Eşime yetemiyorum gibi ..

Öyle birşey yapcağını zannetmiyorum sosyal medya kullanmaz evden çıkmaz birisi işi de evimizin altı ama ben çok kurmaya başladım
Bu nasıl bjr cehalet diyeceğim ??sinirim bozuldu bana bak ya konu fake yada bu kadar kadar zeka düşüklüğü olamaz bir insan çünkü gerçi olur zihinsel engelli kizlarj böyle kandırıyor pislik sapık adamlar.

Konu sahibi zihinsel engelli bence yargilamiyorum gerçekten sebep sonuç ilişkisi kuramıyor olayların hangi yöne gideceğini hesap edemiyor 15 yaşlarda hepimiz aklimiz leylaydi ergenlik ama bu basla birsey arastirilsa düşük zekalı karar alma yetisi olmayan hatta vasi tayin ediyorlar böyle insanlara galiba o derece durum ciddi

Esra Erol'da Fatma diye birisi vardı heh aynen 14 yaşında mı neydi kaçıp hamile kalmıştı iğrenç bir adam tarafından o da zihinsel engelliydi kıyamam onun gibi birsey olabilir çokta kızmamak lazım aslında

başka bir konu da açmışsınız bebeğim küvözde diye
bebeğiniz küvözde iken bunları mı düşünüyorsunuz yoksa fake misiniz?

en son siz yazmışsınız etiketleyeyim dedim myday8888

Bana da konu sahibi sebep sonuç ilişkisi kuramıyor gibi geldi

Daha yeni doğum yapmış ikiz bebekleri kuvözdeymiş
Durumları iyi diyor ama insan bebeklerinden ayrıyken kendinden 17 yaş büyük kocasına yetemiyorum diye düşünüp konu açmaz

Eşiniz sübyancıymış yetememen normal değil mi sence de ? Büyümüş kadın olmuşsun ona 15 lik çocuk lazım anlaşılan.

Ay Allah belanızı versin yani gerçekten tiksindim bu konudan.

Bebeklerim den ayrı olduğumu kim söyledi ki anne yanında kalıyorum zaten ayrıca durumları çok şükür iyiler emziriyorum yani

Ben 36 yaşımdayım oğlum 12. Nerdeyse çocuğu yaşında birini evlilik adı altında alıkoymuş biri var ortada. Söyleyeceklerim bu kadar.

Senden 17 yaş büyük bir adamın neyini kıskanıyorsun. Kartlaşmış. Sen 50 yaşında olunca o 67 yaşında osuran bir dede olacak. Bu şekilde bu psikolojiden çıkabilirsin tatlım

Kesinlikle derdini buraya açmamalıydın. Burası eleştirme kulübü. Olan olmuş ben eşinin sübyancı falan olduğunu düşünmüyorum hayatta bu tarz evlilikler de olabilir ve oluyor da. Sadece yaş farkınız çok bu yüzden çatışma vs yaşamanız normal . Bir de şu yetememe meselesi bende de var aslında eşim hep sevgisini gösterir ama bende bi güzelleşme çabalarına giriyorum sanki hep eksikmişim gibihissediyorum aslında onlar tam mı ki biz tm olalım ? Bazen de böyle düşünüyorm.

Ay Allah razı olsun sonunda birisi anladı yanlız değilim galiba insanlar sadece eleştiri yapar olmuş oysaki sadece birşey sordum üstüne kaç sene geçti çoluk çocuğa karıştım evet utanılacak bişey yapmadım eşimi seviyorum da sadece benmi çok beklentiye giriyorum yoksa tüm erkekler mi aynı merak ettim hepsi buydu

Olan olmuş ben eşinin sübyancı falan olduğunu düşünmüyorum hayatta bu tarz evlilikler de olabilir ve oluyor da.
Siz kızınız 15 yaşındayken 32 yaşında adamla evlenmesine karşı olmayabilirsiniz ama bari normalleştirmeyin. Evet sübyancı ama sorun yok olur bunlar deyin geçin bari, yazık vallahi. 2025e gelmişiz hala 32 yaşında adamın 15 yaşında çocukla evlenmesine olabilir deniyor.

Utanılacak bir şey yapmadın mı ? Utanılacak bir şey olması için ne gerekiyor daha ben anlayamaz oldum. 15 yaşında 35 inde kart herife kaçmak ne demek ya.

Utanılacak bir şey yapmadın mı ? Utanılacak bir şey olması için ne gerekiyor daha ben anlayamaz oldum. 15 yaşında 35 inde kart herife kaçmak ne demek ya.
Evli bir adama kaçmadım yaş farrki olabilir eşim yasini göstermeyen birisi ben takılmadan sevdim sizin görüşünüz 16 yaşımda sevdim istedim eleştirici için yorum yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…