimdi ben girdim baktım konusuna. O şekilde aniden parlayabilen ve ne dediğini umursamayan birinin yengeyi karşısına almış olması çok olası. Zaten yenge aile apartmanında oturmak da istemiyormuş. Bu sebeplerle aileyi bastırmak için inadına yapıyor bence.

İyi güzel üye sorunlu davrandı anladık.
Öğrendin kim olduğunu yazacağını da yazdın.
Daha da bu köpürtme niye.
Engelle geç, ya da bakarsın konuyu kim açtı sevmediğin üye ise bakar geçersin. Bdv sayfasında konuyu hangi üye açmış gözüküyor.
Kime neyi köpürtmüşüm pardon? Üye filan topladım geldim de linç için haberim yok sanırım ban yemiş gitmiş zaten insanları suçladığınız davranışları siz yapıyorsunuz farkında değilsiniz üyeyi sarıp sarmalarsınız gelince dert etmeyin bu kadar

Kime neyi köpürtmüşüm pardon? Üye filan topladım geldim de linç için haberim yok sanırım ban yemiş gitmiş zaten insanları suçladığınız davranışları siz yapıyorsunuz farkında değilsiniz üyeyi sarıp sarmalarsınız gelince dert etmeyin bu kadar
Evet burada gayette grupça saldıran üyeler var.
Siz üzerinize alınıp cevap veriyorsanız bilemem.
Gayet duvarların da üyelerle dalga geçen, üyelere yazılar yazan, hatta üyeleri etiketleyip yazanlar var.

Pardon da anladım ne olup bittiğini gayet güzel de anlattınız.
Daha da üyenin konusunda ne işiniz var.
Problemli olan konusuna da baktım.
Eğer ben o konu da yazışsaydım ya da sizin gibi bana da yazsaydı.
Hiç konusuna girip yorum dahi yazmazdım…

Kadının problemini bilmiyoruz daha önce ki konusunu da bilmiyorum. Geliyorlar bak bak böyle böyle şöyle şöyle bizeneeee.

Ne güzel; problem yaşayan seni mahkemeye vericem diyen üye konusuna girip hiçbir şey yazmadı….

Evet burada gayette grupça saldıran üyeler var.
Siz üzerinize alınıp cevap veriyorsanız bilemem.
Gayet duvarların da üyelerle dalga geçen, üyelere yazılar yazan, hatta üyeleri etiketleyip yazanlar var.

Pardon da anladım ne olup bittiğini gayet güzel de anlattınız.
Daha da üyenin konusunda ne işiniz var.
Problemli olan konusuna da baktım.
Eğer ben o konu da yazışsaydım ya da sizin gibi bana da yazsaydı.
Hiç konusuna girip yorum dahi yazmazdım…

Kadının problemini bilmiyoruz daha önce ki konusunu da bilmiyorum. Geliyorlar bak bak böyle böyle şöyle şöyle bizeneeee.

Ne güzel; problem yaşayan seni mahkemeye vericem diyen üye konusuna girip hiçbir şey yazmadı….
Mahkemelerde laf dalaşı için var zaten 😊 korkmuştur çok 😒

Back