• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin sorunlu eşi

Bende bahçede kedi bakıyorum ama herkes havyan sevmek zorunda değil ki, 10 kedi beslenmesine izin vermek zorunda da değil. Ben o konuda haksız bulmadım, kediler doğuruyor, pireleniyor. Sadece geline ait bahçe olsa eyvallah ama ortak alanda ben istiyorum ile olmaz ki

10 kedi bahçede sürekli durmaz ki, gidip gidip geliyordur onlar. Hem bahçedeki kediye ne yapabilirsiniz ki? Allah'ın kedisi. Bizim bahçede kediden çok kuş var ve bu kuşlar arabalara pisliyormuş diye şikayet etmişti adamın biri bir ara. Bana aşırı derecede insanlıktan uzak geliyor bu yaklaşımlar. Hadi saldırgan köpek olur anlarım hak da veririm ama bu kadarı gerçekten çok fazla. İnsanlar yakında uçan kuştan rahatsız olacak diye espri yapardık arkadaşlarla, o espri bile gerçekleşti

Apartmanda yaşarken her şey herkesin istediği gibi olmaz ne yazık ki. Ben buraya konu açmıştım ancak konum silinmiş, herkes o konudaki birkaç talihsiz cümle yüzünden beni yanlış anlamıştı, o cümleler için özür dilerim herkesten. Konu şuydu alt katta kendini yerden yere vuran zihinsel engelli bir çocuk var, o çocuk için bir şey yapılabilir mi hem biz sesten duramıyoruz hem çocuk kendine zarar veriyor ve çocuğu dışarıya da çıkarmıyorlar falan yazmıştım, burada herkes bana rahatsız oluyorsan müstakil eve çıkacaksın yazdı. Ve sonradan düşündüm ki haklılar, engelli bir çocuğun sesi kısılamaz, çünkü bu Allah'tan gelen bir şey. Zararsız hayvanlar da aynı şekilde. Bahçede kedi olur, kuş olur, kirpi olur. İnsana saldıran bir hayvan olmadığı sürece bu canlıların varlığına karışmamalayız. Bu dünya bir tek bize ait değil. Hem kedi sessiz hayvandır, temiz hayvandır kedi olan yerde fare ve haşere de olmaz, bizim burada kedi az her yerde sıçan büyüklüğünde fareler var ve binada sürekli haşere sorunu çıkıyor lüks bir site olmasına rağmen. Bu arada kedinin piresi insana geçmez diye biliyorum. Erkek arkadaşım veteriner

Son düzenleme:
10 kedi bahçede sürekli durmaz ki, gidip gidip geliyordur onlar. Hem bahçedeki kediye ne yapabilirsiniz ki? Allah'ın kedisi. Bizim bahçede kediden çok kuş var ve bu kuşlar arabalara pisliyormuş diye şikayet etmişti adamın biri bir ara. Bana aşırı derecede insanlıktan uzak geliyor bu yaklaşımlar. Hadi saldırgan köpek olur anlarım hak da veririm ama bu kadarı gerçekten çok fazla. İnsanlar yakında uçan kuştan rahatsız olacak diye espri yapardık arkadaşlarla, o espri bile gerçekleşti

Apartmanda yaşarken her şey herkesin istediği gibi olmaz ne yazık ki. Ben buraya konu açmıştım ancak konum silinmiş, herkes o konudaki birkaç talihsiz cümle yüzünden beni yanlış anlamıştı, o cümleler için özür dilerim herkesten. Neyse alt katta kendini yerden yere vuran zihinsel engelli bir çocuk var, o çocuk için bir şey yapılabilir mi hem biz sesten duramıyoruz hem çocuk kendine zarar veriyor ve çocuğu dışarıya da çıkarmıyorlar falan yazmıştım, burada herkes bana rahatsız oluyorsan müstakil eve çıkacaksın yazdı. Ve sonradan düşündüm ki haklılar, engelli bir çocuğun sesi kısılamaz, çünkü bu Allah'tan gelen bir şey. Zararsız hayvanlar da aynı şekilde. Bahçede kedi olur, kuş olur, kirpi olur. İnsana saldıran bir hayvan olmadığı sürece bu canlıların varlığına karışmamalayız. Bu dünya bir tek bize ait değil. Hem kedi sessiz hayvandır, temiz hayvandır kedi olan yerde fare ve haşere de olmaz, bizim burada kedi az her yerde sıçan büyüklüğünde fareler var ve binada sürekli haşere sorunu çıkıyor lüks bir site olmasına rağmen. Bu arada kedinin piresi insana geçmez diye biliyorum. Erkek arkadaşım veteriner
Sürekli yemek vererek alıştırdigimiz kediler genelde belirli alanlarda duruyorlar. Annemin evi müstakil, onun bahçesinde bakıyorum ben. Gidip geziyor, sonra cama geliyorlar mesela. Hatta bir tanesi benim arabamı iyice belledi, ne zaman arabayı yikatsam kaputu vs pati izleri yapıyor, bahçede gezip geldiyse daha feci çünkü annemin arkada ektiği bir alanı var, yağmur yağınca çamur oluyor orası 😂
Sitemizde ise kedi evleri var, bina girişlerine de geliyor kediler. Hava soğuk olunca otomatik kapıdan geciyolar, asansörle yukarı katlara çıkıyorlar. Gece asansörle indiren olmazsa çiş falanda yapıyorlar haliyle. Yönetim kaç kere resimli uyarı yapıştırdı. Kedi işediği zaman temizlik görevlisi temizlemek zorunda kalıyor, görevlilere de haksızlık. Yani ortak alanlar olunca durum biraz değişiyor.

