eşimi aldatıyorum ama...?

tabii ne demek, buyrun döner bıçağınız benden olsun. allah gazanızı mübarek eylesin.

arkadaşlar bence tartışmaya gerek yok sonuçta ortada bir sorun var evet .konu sahibinin oh iyi yaptım dedğini sanmıyorum ben oda üzülüyor içten içe ve pişman zaten bunu dile getiriyor üstüne gitmeye gerek yok .hata bu ben yappmam deriz bir bakmışız bizde aynısını yapıyoruz o yüzden kınamak yersiz sadece allah kimseyi şaşırtmasın diyorum .ilk önceleri bende sert yorumlar yaptım ama konu sahibinin daha sonraki konuşmaları beni onun bu konuda pişman olduğu ve içinden çıkmak istediği izlenimi verdi .ama yani bu patron tipli insanlar her yerde var .bu adam tiplojisi evde karım dursun çocuğuma baksın ben dışarda milettin karısına kızıyla günümü gün edeyim derdindeler paralarıda olduğu için kadınları cezbediyorlar hemen .bunların savunmasında banane canım biliyordu evli olduğumu bile bile benle oldu zorla mı oldu sanki gibi zeka düzeylerinin ne kadar alt seviyelerde olduğunun göstergesi laflarla paçayı kurtarmak .İNANMAYINIZ lütfen kullandırmayın kendinizi bunlara .yakınen örneklerini çok gördüm hep aynı şeyler oluyor sonuçta .

Evli bir erkekle beraber olan kadının kaderi kaçınılmaz,kullanılmak ve sonunda terkedilmek ...

ya arkadaşlar saçmalamayın lütfen..kimse ahlak bekçisi değil, herkes istediği yorumu yazabilir hiç kimseyi fikirlerinden ötürü belirli bir kategoriye sokamazsınız..düşünce ve fikir özgürlüğü var kimisine göre bu durum yanlış kimisine göre hata kimisine göre günah fln fln.. bırakın o bayan ne halt ederse etsin bize mi düştü sanki. bi niye birbirimizi yiyelim ki sallayın gitsin..

Hahlusun bacım :)) Vallahi bir sen hahlusun

aaaayy ayy dallasla başlayan sapıtmaların süre gelen çarpık apuk filmlerin sonuçlarıya bunlar ben bilmiyorum çocuklarımızı torunlarımızı ne bekliyo..boydan boya hayatını mahfetmişsin ne diyelim..birkere beni yatağa atmasına maal vermezdim sevdiğim kişinin.. birde bu zorunluyum laflarını beyninize kazımayın yaa..yeri gelsin tek yaşıyayım daha mutlu olurum herhalde 2 adamı idare etmektense..kınamıyalımda allah korusun benimde kızım var..sen şimdi sözde aşkının seni işten çıkarmasına üzülüyosunya dua et eşinin ahını alma,sonrada kendi kocandan gördüğün şiddeti bir kenara bırak,yaptıklarını öğrendiğinde sadece şiddetle kalacağını sanmıyorum.böyle böyle gazetelerde karılarını vuran ben namusumu temizledim diyen kocalara yol gösteriyosunuz,,maal veriyosunuz.. çok istiyosan bukadar rahatsın belliki boşan gönlünce gez toz..evliyken başkalarının dostu olma..derim ben.

yanlış yapıyorsun patronun seni sevdiğini de hiç sanmıyorumböyle pislikler her yerde var sevgiyi ilgiye muhtaç kadını kullanmak dertleri başka birşey değil.sana tecavüz eden biriyle evlenip bir hata yapmışsın şimdi de daha büyük bir hata yapıyorsun.umarım en kısa zamanda yanlışından dönersin

sorun kocası ve patronunda mı başlığı açan arkadaştamı bu ne ya dizi izleseydik daha net olurdu...öyle anlatmakla ifadesi tanısı konulcak bi konu değil.hatalar hatalar hatalar...

bence tövbe et sesuva kocanı da doğru yola çekmeye çalış

yada başka bekar bi adam bul...bu sefer öpüşürken ileri gitme

senin gibilerin şerrinden allah bizleri korusun.
Gelmişsin birde burda bize akıl soruyorsun.
Kendine saygın olsun git hemen boşan kocanı aldatmayı bırak
patronunda senin etinden sütünden faydalanmış işte sonra bir peçete gibi fırlatıp atmış.
sosyal yaralar ve büyük olaylara meydan vermek istemiyorsan elin garip adamını namus temizletme mantığına bürümeden ya bacak arandaki beynine hükmet ya da SONSUZA DEK YOKOL ADAMIN HAYATINDAN BARİ DE GURURLA BOŞANDIM SANSIN ADAM SENİ
ALLAH SENİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN

öncelikle klavyem bozuk kimi harfleri yazamıyorum
kopyala yapıştır yapmak zorudayım..
tatlım sana bayıldım oturup sohbet etmek istediğim etrafımda görmek istediğim çok nadir kişierden birisin..
duygularıma tercüman olmuşsun daha ne diyebliirim çok öpüorum..

herkes kendi yaşantısından sorumludur ve sonuclarına katlanır,bu yüzden sizi sorgulayamam,sorunuza gelşince herşey apaçık ortada patronunuz sizi kullanmış hevesi gecincede işten çıkarmış,merak etmeyin yakında telle aramasıda kesilir bu kadar basit hiç film izlemıyor musunuz...

bir kadın neden kendini bu kadar aşağılık konuma getirir anlamıyorum
eşinde patron olacak adamda seni resmen kullanmış ve kapının önüne koymuşlar
konunun özeti bu aslında
bir an önce silkelen kendine gel kadın olmaktan ziyade gururu haysiyeti olan bir insan olduğunu hatırla
kendini ortalıklara salma böyle

birlikte olduğun patronun evli ve eşinin haberi yoktur. o kadına ben acıdım sana değil aslında.sende patronunda yanlış yapıyorsunuz. olan partonunun eşine oluyor.

kızlar bu konu sahibi iki gün önce nişanlısından tecavüze uğramıştı. Inanıp da yorum yapmayın boşuna.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…