Eşimi aldattığımı itiraf etmeli miyim?

Üf eşi aldatmaya karşı da anlayışlı mi yaklaşacagiz?
Herkes bir neden gösterir o zaman heriflere kizmayalim hiç.
Sanki kaza olarak başka herifin kollarında buldunuz kendinizi.
Seve isteye bir defa değil defalarca aldatmissiniz işte.

Kaçında şaşırdınız acaba?
Eşiniz pisligin teki olabilir.
Cezası hiç evlenmemek ya da boşanmak olurdu.
Defalarca aldatilmayi kimse haketmez.
Haketse dahi kendini alçaltmamak için insanlar bu yanlıştan kaçar.

Bunu yapan erkeğe ne tepki verirsek onu veriyorum.
Yaptınız pismansaniz güzel. Bari söyleyip kendinizi öldürtmeyin dedim fena mi?
Üslubunuza dikkat ederek söyleyin. Başkasının edepsizliği kimsenin çirkinliğinin bahanesi olamaz dimi? Ben kendimi zaten eleştiriyorum. Size birşey kalıyor mu?

Aldatan aldanır, en büyük kötülüğü kendine yapmışsın konu sahibi.. Allah şaşırtmasın bir daha ne denebilir ki..

Ayrıca, anlatma. Sana güvenmiyormuş zaten, ama bazen insanlar haksız çıkmak isterler içten içe. Belki eşin çok çok kötü biri ama ne olursa olsun anlatma.

Beni sevdiğini düşündüm. Alışkındım
Söylemeyin. Zaten boşanıyorsunuz, her şeyi paylaşmak gibi bir sorumluluğunuz kalmıyor bana göre..
Üstelik Türkiye’de yaşıyoruz, canınızı tehlikeye atmanın da anlamı Yok.
Olan olmuş, yolunuza bakın. Yardım alın.
İşiniz gücünüz de varsa sizin için daha kolay olur diye umuyorum
Ve bence hayatınıza bir süre kimseyi almayın.

Eşinize söylemeyin, daha önce şiddet uygulamış, ne yapacağı belli olmaz. Hemen boşanın ve bir psikiyatriste gidin, sizin durumunuzdan faydalanmayacak bir analist/psikolog ile birlikte tedavinizi gerçekleştirsin.
Sizinle ilişkiye giren psikolog siz ve eşiniz kadar, hatta belki daha fazla suçlu. İfşa edilmeli. Mesleki cezası ne ise uygulanmalı.
Tedavinize hemen yarın başlayın, geç bile kalmışsınız, sakın aksatmayın.

Merhaba
Flört dönemimizde eşim beni aldatmıştı. Fiziksel olarak değil sanalda. Belki fiziksel de aldatmıştır. Sevgiliyken bir süre ayrı kaldık ben bu süre zarfında bir adamla konuştum, buluşmadım ama eşimle barıştığımız gün mesajları silmeyi unuttum eşimde bunları gördü ve beni dövdü. Bu olaydan sonra barıştık hatta evlendik. Ama ben o günden bugüne gelene kadar eşimi birkaç farklı erkekle aldattım. Eşim aldattığımı hissediyor ama hiçbir şekilde kanıtlayamadığı için sadece sana güvenmiyorum demekle yetiniyor ve boşanmak istemiyor. Ben davayı açtım ve vicdanım rahat etsin diye anlatmak istiyorum. Ama öbür taraftan benim hatam yüzümden onun insanlara olan güveni zedelensin istemiyorum.
Bu benim sorunum, benim ayıbım ve benim hatam. Ama vicdanım rahat değil ve direniyorum onun barışma isteğine.
Sizce anlatmalı mıyım?
Aklım almadı, dövülmüşsünüz, evlenmişsiniz bir de aldatmışsınız.. Erkeğin adı var da kadının bunu yapması çok acı aldatana kadar boşansaydınız bari.. aldatabilme potansiyeliniz var demek ki adamı kandırmayın, anlatmayın da adam dellenmesin, boşanın lütfen..

Yargilamak icin degil meraktan soruyorum.
Neden sadece cinsel olarak aldattiniz? Esiniz mi yetersiz ya da siz mi cok baski altinda yetistiniz ve biseylerin acisini cikartiyorsunuz?
Anlatmadan ayrilin bu arada.

Peki beraber olduğun kişiler senin evli olduğunu biliyorlar mıydı? Onlarda evli miydi?

Peki beraber olduğun kişiler senin evli olduğunu biliyorlar mıydı? Onlarda evli miydi?

Ne yaparsanız yapında şu *vicdanımda vicdanım* palavrasını bırakın.
Zerre vicdanı insanlığı haysiyeti onuru olan insan hiçbir şart altında aldatmaz!

İnsanlara olan güveni zedelenmesin die anlatamiyormusun PES diyorum pişkinlikte son nokta diyorum ve ekliyorum " canınız istediği zaman zaten esinizle olabiliyorken neden ZİNA !! "Hayır yani hepsininki aynı ve aynı işlev görüyor nedir yani tatlı olan ???

Yaşin cok genç . 35 yas üstü erkeklerin istedigi taze vücut sen de var. Baska bir beklentileri yok sadece. Bu yaslarda hataua düşmek cok daha kolay 25 26 yaslarinda daha aklı basinda olacaksındır.

Aldatma bie kez basladimi devami geliyor malasef hem erkek hem kadin için. Ve yine yas yönünden cok aktif donemdesin. Bu alışkanlığını terk edene kadar kimseyle gorusmemen ciddi ilişki kurmaman senin icin de iyi olacaktir.

Eşine anlatmana gerek yok. Zaten boşanma asamasindasin. Daha cok üzersin. Ama bence senin aklinda olan şey esine anlatıp onunda bunu kabul etmesiyle hem duzenli hayatin hem de vicdani hur bir hayatin olmamasını istemen.

Ama ters de tepebilir eşinde. En iyi ihtial çok kötü bir dayak yersin.

Bi bana mı sosyal deney tadında bir şey gibi geldi bu konu ya? :/

Yaşın 22 ve beraber olduğu partnerlerinden birinin psikoloğu olduğunu okuyunca benim için de inandırıcılığı biraz kayboldu...
E bir de alışık olduğumuz durum degil kadının duygusal bir bag olmadan sadece seks yaparak kocasını aldatması. Hem de defalarca...

Yargilamak icin degil meraktan soruyorum.
Neden sadece cinsel olarak aldattiniz? Esiniz mi yetersiz ya da siz mi cok baski altinda yetistiniz ve biseylerin acisini cikartiyorsunuz?
Anlatmadan ayrilin bu arada.
Sebebini bilmiyorum. Sadece hepsinin 35 yaş üstü olması ve hiçbiri ile duygusal bir bağ kurmak istemem ortak. Belki biraz konuşurum sonra veda edip giderim. Ben istersem olur istemez isem onlar istediği zaman olmaz. Böyle onlardan öfkemi çıkarıyormuşum gibi onlara biz sadece birlikte olalım deme fırsatı vermeden ben bunu teklif ediyorum. Nasıl anlatsam bilemiyorum

X