eşimi aldatıyorum ama...?

öncelikle evlenmeseydinnnn....
sonra aldatmanın bahanesi olmaz...
çok mutsuzsan ayrıl...
ve lütfen ayrılınca evli olmayan bi erkekle birlikte ol kendini daha fazla kullandırma kimseye..
insanları daha fazla aptal yerine koymayın...
demek isterdim sana.....
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o kadar güzel anlatmışsın ki hiç eleştirebilecek açık kapı kalmamış tebrikler....
kılıf hazır..
biz ne desek boş....

baskasını gercekten seviyorsa esinden ayrılır her iki tarafda.. yani bir erkek sevdigi kadının her aksam baska bir erkegin yanında olmasını istemez madem asık oldunuz bosanırsınız ne karsı tarafın esini nede kendi esinizi kandırmamıs olursunuz ne olursa olsun esiniz size kotude davranmıs olsa aldatmak buna bahane olacagını sanmıyorum..sizi isten cıkarttıysa ya yavas yavas alakayı kesecek yada oraya baska birini alıp onla ilişkiye baslıycak yani esini aldatan adam sizide aldatır diye dusunuyorum

Son düzenleme:
Ben bu tecavüz cümlesini görmek istemiyorum detaylarına anlatmamı beklemiyorsunuz herhalde . Ben söyleyeceğimi söyledim benim rızam dısında oldu ben oraya çok hasta diye gittim ilk defa bı erkeğin evine gittim ama o planını o kadar profesyonelce yapmıştı emeline ulasti

insan olanın başına herşey gelir kınamak ayıplamak bize düşmez herkes yaşadığını bilir elbet. (tabiki tasvip edilesi bir durum değil)
öncelikle eşinden ayrılmalısın ayaklarının üzerinde durmayı başarmalısın, dısarıda aradığın şevkati önce kendine vermelisin (inşallah bebeğin yoktur şu durumda) sonrasında sevgilim dediğin insan zaten sana yetmeyecektir hem evlılıgı hem maddiyatı bu yüzdden en başta yapamasanda zamanla ondanda tavsiye ederim. başlaman lazım sadece ayakların üzerinde durabilmen ve kendini savunup özgüven sağlaman ardından herşey gelir.birileri üzülecek die zaten şu an şu durumdaymıssın daha fazla kendini ertelememeni dilerim.

hayat ne tuhaf bigün boyle bişey yasayacagını hayal bıle edemezdın eminim. keske aşık oldugun adamla olabılsen herkes aşık olduguyla olsa ama olmuyor işte bazen. cok güsel bir sevgiye layık oldugunu düşünuyorum önce kocandan boşan sonra kendıne temız bır sayfa aç yenı bir hayata basla...

n olursa olsun yaptığınız şey çok yanlış. kocanız bu durumu öğrense ailenize söylese aileniz sizin hakkınızda ne düşünecek??? emin olun boşanmanıza daha az üzülürler. size kuzenimden bir örnek vermek istiyorum....

kuzenim 17 yaşında anne ve babasının isteğiyle evlendi 18 yaşında bir kızı oldu şuan kuzenim 32 yaşında ve ocak ayında boşandı. üstelik ailesi kesinlikle bu eve gelemezsin ne halin varsa gör dediler. kocası hem dövüyor hem küfür edior iftra atıyordu. biz bunları çok sonra öğrendik çünkü ailesinin bu tutumundan dolayı kimseye anlatmamış. ama şimdi boşandı kızınıda aldı yanına. ailesinin yanına gitti. çocuk bakıyor parasını kazanıyor......

Kolay yolu seçmeyin lütfen......

Ben çok tutarsızlık gördüm anlattıklarınızda açıkçası, tamam yaşamak kötüdür ne hıssedıyosunuzdur ne yasadınız bılmıyoruz birebir ama bence baştan aşağı tutalası yanı yok..

İstenmeyen bir ilişki başlamamış eşinizle, zira insan sevmedıgı insanla yanaşmaz kucuk opucuklere ızın vermez dıye dusunuyorum, düşünmesi bile iğrenç.

Hele ki evli olduğunu bile bile adam hakkında hala düşünme payı bırakmışsınız bu çok buyuk gunah. Siz hoşlanıyorsanız bunu kesınlıkle bellı edıp akıl bulandırmamalıydınız.

