Aile ilişkileriniz çok cıvıkmış

mesafeli olmak yerine daha da cıvık bir iletişim talebi için kavga etmeniz çok garip.
Birde bu adam evlenmeden öncede ailesine karşı böyle cıvık cıvık haldedir. Bunu bilerek evlenmişsiniz. Niye bu kavgaları böyle yaptığınızı bu yüzden anlamadım.
Birde oturup sakince derdinizi anlatmak yerine sinir krizleri geçirerek evde huzur bırakmamışsınız. Kimse böyle sorunlarını kavgayla, sinir krizleriyle ileten birini hayatında istemez.
Yengesini, yenge gibi değil de, daha samimi kardeş gibi görüyordur. Yeğenlerinin annesi diye. Sizi kayınpederiniz akşam geç çıkıyorsunuz diye işten alıp, evinize bırakırken, kocanızın yengeyi yeğeniyle beraber evinden alıp, bir yere bırakması bu yüzden normal. Ailenin düzeni bu şekilde.
Ha, eşinizin davranışından rahatsızsanız, o zaman sizde sizi akşam işten alıp, eve bırakmalarını istemeyeksiniz, talebiniz olmayacak "ben bir şey talep etmiyorum, kocamdan da talep ermeyin, düzenimizi bozmayın" der geçersin. Bunu dediğinde kavga ederler bak o zaman sana saygısızlık olur anlarım.