- 25 Aralık 2020
- 5.894
- 21.214
- 298
- 41
- Konu Sahibi Birbeyazben
-
kakırdak (o k arapçadaki gaf gibi bir k ama, ince bir ke sesi değil) olarak bizde de var oYani bizde bu kadarı yok galiba. Bizim Kayseri'de hakırdak var da hakırdak bile bu kadar değil. Kuyruk yağı kaynatılıp yapılır, tuzlanıp yenir.Ama kanlı yemektense hakırdak yenir yine.
Biz hahırdah şeklinde telaffuz ediyoruz onu işte burada.kakırdak (o k arapçadaki gaf gibi bir k ama, ince bir ke sesi değil) olarak bizde de var o
İsaalah bayrama kadar geçer bu mide bulantisikakırdak (o k arapçadaki gaf gibi bir k ama, ince bir ke sesi değil) olarak bizde de var o
Aslında tam olarak bu konunun böyle olacağını tahmin edemedim ben sadece büyük olanlardan akıl almak istedim konu çok farklı yerlere geldi ailem yok bir yorumda da bahsettim babanemle yasiyordum çalışıyordum o dönem eşimle de öyle tanışttik 16 yaşımda felandım kurtuluş yolu benimsedim eşimi zamanla sevdim evet yanlışdi keşke farklı olsaydı ama zamanla evliliğim.kotuye gitti buraya içimi döktüm tecrübeli ablalardan akıl almak istedim malesef ki sadece yargılamak olmuş herkesinBabanızla aranız nasıl??
Şimdi bir de 4 5 haşlanmış yumurtayla kakao falan blenderdan geçilirip puding diye yiyorlar ve tadı cok iyimişSiyah pudingi İngilizler neden yapmış ben de anlamıyorum.Bizim tavuk göğsü tatlısına laf ediyorlar, adamla kandan tatlı yapmış ayol.
Sen bizden ne bekliyorsun aferin demememizimi biz asla yapmayız bunu hadi hata yaptın koçanı demiyorum bile hala kocamda kocam diyorsun aklını başına topla afedersin kuma gelincemi aklın basina gelecek off yaAslında tam olarak bu konunun böyle olacağını tahmin edemedim ben sadece büyük olanlardan akıl almak istedim konu çok farklı yerlere geldi ailem yok bir yorumda da bahsettim babanemle yasiyordum çalışıyordum o dönem eşimle de öyle tanışttik 16 yaşımda felandım kurtuluş yolu benimsedim eşimi zamanla sevdim evet yanlışdi keşke farklı olsaydı ama zamanla evliliğim.kotuye gitti buraya içimi döktüm tecrübeli ablalardan akıl almak istedim malesef ki sadece yargılamak olmuş herkesin
Eşiniz 40 yaşına doğru ilerliyor. Sizin ise muhtemelen yüzünüz, duruşunuz oturdu, güzelleşti. Siz değil o yavaş yavaş size yeterli gelmeyeceğini düşünmeye başlamış gibi. Bu yüzden sizi bastırmaya çalışıyor olabilir.Merhaba 6 senelik evliyim küçük yaşta evlendim aile içi sevgi görmedim ve eşim benden 17 yaş büyüktü o zamanlar bana aşırı sevgi ilgi verdi Sahip çıktı evlendik başta bana bebek gibi davrandı zamanla bana cocukmusun gibi tavırlar sergiledi evine bakar çocuklarına ilgili ama ben ilgi istiyorum diyince liseli aşıkmısın der ve ben sürekli ağlar hale geldim ama hep üste çıkar kıskançlığım arttı çok kisakniyorum kıskançlık bende aşırı öfke sinir yaptı dışarda güzel bayan görsem eve gelip kendimi güzelleştirme çabasına giriyorum sürekli makyaj yapıyorum görsün diye bu piskolojden nasıl çıkarım
Canın sıkıldıysa konuma yorum atmayabilrsinSen bizden ne bekliyorsun aferin demememizimi biz asla yapmayız bunu hadi hata yaptın koçanı demiyorum bile hala kocamda kocam diyorsun aklını başına topla afedersin kuma gelincemi aklın basina gelecek off ya
Yanlış anladınız. Ben sizi yargılamadım. Bu sormaktaki amacım bazen kişiler eşleri kök aile bireyleri yerine koyabiliyor. Babanızla aranız kötüyse sizi yetemeyen bir çocuk gbi hissettirdiyse eşinize tutumunuz bundan kaynaklı olabilir. Evliliğinizde yaş farkı çok maalesef evet ama hayat her zaman planlandığı yada istenildiği gibi olmuyor. Herkese adil davranmıyor. Eşinize varlığınızı kul köle olarak değil baskın bir karakter dik bir duruşla gösterebilirsiniz ancakAslında tam olarak bu konunun böyle olacağını tahmin edemedim ben sadece büyük olanlardan akıl almak istedim konu çok farklı yerlere geldi ailem yok bir yorumda da bahsettim babanemle yasiyordum çalışıyordum o dönem eşimle de öyle tanışttik 16 yaşımda felandım kurtuluş yolu benimsedim eşimi zamanla sevdim evet yanlışdi keşke farklı olsaydı ama zamanla evliliğim.kotuye gitti buraya içimi döktüm tecrübeli ablalardan akıl almak istedim malesef ki sadece yargılamak olmuş herkesin
Banane ozaman sen başına geleni Hakk ediyorsun ne halin varsa gorCanın sıkıldıysa konuma yorum atmayabilrsin
Babam yok evet haklısınız okumuş olsaydım herşey daha farklı olabilirdi teşekürlerYanlış anladınız. Ben sizi yargılamadım. Bu sormaktaki amacım bazen kişiler eşleri kök aile bireyleri yerine koyabiliyor. Babanızla aranız kötüyse sizi yetemeyen bir çocuk gbi hissettirdiyse eşinize tutumunuz bundan kaynaklı olabilir. Evliliğinizde yaş farkı çok maalesef evet ama hayat her zaman planlandığı yada istenildiği gibi olmuyor. Herkese adil davranmıyor. Eşinize varlığınızı kul köle olarak değil baskın bir karakter dik bir duruşla gösterebilirsiniz ancak
Hayatı nereden yakalarsanız oradan güzelleştirmek sizin elinizdeBabam yok evet haklısınız okumuş olsaydım herşey daha farklı olabilirdi teşekürler
Sadece iyi bir anne olup değer görmek istedim herkes gibi başaramamışımHayatı nereden yakalarsanız oradan güzelleştirmek sizin elinizde
Allah acılarını yaşatmasın3 çocuk
sen zaten çocuksun, seni kimse kınayamaz, ama kocan aleni pedofili16 ben çok sevmiştim
Siz 10 gün önce doğum mu yaptınız?Sadece iyi bir anne olup değer görmek istedim herkes gibi başaramamışım
Evet ikizlerim varSiz 10 gün önce doğum mu yaptınız?
Hatayı kendinizde aramayınSadece iyi bir anne olup değer görmek istedim herkes gibi başaramamışım
Başka ne gibi seçimim olabilir ki okumak istesem çocuklara ben bakarım oku demez ailem yokki destek olsun okumam için sadece kafam dolduydu benden yaşça büyüklerden akıl almak istedim ne yapmam gerektiğine dair konu çok başka oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?