- 1 Ağustos 2018
- 118
- 61
- 29
-
- Konu Sahibi mcrsfttndd
Eşim yetersiz değil bu arada. Çok iyi bir cinsel hayatımız vardı ama ettiğimiz şiddetli kavgalar beni biraz soğuttu.Yargilamak icin degil meraktan soruyorum.
Neden sadece cinsel olarak aldattiniz? Esiniz mi yetersiz ya da siz mi cok baski altinda yetistiniz ve biseylerin acisini cikartiyorsunuz?
Anlatmadan ayrilin bu arada.
Gerçek olduğunu nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum ama gerçek. Sorunda bu zaten normalde erkekler bunu yapar ama ben bunu bir kere çok aşağılayıcı bir şekilde yaşadıktan sonra ondan çıkaramadığım öfkeyi bu şekilde çıkarıyorum.Yaşın 22 ve beraber olduğu partnerlerinden birinin psikoloğu olduğunu okuyunca benim için de inandırıcılığı biraz kayboldu...
E bir de alışık olduğumuz durum degil kadının duygusal bir bag olmadan sadece seks yaparak kocasını aldatması. Hem de defalarca...
bence o da sizi hep aldatmiş devam etmis...siz de onu ...konusmaya gerek yok..Boşanin zaten evlilik denemez sizinki kagit ustunde..Hastalikta saglikta tadında degil..Merhaba
Flört dönemimizde eşim beni aldatmıştı. Fiziksel olarak değil sanalda. Belki fiziksel de aldatmıştır. Sevgiliyken bir süre ayrı kaldık ben bu süre zarfında bir adamla konuştum, buluşmadım ama eşimle barıştığımız gün mesajları silmeyi unuttum eşimde bunları gördü ve beni dövdü. Bu olaydan sonra barıştık hatta evlendik. Ama ben o günden bugüne gelene kadar eşimi birkaç farklı erkekle aldattım. Eşim aldattığımı hissediyor ama hiçbir şekilde kanıtlayamadığı için sadece sana güvenmiyorum demekle yetiniyor ve boşanmak istemiyor. Ben davayı açtım ve vicdanım rahat etsin diye anlatmak istiyorum. Ama öbür taraftan benim hatam yüzümden onun insanlara olan güveni zedelensin istemiyorum.
Bu benim sorunum, benim ayıbım ve benim hatam. Ama vicdanım rahat değil ve direniyorum onun barışma isteğine.
Sizce anlatmalı mıyım?
Sebebini bilmiyorum. Sadece hepsinin 35 yaş üstü olması ve hiçbiri ile duygusal bir bağ kurmak istemem ortak. Belki biraz konuşurum sonra veda edip giderim. Ben istersem olur istemez isem onlar istediği zaman olmaz. Böyle onlardan öfkemi çıkarıyormuşum gibi onlara biz sadece birlikte olalım deme fırsatı vermeden ben bunu teklif ediyorum. Nasıl anlatsam bilemiyorum
Evet. İyi bir terapi ve inzivaya çekilmeyi düşündüğüm için vicdanımı rahatlatmak istiyorum.Yaşin cok genç . 35 yas üstü erkeklerin istedigi taze vücut sen de var. Baska bir beklentileri yok sadece. Bu yaslarda hataua düşmek cok daha kolay 25 26 yaslarinda daha aklı basinda olacaksındır.
Aldatma bie kez basladimi devami geliyor malasef hem erkek hem kadin için. Ve yine yas yönünden cok aktif donemdesin. Bu alışkanlığını terk edene kadar kimseyle gorusmemen ciddi ilişki kurmaman senin icin de iyi olacaktir.
Eşine anlatmana gerek yok. Zaten boşanma asamasindasin. Daha cok üzersin. Ama bence senin aklinda olan şey esine anlatıp onunda bunu kabul etmesiyle hem duzenli hayatin hem de vicdani hur bir hayatin olmamasını istemen.
Ama ters de tepebilir eşinde. En iyi ihtial çok kötü bir dayak yersin.
Gerçek olduğunu nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum ama gerçek. Sorunda bu zaten normalde erkekler bunu yapar ama ben bunu bir kere çok aşağılayıcı bir şekilde yaşadıktan sonra ondan çıkaramadığım öfkeyi bu şekilde çıkarıyorum.
Tekrar mi dayak yemek istiyorsunuzMerhaba
Flört dönemimizde eşim beni aldatmıştı. Fiziksel olarak değil sanalda. Belki fiziksel de aldatmıştır. Sevgiliyken bir süre ayrı kaldık ben bu süre zarfında bir adamla konuştum, buluşmadım ama eşimle barıştığımız gün mesajları silmeyi unuttum eşimde bunları gördü ve beni dövdü. Bu olaydan sonra barıştık hatta evlendik. Ama ben o günden bugüne gelene kadar eşimi birkaç farklı erkekle aldattım. Eşim aldattığımı hissediyor ama hiçbir şekilde kanıtlayamadığı için sadece sana güvenmiyorum demekle yetiniyor ve boşanmak istemiyor. Ben davayı açtım ve vicdanım rahat etsin diye anlatmak istiyorum. Ama öbür taraftan benim hatam yüzümden onun insanlara olan güveni zedelensin istemiyorum.
