- 1 Ağustos 2018
- 118
- 61
- 29
-
- Konu Sahibi mcrsfttndd
Konu gerçek.Gelecek tepkilere kendinizi Tabiki hazırlarsınız çünkü konu gerçek degil.Gerçek olsaydı yapacagımı yaptım derdin konu açmazdın zaten.Çok saçma ve gereksiz çünkü bjnu yap a
Tedavi olmadan evlenmeyi düşünmüyorum.Bence sessiz sedasız boşanın. Bir daha evlenmeyi düşünürseniz eğer sadık olmaya karar verdiğinizde olsun kimseyi kandırmaya gerek yok ve size el kaldıran biriyle asla birlikte olmayın kendinize değer verin..
Size mi soracağım? Bana iltifat etme zorunluluğunuz olmadığı gibi hakaret etme hakkınız da yok. Rahatsız oluyorsanız yorum yapmayın.Iyi o zaman anlatmana gerek yok.
Boşuna cinnete sebep verme.
Hissetmediğim birşeyi hissediyor gibi gelip buraya yazmak bana ne kazandıracak?Vuh huu buralar karışırbosaniyorsaniz bunun sanırım çok da bir anlamı yok. Aldatirken yüzünüz kizarmamis da anlatmadiginiz için vicdan azabı mi hissedeceksiniz? Hiç sanmam takılın kafanıza göre.
Kurtarıyor zaten.Yapmışsın bi ahlaksızlık otur sessizce içinde kalsın
Kocanı da allah bir an önce senden kurtarsın
Size mi soracağım? Bana iltifat etme zorunluluğunuz olmadığı gibi hakaret etme hakkınız da yok. Rahatsız oluyorsanız yorum yapmayın.
Sormanızda hiçbir mahsur yok. Aksine birimin bana yardımcı olmaya çalışması benim için umut verici. Çünkü artık güne intihar düşüncesi ile uyanıyorum.Ihanetleriniz sadece cinsel yönde mi?
Digerlerine karşı duygusal hisler beslediniz mi?
Bunlari sormamı mazur görürseniz sevinirim.
Bir psikolojik rahatsizliginiz olabilir mi?
Gülünç duruma düşmeniz çok yakın o zaman.Gece gece güldürdün benigerçekten okuduğum en berbat ötesi konulardan biri bu ne pişkinlik ayol
Eğer bu aldatma olayını sürekli yapıyorsanız ve yanlış olduğunu biliyorsanız gerçekten tedaviye ihtiyacınız var. Ben sizi kınamak istemiyorum herkes yanlış yapabilir sizinki evlenmeden önce başlamış zaten sizi aldatmaya iten sebep ne orayı bi düşünün ve bunu değiştirmek için çalışın.Tedavi olmadan evlenmeyi düşünmüyorum.
Kesinlikle sizin gibi ahlak timsalilliği yapan kendine müslüman ama içten içe Allah bilir neleri olan insanlar arasında yaşamak katlanılabilir değil. Ben şaşırdım Allah kimseyi şaşırtmasın.Ee sormussun işte ya haha:)
Ay ne yaparsan yap tamam. Ben rahatsız olmadım ki gerçekçi bir yorum yaptım.
Mesaj okuyup döven herif aldatma itirafına öldürür. Ölmek istemek de bir tercih tabi ki..
Biri psikoloğum du. Diğeri bekarken tanıştığım bir adam. Biri de eğitimde tanıştığım biri. Hepsi de 35 yaş üstü. Bilmiyorum bir şekilde konuşarak,fikir paylaşımı ile başlayan şey buna dönüyor sonra ben iletişimi koparıyorum. Çirkin yada aptal değilim. Kusurluyum sadece. Karakter olarak.Ciddi olarak bir soru sormak istiyorum
Millet bekarken bulamıyorummmmm diye depresyona girerken
Siz nasıl buldunuz
Bir taraftan da aldatmak kısasa kısas yapmak
O an icin siz mutlu etse de
Bir sonraki ilişkinizde kendiniz icin yapmayın
Dürüstlük sadakat en güzeli
EvetBir de 22 yaşında mısın?
EstafurullahBiri psikoloğum du. Diğeri bekarken tanıştığım bir adam. Biri de eğitimde tanıştığım biri. Hepsi de 35 yaş üstü. Bilmiyorum bir şekilde konuşarak,fikir paylaşımı ile başlayan şey buna dönüyor sonra ben iletişimi koparıyorum. Çirkin yada aptal değilim. Kusurluyum sadece. Karakter olarak.