Adam zaten size ilgi duyuyorsa karısını sevmıyor demektir, ayrılsaydı zaman geçseydı, sizde ayrılmış olsaydınız, kader deseydınız, herşey ahlaklı olsaydı kabul edılebılır olsaydı.

Buna fikir vermek bence yukumluluk, çok ağır yukumluluk. Benım fıkrım, allah yardımcınız olsun.

Neden boşanmadınız peki.
Nasıl yakıştırıyorsunuz kendinize böyle bir yaşamı?

Plastica teşekkür ederim beni anlamaya çalıştığın için ben yaptığımı savunmuyorum beni öyle yargılıyorlar ki sanki halimden çok memnunmusum gibi

eşin ve ailesiyle yaşadığın şeyler gerçekten çok üzücü...
ama keşke aldatmasaydın eşini her ne olursa olsun kimse
aldatılmayı haketmez boşanıp hemen bu beyle tanışsaydın
o zaman anlardım...
en yakın örnek eşin... oda sana sahip olduktan sonra herşeyi
boşlamış.keşke bu yaşadıklarından ders çıkartıp bi başka erkeğe
güvenip ona teslim olmayı bırak aradaki resmiyeti korusaydın.
annen üzülmesin diye boşanmamışsın ama yarın bi gün bu olay
ailen tarafından duyulsa kim bilir nasıl kahrolurlar herkezden önce
keşke kendine kalbine saygını yitirmeseydin.

Ben eşimle ALLAH'IMA şükürler olsun ki çok mutluyum...
ALLAH'IMIN DA İZNİYLE BÖLE HATALARA DÜŞMEM...

İHANET VE SADAKATSİZLİK BUNLAR ÇOK BÜYÜK GÜNAH ALLAH'IM hiç kimseye böle günahlar yaşatmasın.

seni de yargılamıyorum durumuna üzüldüm, yaşadığın şeyleri silemezsin silmekte istermisin onu da bilmiyorum ama herşeyden önce en hayırlısı o bey'den ayrılmak
çünkü oda evli ve onun da günahına giriyosun evde ki karısına yazık kim bilir belki haberi bile yoktur.
neyse fazla uzatmim eşinden de bi an önce ayrıl kendine temiz bi sayfa aç belki bundan sonraki hayatını helaliyle ALLAH yolunda düzgün bir şekilde yaşarsın...

Hala neden ilk eşimle evlenmek zorundaydım diye yazdığını anlamadım kaçıncı yüzyılda ve hangi mezrada yaşıyorsun?

Evliliğini sorgulayıp karar vermelisin,insanlar kurulu düzenlerini bozmuyorlar çünkü zamanla her şeye alışıyorlar buna saygısızlık ve şiddette dahil.Eşiniz dış güzelliğe önem veren bir insanmış,amacı sadece sahip olmakmış.Siz de çok fazla karşı koymadan birlikte olmuşsunuz,insanları tanımak ve güvenmek gerek.Evlendiktende sonra yine aynı şeyler yaşanırdı ama en azından kendinizi zorunlu hissetmediğinizden belkide evlenmezdiniz.Şimdi ise yapacağınızı birçok kişi yazmış.saygının ve sevginin olmadığı bir evliliği yürütmek zorunda değilsiniz hele hele artık araya başka kişiler de girmişken.Düzelme ihtimali yoksa lütfen kesin kararlar verin ve uygulayın.Patronunuza gelince evli ve eşine bunları yapan bir erkekten ziyade size ve kendine daha saygılı insanlarla evliliği düşünebilirsiniz.

Boşanmayı çok istedim ama arkamda kimse yok ailem arkamda değil en basında

çünkü burası turkıye dayatılmıs seyler var. bakırelıgını verdıgın adamla evleneceksın zıhnıyeti var. burası turkıye koyu evet.

Cocuğum yok düşünmüyorum da

Düşünseydiniz bir de?
Hangisinden olmasını isterdiniz düşünseydiniz?
Siz düşünseniz bile bir çocuk böyle bir anneyi ister miydi?
Çok acımasızım değil mi?
Aldatırken acımasız olduğunuz kadar değilimdir sanırım.
Eşiniz için değil, diğer aldattığınız insanlar sızlatmıyor mu içinizi

Boşanmayı çok istedim ama arkamda kimse yok ailem arkamda değil en basında[/QU evli bir erkekle birlikte olmaya cesareti olan bir kişi boşanmayı da tek başına becerebilir bence. bundan sonra hayatına temiz bir yön vermelisin. çünkü yanlış yanlışı doğurur..

X