• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime yetemiyorum gibi ..

Babanızla aranız nasıl??
Aslında tam olarak bu konunun böyle olacağını tahmin edemedim ben sadece büyük olanlardan akıl almak istedim konu çok farklı yerlere geldi ailem yok bir yorumda da bahsettim babanemle yasiyordum çalışıyordum o dönem eşimle de öyle tanışttik 16 yaşımda felandım kurtuluş yolu benimsedim eşimi zamanla sevdim evet yanlışdi keşke farklı olsaydı ama zamanla evliliğim.kotuye gitti buraya içimi döktüm tecrübeli ablalardan akıl almak istedim malesef ki sadece yargılamak olmuş herkesin

Aslında tam olarak bu konunun böyle olacağını tahmin edemedim ben sadece büyük olanlardan akıl almak istedim konu çok farklı yerlere geldi ailem yok bir yorumda da bahsettim babanemle yasiyordum çalışıyordum o dönem eşimle de öyle tanışttik 16 yaşımda felandım kurtuluş yolu benimsedim eşimi zamanla sevdim evet yanlışdi keşke farklı olsaydı ama zamanla evliliğim.kotuye gitti buraya içimi döktüm tecrübeli ablalardan akıl almak istedim malesef ki sadece yargılamak olmuş herkesin
Sen bizden ne bekliyorsun aferin demememizimi biz asla yapmayız bunu hadi hata yaptın koçanı demiyorum bile hala kocamda kocam diyorsun aklını başına topla afedersin kuma gelincemi aklın basina gelecek off ya

Merhaba 6 senelik evliyim küçük yaşta evlendim aile içi sevgi görmedim ve eşim benden 17 yaş büyüktü o zamanlar bana aşırı sevgi ilgi verdi Sahip çıktı evlendik başta bana bebek gibi davrandı zamanla bana cocukmusun gibi tavırlar sergiledi evine bakar çocuklarına ilgili ama ben ilgi istiyorum diyince liseli aşıkmısın der ve ben sürekli ağlar hale geldim ama hep üste çıkar kıskançlığım arttı çok kisakniyorum kıskançlık bende aşırı öfke sinir yaptı dışarda güzel bayan görsem eve gelip kendimi güzelleştirme çabasına giriyorum sürekli makyaj yapıyorum görsün diye bu piskolojden nasıl çıkarım
Eşiniz 40 yaşına doğru ilerliyor. Sizin ise muhtemelen yüzünüz, duruşunuz oturdu, güzelleşti. Siz değil o yavaş yavaş size yeterli gelmeyeceğini düşünmeye başlamış gibi. Bu yüzden sizi bastırmaya çalışıyor olabilir.

Yanlış anladınız. Ben sizi yargılamadım. Bu sormaktaki amacım bazen kişiler eşleri kök aile bireyleri yerine koyabiliyor. Babanızla aranız kötüyse sizi yetemeyen bir çocuk gbi hissettirdiyse eşinize tutumunuz bundan kaynaklı olabilir. Evliliğinizde yaş farkı çok maalesef evet ama hayat her zaman planlandığı yada istenildiği gibi olmuyor. Herkese adil davranmıyor. Eşinize varlığınızı kul köle olarak değil baskın bir karakter dik bir duruşla gösterebilirsiniz ancak

Yanlış anladınız. Ben sizi yargılamadım. Bu sormaktaki amacım bazen kişiler eşleri kök aile bireyleri yerine koyabiliyor. Babanızla aranız kötüyse sizi yetemeyen bir çocuk gbi hissettirdiyse eşinize tutumunuz bundan kaynaklı olabilir. Evliliğinizde yaş farkı çok maalesef evet ama hayat her zaman planlandığı yada istenildiği gibi olmuyor. Herkese adil davranmıyor. Eşinize varlığınızı kul köle olarak değil baskın bir karakter dik bir duruşla gösterebilirsiniz ancak
Babam yok evet haklısınız okumuş olsaydım herşey daha farklı olabilirdi teşekürler

Evlenmeyi kurtuluş görmüşsünüz ama keske en azindan bu kadar cocuk yapmasaymişsiniz bi yerden dönüş olurdu ama 3 cocuk ve kucukler disardan okumaya kalksaniz bilemedim olacak iş gibi degil ama yapabilseniz cok iyi olurdu.

Başka ne gibi seçimim olabilir ki okumak istesem çocuklara ben bakarım oku demez ailem yokki destek olsun okumam için sadece kafam dolduydu benden yaşça büyüklerden akıl almak istedim ne yapmam gerektiğine dair konu çok başka oldu

Konu gitmesi gerektiği yere gittide siz anlayacak gibi değilsiniz. Kocanızin suçlu olduğu için her gün gidip imza atması da size kötü bir şey yaptığını düşündürtmüyorsa insanlar size ne yapsın? Birde durmadan çocuk yapmışsınız. üstüne hala bu leş zihniyetli adamı çok seviyorum diyip duruyorsuz kim size ne desin bu saatten sonra. Oturup çekeceksiniz.

Back
X