Eşimi kaybetmek istemiyorum

Abisi sizi sevmiyordur o nedenle aramıyirdur. Gerci esinizin yengesini o kadar araması da normal değil. Işin cılkı cıkmamali. Siz eltinizle goruşün eşiniz abisiyle gorüssün. Diğer türlü saçma bence. Abisinin sizi aramaması normal ama yengesiyle bu kadar gorüsmesi garip bence. Abisinkn sizi aramamasinı dert edinmeniz ise baya garip

Yegenlerininsiracaksa abisini arayıp sorsun. Eşinizin abisinden ilgi beklemeniz ultra saçma. Ilgi delisi falan misinız

Sizi benimsemek gibi bir zorunlulukları yok. Hem daha yeni evlisiniz, hemen hooop diye içlerine almalarını beklemek saçma olur. Sizi eşiniz benimsesin. Abisi yengesi benimsemedi diye nikahınız düşmez korkmayın.

İşten geç çıkmandan onlara ne ayol?

Ya kendin gel ya da kocanla gel.

Kocanın yaşlı anası babası gece gece niye sokağa çıksın? Bunu da ilk defa duydum.

Her iliskide farkli dinamik vardir. Ben 4 kardesin en buyugu ile evlendim. Kayinbiraderlerimle cok samimi iliskimiz var ki biri haric digerlerinden de buyugum. Eltim 2. Kardesle evlendi esinden 10 yas kucuk. Dolayisiyla en kucuk kayinbiraderle nerdeyse yasit ve buyuk olanlarla benim kurdugum samimiyeti kuramadilar. Cocuklar beni arar sorar biraraya gelince guler egleniriz ama eltim sen odadan cikinca konusacak bisey bulamiyorum onlarla der hep. Ama bunu sorun etse senin gibi hayat kendine de esine de zindan olur. Bos beles meselelerden mahvetmissin evliligini

Yengesi bir yere gidecegi zaman esiniz neden beni ara diye tembihliyor ne alaka? Yengesi kendi esini arayamiyor mu?

Bence de yenge neden aranıyor ki saçma geldi. Yenge hasta iken aranıyorsa sende yengesin senin de aranman lazım.Bence kocan da iş yok seni saydırtmıyor.Ama sende haklıyken haksız duruma düşmüşsün sinir krizi geçirme beni arayanı bende aramam de ve çekil kenara.

İşten geç çıkmandan onlara ne ayol?

Ya kendin gel ya da kocanla gel.

Kocanın yaşlı anası babası gece gece niye sokağa çıksın? Bunu da ilk defa duydum.
Kocamda çalışıyor oluyor bazı zaman aslında bende istemiyorum gelmelerini söylüyorum da gerek yok diye içleri rahat etmiyor geliyorlar yine biraz muhafazakar bir aile ve çevreden dolayı tedirgin oluyorlar

Durduk yere kıskançlık yapıyor olamazsınız, annesini, kızkardeşini aradığında sorun cikarmiyorsunuz ama yenge arandığında kıskanıyorsunuz, demek ki aralarindaki ilişki abi kardes ilişkisi gibi gelmiyor size.
Belki kadin da farkinda değil ama eşinizin bir ilgisi olamaz mi neden olmasin?
Kendinize ben delirdim mi niye böyle yapiyorum demeden önce haklı olma ihtimalinizi neden düşünmüyorsunuz?

Birde benim evin en küçük erkek çocuklarında hep gördüğüm bir şey var;
Kendi kurduğu aileyi sahiplenememe, abisinin ailesini, çocuklarını kendi ailesinden daha çok sevme, kendi anne babasını anlarım da abinin eş ve çocukları olunca konu biraz sıkıntılı geliyor bana.

Yani sizin bu kadar konuları büyütmeniz çok mantıklı değil. Ama (kesinlikle art niyetli söylemiyorum) eşinizinde devamlı yengesini araması da çok saçma. Siz kızkardeşinizin kocasını devamlı arar mısınız özel bigün yada önemli bişey yoksa sırf hal hatır sormak için aramam açıkcası. Benimde kaynım var samimiyizdir ama sırf nasılım iyimiyim diye bir kere arayıp sormaz yani gereksiz bişey

Kocamda çalışıyor oluyor bazı zaman aslında bende istemiyorum gelmelerini söylüyorum da gerek yok diye içleri rahat etmiyor geliyorlar yine biraz muhafazakar bir aile ve çevreden dolayı tedirgin oluyorlar
O zaman söyleme geç çıkacağını.

Herkes her şeyi bilmek zorunda mı?

Evet anladım sanırım bizim iliskimizde benzer örnek gibi biraz zor oluyor ama işte benim tepkilerim çok büyüyor gereksiz yere kendimi kötü hissediyorum nasıl toparlayabilirim

kusura bakmayın da çok saçma buldum yazdıklarınızı. benim eşim 3 kardeş, diğer 2sinin abisi oluyor. yani yenge sizden önce ailede olduğu ve yeğenleri olduğu için belki o yüzden arıyordur (çok araması yine gereksiz de). abi sizi neden arasın ki. ben kayınlarımı yaklaşık 10 senedir tanıyorum beni durup dururken hiç aradıklarını görmedim, hatta hasta olsam da nadir ararlar hiç düşünmedim neden aramıyorlar diye, aklıma bile gelmedi. boşuna kavga ediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…