• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin sorunlu eşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim bahçedeki kedileri görse kafayı yer sanırım. Biz de bahçede zaman geçiriyoruz ama ulu orta yerde kaka görmedik veya idrar kokusu yok. Siz nasıl alıyorsunuz kokuyu?

Oğlum, hafta sonları gün boyu onlarla ama hiç üzerinde dışkı ile gelmedi. Toz oldu, çamur oldu, çimen oldu, odun külü oldu ama kaka ı-ıh yani. Bunun dışında ev de 2 kedi var.

Ben, çocuğumun empati duygusu gelişsin, sevgi dolu olsun diye tonları kedi ile oynaması ve onları beslemesini huzurla izliyorum. Keşke geçmişte siz de sokak hayvanı besleseydinizde bu kadar kin ve nefret dolu olmasaydınız.

Tavsiyem azcık HAYVAN olun.
Hayvan olmak senin mesleğin. insan olsan zaten insanla empati yaparsın. Tavsiyen sana kalsın

Abimin eşi sert ve herhangi bir konuda diretmeyi seven bir karakter. Abimin ikinci eşi olduğu için alttan alıyoruz ama sinirden kendimi vurma eşiğine getiriyor bazen. Aman yine yuvası yıkılmasın tadında takılıyoruz ailece.
Diğer Abimin eşi çalıştığı için yegenlere biz bakıyoruz. Onlara baktığımız için kendisi çalışmadığı halde çocukları bize bırakıp gezmeye gitmek istiyor. Bugün bunlar da senin torunun diye anneme sert sert konuşup yeğenimi bırakıp gitti.
Babam herkese dairesini verdi. Ben bekar olduğum için boş tutuyorum. içine eşya aldım. Kalabalık misafir veya arkadaşlar gelirse benim dairemde kalıyor.

yengem gelip benden arkadaşlarıyla ebru atölyesi olarak kullanmak için anahtar istedi. Evde arkadaşlarim vardı Vermek istemedim. Senden izin almıyorum ,henüz miras bölünmedi, o evde abinin de hakki var ve abin izin verdi dedi. Abim ona boş evi kullanabilirsin demiş.
Benimle tartışmaya başladı, o da ailedenmis ve hakki varmış. Misafirlere rezil olmamak için sonra kopyasını çeker sana veririm dedim .başımdan savunurum ama cinnet geçiriyorum.
Aile binasında yaşıyoruz. Önceleri iki kediyle başladı şimdi bahçede 10 kedi var. Hayvan istifciligine başladı şimdi de.
Akşam gezmeden gelir yer içer yorgunum der dairesine çekilir.
Abim laf soyletmiyor, senden büyük bir tabak fazla koysan ne olur diyor.
Daha önce aile binasında yaşamak istemiyordu. Şimdi taşınmaya da niyeti yok eve tadilat yaptırıyor.
Kavga çıksın istemiyorum ama krize girmeme az kaldı. Ne yapsam bilmiyorum.
ne demek hayvan istifciliğine başladı ya bu yazıyı okuyana kadar seni haklı bulmaya çalıştım ama bu yazıdan sonra sen yengeni kıskanıyorsun bacım zira kedilere bkmaya çalışan birisi kötü olmaz

Başkasının annesine ,kıymetlisine cacaron diyecek kadar ne yaşadın ucuz kevase seni. Ben senin gibi birinin annesine bile laf edemem. Hadsiz , arıza ,mutsuz,Leş karı ..
Kelime anlamı olarak çok konuşan demek, hakaret değil; sizin şu yazdıklarınız dümdüz küfür, hakaret, bir dava etse uğraşır durursun. Anonimliğin rahatlığına çok alışmayın derim.

Konu sahibesinin bani acilmis, terbiyesizliklerine tum hizla devam ediyor :ruh: :ruh: .. bence konuyu kapatin Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
Geçen cinsel olarak sorunlu evliliğini adam sırf iyi diye yürütmeye çalışan bir üyenin konusuna yazmıştım, cinsellik benim için çok çok önemli bir konu oraya da yazdım; konu özelinde hiçbir diyaloğum olmamasına rağmen Nilvari beni alıntılamıştı, bilmem kaça kaç odun yetmez buna yazmıştı. Şu üsluba yanıt dahi vermemiştim seviyemi düşürmemek adına, hoşlanmıyorum gerçekten; bana yakışmıyor. Diğer hemcinslerine herkesin gördüğü bir platformda hitap şekli, menopozlu diyerek aşağılaması ve üslubu da yukarıda dillendirildi diye, bazı üyeler ne alâkası var diyerek eleştirdiler. Görsünler ne alâkası olduğunu.

Hayvanı yine yukarıda aşağılama ibaresi olarak kullanıyor; ama üyenin insana ait erdem, ahlâk, etik, maneviyat, adab-ı muaşeret gibi konularda sorunları var ne yazık ki. Tamam arkadaşım, biz hayvan oluruz.

İnsan sevmeyen hayvan sevemez gibi bişey demiştiniz, orda bahsi geçen insan olarak sizin kişilik yapınızdakiler baz alınırsa çok normal.

Geçen cinsel olarak sorunlu evliliğini adam sırf iyi diye yürütmeye çalışan bir üyenin konusuna yazmıştım, cinsellik benim için çok çok önemli bir konu oraya da yazdım; konu özelinde hiçbir diyaloğum olmamasına rağmen Nilvari beni alıntılamıştı, bilmem kaça kaç odun yetmez buna yazmıştı. Şu üsluba yanıt dahi vermemiştim seviyemi düşürmemek adına, hoşlanmıyorum gerçekten; bana yakışmıyor. Diğer hemcinslerine herkesin gördüğü bir platformda hitap şekli, menopozlu diyerek aşağılaması ve üslubu da yukarıda dillendirildi diye, bazı üyeler ne alâkası var diyerek eleştirdiler. Görsünler ne alâkası olduğunu.

Hayvanı yine yukarıda aşağılama ibaresi olarak kullanıyor; ama üyenin insana ait erdem, ahlâk, etik, maneviyat, adab-ı muaşeret gibi konularda sorunları var ne yazık ki. Tamam arkadaşım, biz hayvan oluruz.

Konu sahibesi berbat bir insan, 513 eksi nedir kardeşim🙄🙄

Herkes hayvan beslemek ve ona tahammül etmek zorunda değil. Mesela benim kocamın abisi tavuk hastası. Salıyor yollara ortalık boktan geçilmiyor. Dışarda birine baklava verdik de çocuk yiyemeden tavuk kapmış. Siz bı hayvanı seviyorsunuz diye diğer insanları buna zorlayamazsiniz. Varsa yeriniz bakın.Yoksa insanları madur etmeyin. Geçen senelerde kedi almış hayvana bakmadılar poposunda siyah siyah parazitler vardı. Sorsan hayvan bakıyorlar. Görseniz hayvana acirdiniz. Yemek vermekle olmuyor o iş. Benim baligimin gözünde bı şey çıktı ne yapacağımı şaşırdım. Millet iki kap yemek döküyor diye bakıyor sanıyor. Ben kızımla kedi arayıp besletmis insanım ama parkın içinde köpek istemiyorum mesela.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back