Eşimi aldattığımı itiraf etmeli miyim?

Aldattığınız eşinizin psikolojisini ve geleceğini düşünmeniz de ayrı bir tuhaflık. Bence siz bir psikoloğa gidin. Anlattıklarınız normal değil, en başından sonuna kadar.

Duyması pek ihtimal dahilinde değil. Ama haklısınız

Arkadaşlar öncelikle kınamayalım lütfen konu sahibini ve bana kalırsa söylemeyin ama boşanacaksanız da boşanın sonuçta sizin günahınız bari Allah ile aranızda kalsın diğerleri de şahidiniz olmasın. Tövbe edelim bol bol Allah affetsin hepimizi.

Vuh huu buralar karışır bosaniyorsaniz bunun sanırım çok da bir anlamı yok. Aldatirken yüzünüz kizarmamis da anlatmadiginiz için vicdan azabı mi hissedeceksiniz? Hiç sanmam takılın kafanıza göre.

Sorun değil. Gelecek tepkilere kendimi hazırladım. Teşekkür ederim

Bir kere geliniyor dünyaya.
Onu da böyle yaşamayı mı seçtiniz?
Bravo.
Ne ararsan var maşallah.
İtiraf etmeseniz de adam anlıyormuş zaten,ısrarla barışmak istemesi de çok tuhaf.
Siz itiraf edin edin.
Dürüst olun.
Siz de onu dürüstlüğünüzle dövün

Aldattığınız eşinizin psikolojisini ve geleceğini düşünmeniz de ayrı bir tuhaflık. Bence siz bir psikoloğa gidin. Anlattıklarınız normal değil, en başından sonuna kadar.
Eşime karşı tuhaf bir bağlılığım var. Evet bir terapiye başlayacağım

Alışkanlık...
Evliliği alışkanlık olarak tanımlamışsınız.
Hobi olarak aldatıyorsunuz.
Adam sizi aldatmış, dövmüş ve evlenmişsiniz.
Şuan adam defalarca aldatılmış olduğunun farkında.
Siz de onun psikolojisinin bozulmasından, güveninin sarsılmasından korkuyorsunuz öyle mi?
Kıyyyaaaamişş.

Gelecek tepkilere kendinizi Tabiki hazırlarsınız çünkü konu gerçek degil.Gerçek olsaydı yapacagımı yaptım derdin konu açmazdın zaten.Çok saçma ve gereksiz çünkü bunu yapman

Bence sessiz sedasız boşanın. Bir daha evlenmeyi düşünürseniz eğer sadık olmaya karar verdiğinizde olsun kimseyi kandırmaya gerek yok ve size el kaldıran biriyle asla birlikte olmayın kendinize değer verin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…