- 1 Ağustos 2018
- 118
- 61
- 29
-
- Konu Sahibi mcrsfttndd
Üslubunuza dikkat ederek söyleyin. Başkasının edepsizliği kimsenin çirkinliğinin bahanesi olamaz dimi? Ben kendimi zaten eleştiriyorum. Size birşey kalıyor mu?Üf eşi aldatmaya karşı da anlayışlı mi yaklaşacagiz?
Herkes bir neden gösterir o zaman heriflere kizmayalim hiç.
Sanki kaza olarak başka herifin kollarında buldunuz kendinizi.
Seve isteye bir defa değil defalarca aldatmissiniz işte.
Kaçında şaşırdınız acaba?
Eşiniz pisligin teki olabilir.
Cezası hiç evlenmemek ya da boşanmak olurdu.
Defalarca aldatilmayi kimse haketmez.
Haketse dahi kendini alçaltmamak için insanlar bu yanlıştan kaçar.
Bunu yapan erkeğe ne tepki verirsek onu veriyorum.
Yaptınız pismansaniz güzel. Bari söyleyip kendinizi öldürtmeyin dedim fena mi?
Söylemeyin. Zaten boşanıyorsunuz, her şeyi paylaşmak gibi bir sorumluluğunuz kalmıyor bana göre..Beni sevdiğini düşündüm. Alışkındım
Ay evet lütfen ya....Sizinle ilişkiye giren psikolog siz ve eşiniz kadar, hatta belki daha fazla suçlu. İfşa edilmeli. Mesleki cezası ne ise uygulanmalı..
Aklım almadı, dövülmüşsünüz, evlenmişsiniz bir de aldatmışsınız.. Erkeğin adı var da kadının bunu yapması çok acı aldatana kadar boşansaydınız bari.. aldatabilme potansiyeliniz var demek ki adamı kandırmayın, anlatmayın da adam dellenmesin, boşanın lütfen..Merhaba
Flört dönemimizde eşim beni aldatmıştı. Fiziksel olarak değil sanalda. Belki fiziksel de aldatmıştır. Sevgiliyken bir süre ayrı kaldık ben bu süre zarfında bir adamla konuştum, buluşmadım ama eşimle barıştığımız gün mesajları silmeyi unuttum eşimde bunları gördü ve beni dövdü. Bu olaydan sonra barıştık hatta evlendik. Ama ben o günden bugüne gelene kadar eşimi birkaç farklı erkekle aldattım. Eşim aldattığımı hissediyor ama hiçbir şekilde kanıtlayamadığı için sadece sana güvenmiyorum demekle yetiniyor ve boşanmak istemiyor. Ben davayı açtım ve vicdanım rahat etsin diye anlatmak istiyorum. Ama öbür taraftan benim hatam yüzümden onun insanlara olan güveni zedelensin istemiyorum.
Bu benim sorunum, benim ayıbım ve benim hatam. Ama vicdanım rahat değil ve direniyorum onun barışma isteğine.
Sizce anlatmalı mıyım?
Sizinle bu konuda ne tartışır ne konusurm sadece içimden geçen yorumu yaptm ve arkasndaym :)Gülünç duruma düşmeniz çok yakın o zaman.
Bi bana mı sosyal deney tadında bir şey gibi geldi bu konu ya? :/
Sebebini bilmiyorum. Sadece hepsinin 35 yaş üstü olması ve hiçbiri ile duygusal bir bağ kurmak istemem ortak. Belki biraz konuşurum sonra veda edip giderim. Ben istersem olur istemez isem onlar istediği zaman olmaz. Böyle onlardan öfkemi çıkarıyormuşum gibi onlara biz sadece birlikte olalım deme fırsatı vermeden ben bunu teklif ediyorum. Nasıl anlatsam bilemiyorumYargilamak icin degil meraktan soruyorum.
Neden sadece cinsel olarak aldattiniz? Esiniz mi yetersiz ya da siz mi cok baski altinda yetistiniz ve biseylerin acisini cikartiyorsunuz?
Anlatmadan ayrilin bu arada.