- 11 Aralık 2024
- 235
- 750
- 18
Bende bahçede kedi bakıyorum ama herkes havyan sevmek zorunda değil ki, 10 kedi beslenmesine izin vermek zorunda da değil. Ben o konuda haksız bulmadım, kediler doğuruyor, pireleniyor. Sadece geline ait bahçe olsa eyvallah ama ortak alanda ben istiyorum ile olmaz ki
10 kedi bahçede sürekli durmaz ki, gidip gidip geliyordur onlar. Hem bahçedeki kediye ne yapabilirsiniz ki? Allah'ın kedisi. Bizim bahçede kediden çok kuş var ve bu kuşlar arabalara pisliyormuş diye şikayet etmişti adamın biri bir ara. Bana aşırı derecede insanlıktan uzak geliyor bu yaklaşımlar. Hadi saldırgan köpek olur anlarım hak da veririm ama bu kadarı gerçekten çok fazla. İnsanlar yakında uçan kuştan rahatsız olacak diye espri yapardık arkadaşlarla, o espri bile gerçekleşti
Apartmanda yaşarken her şey herkesin istediği gibi olmaz ne yazık ki. Ben buraya konu açmıştım ancak konum silinmiş, herkes o konudaki birkaç talihsiz cümle yüzünden beni yanlış anlamıştı, o cümleler için özür dilerim herkesten. Konu şuydu alt katta kendini yerden yere vuran zihinsel engelli bir çocuk var, o çocuk için bir şey yapılabilir mi hem biz sesten duramıyoruz hem çocuk kendine zarar veriyor ve çocuğu dışarıya da çıkarmıyorlar falan yazmıştım, burada herkes bana rahatsız oluyorsan müstakil eve çıkacaksın yazdı. Ve sonradan düşündüm ki haklılar, engelli bir çocuğun sesi kısılamaz, çünkü bu Allah'tan gelen bir şey. Zararsız hayvanlar da aynı şekilde. Bahçede kedi olur, kuş olur, kirpi olur. İnsana saldıran bir hayvan olmadığı sürece bu canlıların varlığına karışmamalayız. Bu dünya bir tek bize ait değil. Hem kedi sessiz hayvandır, temiz hayvandır kedi olan yerde fare ve haşere de olmaz, bizim burada kedi az her yerde sıçan büyüklüğünde fareler var ve binada sürekli haşere sorunu çıkıyor lüks bir site olmasına rağmen. Bu arada kedinin piresi insana geçmez diye biliyorum. Erkek arkadaşım veteriner
Son düzenleme: