Eşimi aldattığımı itiraf etmeli miyim?

Ben yaptığın yanlış veya kötü diyen insanlara birşey demedim ama karaktersiz, ahlak yoksunu bilmem ne bilmem ne diyen insanlara tabiki tepki göstereceğim. Çünkü bu laflar hakaret ve evet kendimi affetmemi zorlaştırıyor

O zaman şöyle söyleyeyim yaptınız hata ve farkındasınız ve buna devam etmemek için eşinizden ayrılmaya karar verdiniz zaten kimse eşine anlat dememiş . Sizde ilerde birgün evlenmeyi tekrardan düşünürseniz tamamen düzeldikten sonra evliliğe adım atmalısınız. Kendinizi bir süre affedemezsiniz elbet ama birgün affetmeniz ve yolunuza devam etmeniz gerekecek bunun içinde profesyonel destek almaz iseniz biz ne desek boş

Eleştiriyle hakareti birbirine karıştırmayın rica ediyorum, yanlışı eleştirebilirsiniz ama hakaret edemezsiniz, lütfen herkes üsluplarına dikkat etsin.

deneyimlerime göre bu tip şeyler paylaşılmaz, yapılan şedy doğrudur yanlıştır bu tartışılır ama söylenmesi ciddi sonuçlar doğurabilir

zaten nişanlılar evlilere, evliler nişanlılara, evliler bekarlara ,bekarlar evlilere.. Maşallah ya Allah ıslah etsin..

Sana destek olmak için yazıyorum. Yorumlara gerçekten hayret ettim... Evet eşini aldatman yanlış bir davranış ve toplumumuzda hoş karşılanmayan bir durum. (Benim düşünceme göre de öyle. Evlilikte sadakat olmazsa olmazdır.) Ama bunu yaptın diye kimse sana hakaret edemez. Sen zaten yaptığının yanlış olduğunu biliyor ve bundan dolayı vicdan azabı da duyuyorsun. Boşanma davanı da açmışsın zaten. Bundan sonra yapman gereken eşin ne kadar ısrar ederse etsin geri dönmemek ve boşanmak. Eşine de aldattığını söylemenin anlamı yok.

Diğer yaşadığın olayda da tedavi almanı tavsiye ederim. Hatta bence eşini aldatmanın altında yatan en büyük sebep geçmişte yaşadıkların... Daha çok gençsin. Geçmişe perde çekip, tedavini olup kendine yeniden güzel bir hayat kurabilirsin. Hiç bir zaman geç değildir hayata yeniden başlamak için...

Insanlik nereye gidiyor bu ne iğrenç bir yaşama... Bence hiçbirini anlatma ayrılmak istiyorsan git ayrıl ama bunları duym erkek icin cok agir gelebilir. Bir kere dovmus siddete meyili kişiliği var galiba bu sefer dayakla kalmaz oldurebilir Allah korusun. Eger evli kalmak istiyorsan seviyorsan tövbe edip bir daha kocanın arkasından is çevirmw dürüst ol güven ver sevmiyorsan baska sebeple ayrıl

Anlatmak zorunda değilsin..vicdanını rahatlatmak istiyorsan Rabbine anlat ve seni doğru yola iletmesi için dua et..Rabbim zaten herşeyi biliyor ve görüyor ama sen bu durumunla alakalı tövbe istiğfar et ve eşine anlatma.boyle vicdan rahatlatilmaz.eger evliliğinde devam edecek kıpırtıları görüyorsan bunun için çabala.kendi hatalarını açma bence.herkesin kusuru var yeterki düzelmek isteyesin.gecmiste kolay şeyleryaşamamışsin bu noktada psikolojik destek almanı oneririm

Birşeyin site kurallarına aykırı olması onu hayatta yanlış yapmiyor. Diyeceklerim bu kadar çünkü ban denen bir olay var

Kesinlikle anlatmamalısın bir de erkeklik gururunu incitme ve kaldı ki davada bunu kullanır küçük düşersiniz.Aldatma nedeninizi anlamayamadım ama boşanın bari daha fazla kimse acı çekmesin.Hakkınızda hayırlısı.

Geçmişte acı olaylar yaşamışsınız ancak bunların sebebi eşiniz değil.mutlaka bir uzman desteği almanızı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…