Eşimi aldattığımı itiraf etmeli miyim?

Vuh huu buralar karışır:KK14: bosaniyorsaniz bunun sanırım çok da bir anlamı yok. Aldatirken yüzünüz kizarmamis da anlatmadiginiz için vicdan azabı mi hissedeceksiniz? Hiç sanmam takılın kafanıza göre.
Hissetmediğim birşeyi hissediyor gibi gelip buraya yazmak bana ne kazandıracak?

Ihanetleriniz sadece cinsel yönde mi?
Digerlerine karşı duygusal hisler beslediniz mi?

Bunlari sormamı mazur görürseniz sevinirim.
Bir psikolojik rahatsizliginiz olabilir mi?

Tabi ki anlatın.hatta kiminle aldattığınızı da söyleyin ki adam bir dahakine daha tedbirli olsun.hayatında yeni biri olursa eşini ondan uzak tutar.borclusunuz bunu esinize

Size mi soracağım? Bana iltifat etme zorunluluğunuz olmadığı gibi hakaret etme hakkınız da yok. Rahatsız oluyorsanız yorum yapmayın.

Ee sormussun işte ya haha:)
Ay ne yaparsan yap tamam. Ben rahatsız olmadım ki gerçekçi bir yorum yaptım.
Mesaj okuyup döven herif aldatma itirafına öldürür. Ölmek istemek de bir tercih tabi ki..

Ihanetleriniz sadece cinsel yönde mi?
Digerlerine karşı duygusal hisler beslediniz mi?

Bunlari sormamı mazur görürseniz sevinirim.
Bir psikolojik rahatsizliginiz olabilir mi?
Sormanızda hiçbir mahsur yok. Aksine birimin bana yardımcı olmaya çalışması benim için umut verici. Çünkü artık güne intihar düşüncesi ile uyanıyorum.
Hayır duygusal hiçbir his yok. Sadece cinsel yönden. Herhangi bir iletişim de kurmuyorum.

Tedavi olmadan evlenmeyi düşünmüyorum.
Eğer bu aldatma olayını sürekli yapıyorsanız ve yanlış olduğunu biliyorsanız gerçekten tedaviye ihtiyacınız var. Ben sizi kınamak istemiyorum herkes yanlış yapabilir sizinki evlenmeden önce başlamış zaten sizi aldatmaya iten sebep ne orayı bi düşünün ve bunu değiştirmek için çalışın.

Ciddi olarak bir soru sormak istiyorum

Millet bekarken bulamıyorummmmm diye depresyona girerken
Siz nasıl buldunuz

Bir taraftan da aldatmak kısasa kısas yapmak
O an icin siz mutlu etse de
Bir sonraki ilişkinizde kendiniz icin yapmayın

Dürüstlük sadakat en güzeli

Ee sormussun işte ya haha:)
Ay ne yaparsan yap tamam. Ben rahatsız olmadım ki gerçekçi bir yorum yaptım.
Mesaj okuyup döven herif aldatma itirafına öldürür. Ölmek istemek de bir tercih tabi ki..
Kesinlikle sizin gibi ahlak timsalilliği yapan kendine müslüman ama içten içe Allah bilir neleri olan insanlar arasında yaşamak katlanılabilir değil. Ben şaşırdım Allah kimseyi şaşırtmasın.

Ciddi olarak bir soru sormak istiyorum

Millet bekarken bulamıyorummmmm diye depresyona girerken
Siz nasıl buldunuz

Bir taraftan da aldatmak kısasa kısas yapmak
O an icin siz mutlu etse de
Bir sonraki ilişkinizde kendiniz icin yapmayın

Dürüstlük sadakat en güzeli
Biri psikoloğum du. Diğeri bekarken tanıştığım bir adam. Biri de eğitimde tanıştığım biri. Hepsi de 35 yaş üstü. Bilmiyorum bir şekilde konuşarak,fikir paylaşımı ile başlayan şey buna dönüyor sonra ben iletişimi koparıyorum. Çirkin yada aptal değilim. Kusurluyum sadece. Karakter olarak.

Biri psikoloğum du. Diğeri bekarken tanıştığım bir adam. Biri de eğitimde tanıştığım biri. Hepsi de 35 yaş üstü. Bilmiyorum bir şekilde konuşarak,fikir paylaşımı ile başlayan şey buna dönüyor sonra ben iletişimi koparıyorum. Çirkin yada aptal değilim. Kusurluyum sadece. Karakter olarak.
Estafurullah
Aptal veya cirkin değilsiniz
Karakterinizde de Yok sorununuz

Bir psikoloğun boyle zayıf noktanızdan yaklaşmasını doğru da bulmadım

Bence altında yatan başka bir durumda olabilir

X