Bu benim sorunum, benim ayıbım ve benim hatam. Ama vicdanım rahat değil ve direniyorum onun barışma isteğine.
Sizce anlatmalı mıyım?
İşim var ailem uzakta. Evet herşeyi tükettim. Ve artık bir umut için çırpınıyorum.Ben sana sebebini söyleyeyim.
22 yaşındasın.
Aldatılmış, Alışkanlıktan kopamadıgın sevgilin olmuş, dayak yemiş, evlenmiş, üstüne de eşini aldatmışsın.
Çünkü her şeyi erken yaşayıp tüketmişsin.
Kendine garip garip roller edinmişsin, duygusal bir şey olmadan seks yapmak, kendin kontrolü ele almak gibi...
Ailen nerede? Eğitimin/işin var mı?
Sebebini bilmiyorum. Sadece hepsinin 35 yaş üstü olması ve hiçbiri ile duygusal bir bağ kurmak istemem ortak. Belki biraz konuşurum sonra veda edip giderim. Ben istersem olur istemez isem onlar istediği zaman olmaz. Böyle onlardan öfkemi çıkarıyormuşum gibi onlara biz sadece birlikte olalım deme fırsatı vermeden ben bunu teklif ediyorum. Nasıl anlatsam bilemiyorum
Yaşın 22 ve beraber olduğu partnerlerinden birinin psikoloğu olduğunu okuyunca benim için de inandırıcılığı biraz kayboldu...
E bir de alışık olduğumuz durum degil kadının duygusal bir bag olmadan sadece seks yaparak kocasını aldatması. Hem de defalarca...
İşim var ailem uzakta. Evet herşeyi tükettim. Ve artık bir umut için çırpınıyorum.
15 yaşında aşık olduğum bir çocuk vardı aynı okuldaydık. Önce tacizle başladı. Sonra ben istediği buysa beni sever diye izin verdim. Birgün eğer benimle evlenmek istiyorsan bunu yapmalıyız dedi bende yaptım. O 17 yaşındaydı ve gidip yaşadıklarımızı bütün arkadaş çevresine anlatmış. Aileler duydu. Ve ailesi bizim oğlumuz yapmamıştır kızınız iftira atıyor dedi. O da ben yapmadım dedi. Kanıtlayamadım. Sonra süt kardeşi beni onunla konuşturup sorunu halledeceğini söyleyip ailesi ile yaşadığı eve çağırdı. Tanıyordum çocuğu ve gittim. Ama tecavüz etti hemde döve döve. 2 kere intihar ettim ama beceremedim. Çok dayak yedim. Aşağılandım,hor görüldüm. Ama dayandım... şimdi de tükendim.Ne yasadiniz aşağılayıcı.
Ayrica o psikolog ceza almali bence de.
kesinlikle troll.bu mesajlardan sonra iyice emin oldum.ağır işsizlik.ciddiye almayın benceGerçek olduğunu nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum ama gerçek. Sorunda bu zaten normalde erkekler bunu yapar ama ben bunu bir kere çok aşağılayıcı bir şekilde yaşadıktan sonra ondan çıkaramadığım öfkeyi bu şekilde çıkarıyorum.
Benim yaşadıklarımın çeyreğini yaşasanız bana vicdan falan demezdiniz.Ne yaparsanız yapında şu *vicdanımda vicdanım* palavrasını bırakın.
Zerre vicdanı insanlığı haysiyeti onuru olan insan hiçbir şart altında aldatmaz!
Yo yapabilir Turuncu; öyle kişiler tanıyorum o ayrı da; konuyu açarken mantık hatası var.
Düşünsene adam seni mesajı yakalayıp sevgiliyken dövüyor ve sen nikah altında "Aldattım, defalarca" diye itiraf edip etmemeyi düşünüyorsun. Şu profildeki adam boğazına yapışır "Anlat!" diye diye kızı pert eder. Aklı olan anlatmaz zaten şu konumda.
Buna ilaveten, yazı dümdüz; robotik.
Kendisini döven adamla evlenmeyi, alışkanlık olarak açıklarken, aldattığını itiraf konusunda şöyle bi sevgi ibaresi var: Benim hatam yüzünden onun insanlara güveni sarsılır mı? Burada bi tutarsızlık var, zaten sevmediğin adam niçin bu derece umurunda olsun yani?
Bir diğer nokta da gereksiz detay. 35 yaşında psikologtu, okuldandı vırttı zırttı, insan bunu bir bir "Do list" gibi, böyle bi vicdan duygusu eşliğinde burada neden yazsın?
Bilmiyorum da, ince tutarsızlıklar var konuda benim için, yarı yarıya inanmadım.