- 1 Ağustos 2018
- 118
- 61
- 29
-
- Konu Sahibi mcrsfttndd
Bir terapiye başlayacağım. Ben düşünce ölmeyi daha mantıklı buluyorum.Eğer bu aldatma olayını sürekli yapıyorsanız ve yanlış olduğunu biliyorsanız gerçekten tedaviye ihtiyacınız var. Ben sizi kınamak istemiyorum herkes yanlış yapabilir sizinki evlenmeden önce başlamış zaten sizi aldatmaya iten sebep ne orayı bi düşünün ve bunu değiştirmek için çalışın.
Sormanızda hiçbir mahsur yok. Aksine birimin bana yardımcı olmaya çalışması benim için umut verici. Çünkü artık güne intihar düşüncesi ile uyanıyorum.
Hayır duygusal hiçbir his yok. Sadece cinsel yönden. Herhangi bir iletişim de kurmuyorum.
İyi de tüm kusurlarina rağmen evlenen sizsiniz. Yani buna bizim yapabileceğimiz bişey yok . Ha adam kusurlu bile olsa aldatmak bence bu dünya da ki en çirkin olayların başı. Kadın ya da erkek farketmez .Ben aldattım diye adam bütün kusurlarına rağmen mükemmel mi oluyor?
Evet. Bir psikolog olarak onun ki de büyük hata.Estafurullah
Aptal veya cirkin değilsiniz
Karakterinizde de Yok sorununuz
Bir psikoloğun boyle zayıf noktanızdan yaklaşmasını doğru da bulmadım
Bence altında yatan başka bir durumda olabilir
EvetAldattim derken fiziksel olarak mi?
Bence anlatma. Bir tüy dikmediğin kalmış, o bari eksik kalsın.
evlenmekte ki amacınız neydi??
Sizi dövdü ve evlendiniz öyle mi?
Sizi aldatan ve doven adamlar evlendiniz
Sonra o adami evliyken aldattiniz
Ne kafasi yasiyorsunuz? Ne bicim kararlar aliyorsunuz hayatinizda anlamadim ki
Bi de itiraf edin de tam dallas olsun
Allah akil fikir versin
Yargılamadan bunları söylemeniz bile yeterli. Teşekkür ederimSeks bağımlısı olabilirsiniz. Onlar 6 aydan fazla tek eşliliği devam ettiremezler. Bizim burda size verebilecegimiz bir tavsiye yok malesef ama bir psikologa yada psikiyatriste başvurmalısınız.
Tehlikeli ilişkiler icinde olurlar ve bazen başları belaya da girebilir. Daha fazla yardımcı olamayacağım malesef
Merhaba
Flört dönemimizde eşim beni aldatmıştı. Fiziksel olarak değil sanalda. Belki fiziksel de aldatmıştır. Sevgiliyken bir süre ayrı kaldık ben bu süre zarfında bir adamla konuştum, buluşmadım ama eşimle barıştığımız gün mesajları silmeyi unuttum eşimde bunları gördü ve beni dövdü. Bu olaydan sonra barıştık hatta evlendik. Ama ben o günden bugüne gelene kadar eşimi birkaç farklı erkekle aldattım. Eşim aldattığımı hissediyor ama hiçbir şekilde kanıtlayamadığı için sadece sana güvenmiyorum demekle yetiniyor ve boşanmak istemiyor. Ben davayı açtım ve vicdanım rahat etsin diye anlatmak istiyorum. Ama öbür taraftan benim hatam yüzümden onun insanlara olan güveni zedelensin istemiyorum.
Bu benim sorunum, benim ayıbım ve benim hatam. Ama vicdanım rahat değil ve direniyorum onun barışma isteğine.
Sizce anlatmalı mıyım?
Evet eşim tüm yaptıklarına rağmen boşanmak dışında hiçbirşeyi haketmiyordu ama ben bunları yaptım. Ve haketmiyor. Daha mutlu olur benden sonra grene kadar bensiz mutlu olamayacağını söylese de..Sevgiliyken seni doven adam bunlari yaptigini duyunca öldürür.. peki cinsellik icin tum bu gelinen son nokta sizi tatmin etti mi peki? Bence gik demeden bosanin yolunuza bakin.. ama yeniden evlenme dusunceniz varsa psikolojik destek alin. Esiniz icin uzulmedim dersem yalan olur.
Beni sevdiğini düşündüm. AlışkındımHayır anlatmayın.
Boşanın.
Dayak yediğiniz adamla hangi akla hizmet evlendiniz onu hiç anlamadım.
ve beni dövdü. Bu olaydan sonra barıştık hatta evlendik.
Kesinlikle sizin gibi ahlak timsalilliği yapan kendine müslüman ama içten içe Allah bilir neleri olan insanlar arasında yaşamak katlanılabilir değil. Ben şaşırdım Allah kimseyi şaşırtmasın.
Edeceğini düşünmedim hiç mantıklı diyeceğim ama hazmedemeyebilirdeNe iyi yapmışsınız
Şimdi de canınıza kastetsin diye mi söylemek istiyorsunuz?