- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 1
- 28.688
- 548
- 41
O pastaya "şunu yazsaydiniz" incileriniz dökülürdu. Sizin gibiler kıymetli oluyor işte biz olamıyoruz.Görümcemi görmüyorum ki canım. En son pasta için annesnden bana “ şunu yazın” tarzında mesaj atmıştı. Tabi ben anlayınca özellikle yazdırmadım. Laf yapınca aa unuttum dedimelbette güzel babasını düşünmesi destek olması ama sınırı olmasını istiyorum. Sürekli birşeyler almak maddi olarak yorar. Tabi kayınvalidem 3 sene oğlunu övüyor bizi düşünmüş yavrumdiye geline teşekkür yok :)
Aslında evet istediğini bende normal buluyorum açıkcası gideriz diye düşünmüştüm ama fikrim alınmadığımı için olaya el atmak istedim. Sonuçta bende bireyim çocuk gibi taşıyamaz ki :) he ne zaman der bi dakika eşimle kararlaştıralım o zaman seve seve giderim :)
Ailesi burda canım.evlendi diye ailesini görmeyecek mi adam
senede bir kere bence gitmesine bu kadar laf etmeniz yanlış
Daha eşiniz söylemeden sizin demeniz lazım .Aileni göremiyorsun bayramda gidelim diye
Tamda böyle oluyor. Eşimle başka sorunumuz yok çocukluğu orda geçmiş anneannesyle büyümüş ormanı gezdiği yerleri özlüyormuş. Dediğiniz gibi kanıksanmış sanırım ben abartıyorum. Ben adama da gelmiyorum diye boş yere mi artislik yaptım şimdiDaha da iyi ya, köye ailesine hizmet etmeye gitmiyorsunuz.
Bakın evet sizinle planlaması daha hoş olur. Ama hani bazı şeyler kanıksanmış gibidir ya, hani zaten gideceksinizdir, belki henüz sormadı konuşmadı daha zaman var diye. Büyütmeyin bence. Eşinizle aranızda başka sorunlar yok ise büyütmeyin.
Benim de köyüm var. Orada sadece anneannem var ve eşimle evlendiğimizden beri her yaz muhakkak oraya da gidiyorum birkaç gün.
Çünkü benim anneannem var, yaşlı ve sağ
Çünkü o köyde anılarım çocukluğum, sevdiğim yakınlarım da var.
Köyümüzün tatil beldesinde olmasının da payı büyük. Ama adam gitmek istemese gitmez,yol çok uzak olmasına rağmen benim hatrıma gidiyor e eğleniyor da.
Bilemiyorum.. Eşler bazen birbirleri için bazı şeylere katlanabilir. Maddi manevi kendilerinden birşey eksiltmiyor, eş kişisi onu yok saymıyor, kimseye ezdirmiyor, kötü şeyler yaşatmıyorsa birkaç gün idare edilebilir.
Adam tatili sadece köyde geçirelim dememiş ki bayram sonrası tatil ayarlamışbu seferde gelin yüzünden oğlumuz gelemiyor kısıtlıyor sıkıyor çekemiyor
Eşim bayram sonrası bizim içinde tatil rezervasyonu yaptırdı.
Huysuzum evet. Bazen zor biri olabiliyorum. Oysaki bana danışsaydı huysuzlanmazdım.Çok huysuz geldiniz bana.
Bayram sonrası için tatil rezervasyonu yaptırmış eşi. Adam bunu düşünürken konu sahibini de keskin çizgiler çizmemesi gerekir diye düşünüyorum benEşimin her sene köye gitmesini istemezdim ben de ama benim eşim de köye giden bir insan değildi zaten son yillarda cok cagiriyorlar istemiyorum o konuda haklisiniz.
Bizde herşeyi anlaşarak yapariz, eşim aldigini saatigini söyler sorar mutlaka kafasina göre takilmaz buraya kadar tamam ama bir tansiyon, aleti ve pasta alamayacak mi bir insan anne babasina bunlar fazla mi çok mu? Ses cikartamayan, pasif adam bulunca bu kadar tepesine binmeyin siz de.
Bilmiyorum belkide haklısınız lakin totale vurduğumda baya tutuyor. Ya yarın bir gün daha fazla harcama yapılırsa ? Ya sonu gelmezse ? Ya sürekli Maddi destek beklerlerse ?
Eleştiriniz için teşekkür ederim.Yok artık konunuzda zaten sizi hakli bulmazdim ama buna bile karismaniz cok kotu, cok sacma.
Butcenizi sarsan seyler degilse, ki degil belki ki, ozel gunlerde belki diyorsunuz, bir hediye almis gibi degil de haraca baglanmis gibi davranmaniz cok bogucu ya ben bile boguldum.
Neden bu kadar kontrolcusunuz hatta kontrolcu bile degil baskicisiniz?
Adim atarsan haberim olsun kafasina nasil ulastiniz?
Tek evlat olsun ya da olmasin icinden geldiginde ailesine bir hediye alamasin mi, tek evlatla ne alakasi var ya da tek evlatlar ne yapsin o zaman? Vallahi cok sikici geldiniz bana.
Evet boşuna aranızı açıyorsun bi kerede olamaz bu açılma ama birikirse işte ozaman dert evliliğinizi başka evliliklerle kıyaslamayın evlilikte son sözü söyleyen değil son kararı birlikte alanlar mutlu adam iyi oldukça siz fazlasını bekliyorsunuz tamda konu başlığında olduğu gibi değiştirmeye çalışıyorsunuz ki değişirse siz zararlı olursunuzTamda böyle oluyor. Eşimle başka sorunumuz yok çocukluğu orda geçmiş anneannesyle büyümüş ormanı gezdiği yerleri özlüyormuş. Dediğiniz gibi kanıksanmış sanırım ben abartıyorum. Ben adama da gelmiyorum diye boş yere mi artislik yaptım şimdi
Birlikte yaşadığımı için. İznimin az olduğunu bildikleri için. Evliliğimin ilk senesi iznimin az olduğunu söyledğimde kp “ iyi biz arabayla gideriz sen uçakla gelirsin” demişti. Borcumuzun ilk senesinde taksidimizin 2. Ayında adam kafasına göre plan yapıyor.Kpederiniz neden size gelecek misiniz diye sormali?
Esiniz gelcem diyorsa anlastiginizi dusunmustur yani
Evladindan da kullanmaya termos isteyemesin mi ya?
Neden sizi tek muhatap kabul etmek zorundalar ogullari varken?
Sürekli olduğu için yapıyordum şuan yapmıyorum saldım yani kendi ailemede harcıyorum isterse eksiye düşelim umrumda değil. Elbette gidicek fakat benim haberim yok ?100 liranın muhabbetini yapan eşten buz gibi soğurdum. Adamın bu moda geçmesi yakındır. Ailesi,büyüdüğü yer tabi gidecek. Elbette sana danışmadan değil ama gidecek yani. O 5 gün kalmak ister sen 3 gün kalalım de ama gidecek yani. Evlenince ne oluyor? Ama evli ama artık evli demek ne yani?
İznin kaç gün canım. Ve kaç gün kalacaksınız? Yol arabayla kaç saat sürüyor?Birlikte yaşadığımı için. İznimin az olduğunu bildikleri için. Evliliğimin ilk senesi iznimin az olduğunu söyledğimde kp “ iyi biz arabayla gideriz sen uçakla gelirsin” demişti. Borcumuzun ilk senesinde taksidimizin 2. Ayında adam kafasına göre plan yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?