Eşime yetemiyorum gibi ..

sizin nicki gördükçe fenalık geçiriyorum. yiyecek olan siyah puddingi sevdiğinizden mi bu nicki seçtiniz?
Siyah pudingi İngilizler neden yapmış ben de anlamıyorum. Bizim tavuk göğsü tatlısına laf ediyorlar, adamla kandan tatlı yapmış ayol.

Siyah pudingi İngilizler neden yapmış ben de anlamıyorum. Bizim tavuk göğsü tatlısına laf ediyorlar, adamla kandan tatlı yapmış ayol.

siyah pudding'in hiç tatlı versiyonunu görmedim ben. Kuzey Avrupa'da kutsal sayılacak "lezzet"lerden birisi. benim görmeye bile tahammülüm yok.

siyah pudding'in hiç tatlı versiyonunu görmedim ben. Kuzey Avrupa'da kutsal sayılacak "lezzet"lerden birisi. benim görmeye bile tahammülüm yok.
Bir yerde okumuştum tatlı diye, yanlış da hatırlıyor olabilirim tabi. Ama görüntüsü de iç açıcı değil tabi.

Allah aşkına bırakın duygu sömürüsü yapmayı. Hade 16 yaşında sevgi görmedin ve çocuk olduğun için bilmeden bir çok hata yaptın bunları kabul ediyoruz zaten. Ama siz bütün konu boyunca kart heri için 'çooğğğ cooook sovoyoroom' diyip durursanız kusura bakmayında bu saatten sonra sizi suçlarım.

Tatlı değil. Bunlar puding demişler ama tuzlu ağır bir tadı var diye okumuştum.
Midem bulandı iğrenç bişey

Valla ister hak verin ister vermeyin ama nice anasız babasız büyüyen çocuk var. 15 yaşında biz de erkeklere ilgi duyardık. Ergenlik sonuçta ama bir yandan da sorumluluklar vardı. Yani okula gitmek ve ders çalışmak gibi. Şimdi bu akılsız kız çocuk yaşta evlenmenin peşine düşmüş, akılsız kafasıyla çok biliyor gibi 4-5 kez hamile kalmış, yetmemiş bir de gelmiş burda ben sapık kocama nasıl yaranayım diye soruyor.

Söyleyecek tek bir şeyim var, beter ol. Yaşadıklarım ve yaşayacakların sana müstahak. Nice kızlar var 15iinde zorla evlendirilmek istenen ve okumak uğruna canına kıyan, evden kaçan. Hiç mi aklın yoktu? Kendinden 17 yaş büyük adamla ne b.k yemeye evlendin? Eskisi gibi değil hiçbir şey, anan baban yoksa bile hiç mi televizyonlarda sosyal medyada neler yaşandığını görmedin? Neydi derdin ya 15 yaşında bir adamın altına yatmak için hayatını harcamaya değer miydi?

Olan olmuş kendine hayrın yok bari çocuklarını düzgün büyüt, okut. Gerçi ne birikimin var da o çocuklara ne verebilirsin? Orası da ayrı. Geçmiş olsun ne diyelim? Akılsız başım cezasını çekersin böyle. Anam babam yoktu laflarına inanmadım, inanmıyorum. Biraz da insanın içinden gelir çünkü. Senin içinden de bu gelmiş. Hala seviyorum diye yazıyorsun bir de. Ne sevgisi? 21 yaşında bir ergenin gerçek sevgiden, aşktan ne haberi olur ki?

Bence normal böyle hissetmesi. 15 yaşından beri adamın himayesinde. Ki aşık olmuştur ergenlik hormonları işte. Babası, sevgilisi her şeyi o adam olmuştur. Romance istiyor şimdi. Sinir bozucu ama yaşının getirdiklerini yaşamak istiyor. Elinde değil işte. İllaki kendine gelip ben ne yaşamışım diyecek ama daha değil sanırım. Üzücü durum. Ailesi olsun bile istemiş olabilir. Yokmuş kimsesi. Yokluğu bilmiyoruz. Okumamış bir de. Çok normal ya. Ne hayatlar var

Tatlı değil. Bunlar puding demişler ama tuzlu ağır bir tadı var diye okumuştum.
Ya benim aklımda canlanan kopkoyu bizim paketli brownielerin çantada ezilmiş hali gibi olan vıcık görünümlü şey. Bir dizide görüp bakmıştım, tatlı diye kalmış aklımda sanırım. Değilmiş demek ki ama değilse de iğrenç bence.

Değil. Yine böyle tuzlu bir şeyleri daha var ekmek gibi. Ona da puding diyorlar. Unuttum neydi.

Öyle düşünüp koyduğum nick ne çıktı allahim ya

Hayır asla normal değil. Bir çok genç kadın bile bile yapıyor bunu maalesef gerçekler bunlar. Sevgi görmemekle pek alakası yok. artık 21 yaşında ve neyin ne olduğunu çok iyi biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…