Eşimi aldattım beni affetmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
burada bir konuşulmuştu, trollük için eski üyelerin hesaplarını ele geçiriyorlarmış daha çok. yani yine de troll olabilir

Hayatimda biri varken baskasiyla konuşmadım ben neden boyle bir yorum yapip beni zan altinda birakiyorsun

Senaryo gibi, dogruluguna inanmadim

Yine seks hikayesi mi yaziyorsun feridun abi?

Bide bayıl istersen ferihaa asfff
Herseyi gectimde yezaneye takılan bi benmiyim bu konuda
Troll değilde gerceksen yediğin haltı anlatıp af bekleyecek kadar şuursuz olman nıç geçmedi bana

burada bir konuşulmuştu, trollük için eski üyelerin hesaplarını ele geçiriyorlarmış daha çok. yani yine de troll olabilir
Bende eski üye sahte çikmaz diye düşunuyordum, sizin dediniz mantikli geldi

Konuda bir insanın başına gelebilecek tüm ekstrem olaylar var.

Kanka ayağına "ya kanka 1 kere memene elliyim ya bi şey olmaz" muhabbeti
O muhabbetin sevişmeyle sonuçlanması
Sonrasında adama saldırmak
Kaç zamandır soğuk olan eşin o akşam birlikte olası tutması ve zorla karısıyla birlikte olması
Hemen hamile kalmak(maşallah adamlardan biri keskin nişancı gibi attığını vuruyor)
Daha sonrasın kanka deme lazım olur kişisinin benle birlikte olmazsan kocana söylerim diyip tehdit etmesi(o biraz yürek ister)
Ve iki ailenin alakasız bir biçimde hacı,hoca gezmesi. Aralarının büyüden bozulduğunu düşünmesi.(büyü ne alaka yani? )

Vay anasını yaa

Korunmadıysanız bu kadar zamandır eşinizden hamile kalabilirdiniz.Bana sanki eşinizden değil gibi geldi.Ben sizin yerinizde olsam test olayına girmezdim.Bilemiyorum.İkisini de siler yeni bir hayat kurardım.Siz çocuğun babasını öğrenseniz ne olacak ki?Çocuğun annesi sizsiniz.
Bu arada umudunuz eşinizin baba çıkması.Sizi affetmesi.Bu kadar ihanetin üstüne tekrar devam edilemez bence.

O an bebekte karnımda istiyordum içtiklerim de vitamin ve ağrı kesiciydi zaten başka bir ilaç yoktu evde. Sürekli istifra ettiğim için bişey olmamış. 10 gün sonra kontrole gittiğimde bebek gayet iyiydi
İyi bari onun bi suçu yok da . Şöyle söyliyim bu kadar fantazili olmayan ve bebeksiz versiyonu bi yakınımın başına geldi, o da doktoruyla aldatmış ay o da çok fantastik. Olmaz olmaz demeyin hanımlar oluyor böyle şeyler bu arada .
Eşi bunu bi şekilde affetti ama evlilikleri asla yürümedi en ufak bişeyde adam yüzüne vuruyordu ( haklı olarak) ve hep diyordu ki kıza "sana baktıkça midem bulanıyor" . İğrençsin, yalancısın, basitsin, ucuzsun diyormuş. Dokunmak istemiyordu ilişkiye girmiyordu ya da girse bile çok afederseniz intikam alır gibi canını yakıyomuş filan. sonunda tamamen ayrıldılar. Diceğim o ki adam seni affetse de artık siz bitmişsiniz. Kim hazmeder böyle bişeyi yahu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…