-
- Konu Sahibi ferihagltkn
Bebek kendinin se mi affediyo siziİçime o his hiç gelmiyor. Çünkü yumurtlama günüm değildi. Ve eşimle o dönem Bi kaç kez birlikte olmuştuk.. Şayet o adamın ise Eşime son kez beni affetmesini teklif ederim eğer kabul etmezse bebeğimle birlikte başka bir yol çizmek zorunda kalacağım(
Ekşi kapanınca buraya mı sardınız acep diyeceğim ama yeni üye de değilsiniz. Ayrıca eşinize detaylı anlatmasanız da yalan söylemişsiniz, memenize kadar elletip sonrasında uykum vardı demek garip bir savunma biçimi.
Bebek kendinin se mi affediyo sizi
Yoo bir halt yapıyorsanız arkasında duracaktınız, mağduru oynamayacaktınız.Ne deseydim. Detay verip Adamı daha beter çıldırtsamıydım.
Affetmeye niyeti var öyle anladimTam olarak affederim demedi. O zaman düşünürüz dedi.
Affetmeye niyeti var öyle anladim
senaryo mu bilemiyorum ama böyle hikayeyi okuyunca kanım çekildi.Sallamış işte,isyeri kamerası muhakkak vardır.Yine de iğrenç bir senaryo.
Ertesi gün hapina ihtiyac duymamis,ayni aksam esiyle beraberolmuşErtesi gün hapından haberi olmayan bir trol hesap
Umarim cocuk esinizden çikarÇünkü ne kadar pişman ve perişan olduğumun farkında. Şuan bana o kadar kötü yorumlar var ki. Arkadaşlar ben hata yaptım ve hatamı kabul ettim tövbe ettim pişman oldum . Zaten acı çekiyorum bu kadar yargılamak kınamak hakaret etmek niye...
Sarhoştum sen sandım deseydin bari uykum vardı ne ya ahahahNe deseydim. Detay verip Adamı daha beter çıldırtsamıydım.