Eşimi aldattım beni affetmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi halt yemis gibi bir de burada anlatiyorsun. Uzulmus numarasi yapma. Kocani aldatirken dusuncektin yakasindan dus adamin. Haketmiyorsun çünkü
Yaaaa R rainyy senin böyle yorum yapman saçma olmuş sen daha hayatında biri varken başka erkeklere bakan birisin lütfeeennn doğrucu davutluğu sen oynama yakışmıyor senin üstüne :) Hatta kapalıydın bir dönemde yanlış hatırlamıyorsam tabi hayatında biri vardı kapalıyken başkalarıda bakar mı diye dert yanıyordun :)

valla inşallah çocuk eşinizdendir . bunu da sırf o bebek için diliyorum . yoksa o tekrar birlikte olmak için tehdit eden adamın çocuğu ise vah o güzel meleğe

Ya hadi sadece mesajlaşma, flörtleşme falan olsa yırtarı vardı ama bildiğin dümdüz sebişmişsiniz ya, haldır huldur.

Bu olayda en çok bebeğe üzüldüm. Bu hatadan sonra eşinizin kararı ne olursa olsun dik durmaktan, bebeğinizi düşünmekten başka çareniz yok.

Olur sen kankana memeni ellet güle oynaya bide kankandan hamile kal zavallı kocan ve bizler seni alkışlayip başımıza çıkaralım. Midem bulandı . Eğer o adam arayıp tehdit etmese kaç kişiye daha memeni elletcektin kim bilir zavallı koca

Ay senaryo çok dokunaklı akıyor yönetmen tanıdıklarım var biraz üzerinde geliştirip sadakatsiz 2 dizisi çekmek için telif verebilir misiniz mahmut eniste

Ay çüş.

Peki bi sürü ilaç içtim diyorsun sordun mu doktora bebek sağlam mı? Bi hamile olarak doktoruma danışmadan herhangi bir vitamin hapı bile yasak da...

İnandırıcı değil. Öyleyseyde iğrenç.
Ne demek çocuk kimden belli değil. Evlerden Irak.

Peki bi sürü ilaç içtim diyorsun sordun mu doktora bebek sağlam mı? Bi hamile olarak doktoruma danışmadan herhangi bir vitamin hapı bile yasak da...

O an bebekte karnımda istiyordum içtiklerim de vitamin ve ağrı kesiciydi zaten başka bir ilaç yoktu evde. Sürekli istifra ettiğim için bişey olmamış. 10 gün sonra kontrole gittiğimde bebek gayet iyiydi

Yaw hehe

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…