Abimin eşi sert ve herhangi bir konuda diretmeyi seven bir karakter. Abimin ikinci eşi olduğu için alttan alıyoruz ama sinirden kendimi vurma eşiğine getiriyor bazen. Aman yine yuvası yıkılmasın tadında takılıyoruz ailece.
Diğer Abimin eşi çalıştığı için yegenlere biz bakıyoruz. Onlara baktığımız için kendisi çalışmadığı halde çocukları bize bırakıp gezmeye gitmek istiyor. Bugün bunlar da senin torunun diye anneme sert sert konuşup yeğenimi bırakıp gitti.
Babam herkese dairesini verdi. Ben bekar olduğum için boş tutuyorum. içine eşya aldım. Kalabalık misafir veya arkadaşlar gelirse benim dairemde kalıyor.

yengem gelip benden arkadaşlarıyla ebru atölyesi olarak kullanmak için anahtar istedi. Evde arkadaşlarim vardı Vermek istemedim. Senden izin almıyorum ,henüz miras bölünmedi, o evde abinin de hakki var ve abin izin verdi dedi. Abim ona boş evi kullanabilirsin demiş.
Benimle tartışmaya başladı, o da ailedenmis ve hakki varmış. Misafirlere rezil olmamak için sonra kopyasını çeker sana veririm dedim .başımdan savunurum ama cinnet geçiriyorum.
Aile binasında yaşıyoruz. Önceleri iki kediyle başladı şimdi bahçede 10 kedi var. Hayvan istifciligine başladı şimdi de.
Akşam gezmeden gelir yer içer yorgunum der dairesine çekilir.
Abim laf soyletmiyor, senden büyük bir tabak fazla koysan ne olur diyor.
Daha önce aile binasında yaşamak istemiyordu. Şimdi taşınmaya da niyeti yok eve tadilat yaptırıyor.
Kavga çıksın istemiyorum ama krize girmeme az kaldı. Ne yapsam bilmiyorum.
İlk gelin böyle yapsa tepkiniz ne olurdu peki , yine susarmiydiniz sadece merak ettim, cvp verirseniz mutlu olurum vermezseniz canınız sağolsun.
Çocuklar ilk eşten mi kendi öz çocuklarımı mi ?
Baya bir yüz bulmuş, simarmis . Abinizin kaybetme korkusu bunda etkili . Ayrıca o evi size bırakmayacaktır abin ve eşi . Haklarını garantiye al.

Babanız onlara da verdi dimi daire, eğer öyleyse sizde onların anahtarını isteyin henüz bolunmedi miras diye.
Resmen bölünmesine de herkesin bir payı vardır, belirlenmiştir ama onlar bu kızcağız güçsüz görüyor demek ki hileyle hurmayla alırlar kızın elinden. Bence hemen tabuları kendi adınıza cevirtin

Abimin eşi sert ve herhangi bir konuda diretmeyi seven bir karakter. Abimin ikinci eşi olduğu için alttan alıyoruz ama sinirden kendimi vurma eşiğine getiriyor bazen. Aman yine yuvası yıkılmasın tadında takılıyoruz ailece.
Diğer Abimin eşi çalıştığı için yegenlere biz bakıyoruz. Onlara baktığımız için kendisi çalışmadığı halde çocukları bize bırakıp gezmeye gitmek istiyor. Bugün bunlar da senin torunun diye anneme sert sert konuşup yeğenimi bırakıp gitti.
Babam herkese dairesini verdi. Ben bekar olduğum için boş tutuyorum. içine eşya aldım. Kalabalık misafir veya arkadaşlar gelirse benim dairemde kalıyor.

yengem gelip benden arkadaşlarıyla ebru atölyesi olarak kullanmak için anahtar istedi. Evde arkadaşlarim vardı Vermek istemedim. Senden izin almıyorum ,henüz miras bölünmedi, o evde abinin de hakki var ve abin izin verdi dedi. Abim ona boş evi kullanabilirsin demiş.
Benimle tartışmaya başladı, o da ailedenmis ve hakki varmış. Misafirlere rezil olmamak için sonra kopyasını çeker sana veririm dedim .başımdan savunurum ama cinnet geçiriyorum.
Aile binasında yaşıyoruz. Önceleri iki kediyle başladı şimdi bahçede 10 kedi var. Hayvan istifciligine başladı şimdi de.
Akşam gezmeden gelir yer içer yorgunum der dairesine çekilir.
Abim laf soyletmiyor, senden büyük bir tabak fazla koysan ne olur diyor.
Daha önce aile binasında yaşamak istemiyordu. Şimdi taşınmaya da niyeti yok eve tadilat yaptırıyor.
Kavga çıksın istemiyorum ama krize girmeme az kaldı. Ne yapsam bilmiyorum.
Eğer her çocuğa daire verdiyse baban müsait bir zamanda konuş baba benim dairenin tapusunu benim üstüme ver de yoksa bu kadın hepinizin ocağına incir ağacı diker,hatta yaşı kaç bilmiyorum ama 65 yaş ustuyse önce doktora götürüp akli dengesi yerindedir diye rapor alın babana sonra sen malını al üstüne yengenede ,...göster,resmen nefret geldi okurken

Back