Eşimi aldattım beni affetmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İçime o his hiç gelmiyor. Çünkü yumurtlama günüm değildi. Ve eşimle o dönem Bi kaç kez birlikte olmuştuk.. Şayet o adamın ise Eşime son kez beni affetmesini teklif ederim eğer kabul etmezse bebeğimle birlikte başka bir yol çizmek zorunda kalacağım :KK43:(
Bebek kendinin se mi affediyo sizi

Ekşi kapanınca buraya mı sardınız acep diyeceğim ama yeni üye de değilsiniz. Ayrıca eşinize detaylı anlatmasanız da yalan söylemişsiniz, memenize kadar elletip sonrasında uykum vardı demek garip bir savunma biçimi.

Ne deseydim. Detay verip Adamı daha beter çıldırtsamıydım.

Yemin ederim kocan yerinde olsam kapının önüne koyarım bide çocuk ondan değilse son bir kez affetmesini isteyecekmişmişmiş oldu git önüne gelene oranı buranı aç sonra hamile kal eeee evdekide affetsin. Umarım kocanız sizi boşar yoksa adama sürekli başka birinden hamile kalıp geleceksiniz. Müge anlıda bir çift vardı kadının kimden hamile kaldığı belli değildi evden gidiyordu devamlı hamile kalıp geri geliyordu acaba sizin gibiler hangi kafayı yaşıyor ya. Adamı boşa sonra ne halt yersen ye hey allam ya daha neler duyucaz.

Affetmeye niyeti var öyle anladim

Çünkü ne kadar pişman ve perişan olduğumun farkında. Şuan bana o kadar kötü yorumlar var ki. Arkadaşlar ben hata yaptım ve hatamı kabul ettim tövbe ettim pişman oldum . Zaten acı çekiyorum bu kadar yargılamak kınamak hakaret etmek niye...

Çünkü ne kadar pişman ve perişan olduğumun farkında. Şuan bana o kadar kötü yorumlar var ki. Arkadaşlar ben hata yaptım ve hatamı kabul ettim tövbe ettim pişman oldum . Zaten acı çekiyorum bu kadar yargılamak kınamak hakaret etmek niye...
Umarim cocuk esinizden çikar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X