eşimi aldatıyorum ama...?

bak canım seni eleştirmeyeceğim.herkes eleştirmiş VE BEN DE KATILIYORUM.ama madem ne yapabilirim diyorsun,birde kendini sevgilinin eşinin yerine koy.SEN ONUN YERİNDE OLSAN NE YAPARDIN??***.madem ondan vazgeçemiyorsun,onun da seni sevdiğine eminsin.(ki bence üzgünüm ama bu adam senle oynuyor.)ikinizde insanları kandırmayı bırakın,boşanın ve beraber olun.eğer bunu kabul etmezsede birazcık gururun varsa bırak bu adamı.

Sevgilin seni sevse işten çıkarmazdı.Aklını başına topla.
Eşin gibi bi adamdan sonra patronun sana belki melek gibi geldi ama o senden faydalanmak istemiş belli ki.

Yuvası yıkılsın istemiyorum diyosun ama adamla yatıyosun.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu????

Eşinden boşan ve sevgilinden ayrıl.En doğrusu bu...

Bu tip etik olmayan,toplum tarafından onay görmeyen,yasak aşklar,üçüncü kişilerin içerdiği konular tarafsız gözlemlenemeyeceği için yasaktır.

Bu nedenle konu yorumlara kapatılmıştır.

Adam sizden kurtulmaya çalısmıs kurtulmuş. Eşinizden de boşanın. Kendinize yeni hayat kurun tavsiyem. Evlilik bitmiş zaten

Aldat aldat

Ya o tecavüzcü pislik bir kere eş filan değil ve her şeyi hak ediyor ben sizin adamı aldatmanizin haksızlık olduğunu düşünmüyorum bir tecavüzcü eş olamaz değil eş insan bile olamaz her şeyi de hak eder.

Ben size üzüldüm. Evli adamla ne işiniz var? Bu devirde neden size bunu yapan adamla evlenmek zorunda hissettiniz? Neden çareyi boşanmakta değil kendinizi daha da kötü bir duruma atmakta buldunuz? Üstelik diğer şerefsiz de evli. Başka is bulun. Boşanin. Aileniz alışır. Bir şekilde kurtulun bu durumdan.

Ne oldu acaba sonu. Konu sahibi bunları yazdığında 27 yaşındaymış şimdi 39 yaşında. Acaba boşandı mı patronuyla ilişkisi ne oldu keşke cevap verse :)
Hızlandırılmış hayat dersi gibi. Böyle aldatınca seneler sonra nasıl hayatlar yaşanıyor felan

Senin yaşadıkların kötü olabilir fakat sevgilinin eşi sevgiline senin yaşadıklarını yaşattı mı? Çok bencilce davranmadın mı sence? Hadi eşin sana çok çektirdi seni aldatmaya itti peki o kadının suçu günahı neydi? Yapman gereken şey kocandan boşanmak çalışıp kendi ayakların üzerinde durmak. Annem hasta diyorsun annene olanları anlatsan anlayış gösterir ki zaten evlenmeni istememiş o adamla. Elin ayağın tutuyor çalışır kendi ayakların üzerinde durursun ve illaki de hayatında birinin olması şart değil.

Kaç kişi yazmış 12 yıllık konu diye. Hamile halinizle stres yüklenmeyin boşuna. Bu tiplere bir şey olmuyor, yetmiyor etrafa negatif enerji saçıyorlar

Ailenizden aldığınız terbiyeye hayran kaldım
keşke büyüklerinize saygısızlık yapsaydınız da evli bir adamla yatıp kalkmasaydınız.
O kadar bencilsiniz ki.. hep kendiniz ve duygularınız önemli.
O adamın eşinin ne hissedeceğinin hiçbir önemi yok dimi?

2012 nin konusu arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…