- 28 Mart 2025
- 844
- 446
- 18
- Konu Sahibi Birbeyazben
-
Pembe puding yapmıştım sistem kabul etmedi bende bunu denedimsizin nicki gördükçe fenalık geçiriyorum. yiyecek olan siyah puddingi sevdiğinizden mi bu nicki seçtiniz?
Siyah pudingi İngilizler neden yapmış ben de anlamıyorum.sizin nicki gördükçe fenalık geçiriyorum. yiyecek olan siyah puddingi sevdiğinizden mi bu nicki seçtiniz?
Ahhh ahhh, kızdım ama içim de cız etti. Benim de 14 yaşında bir kızım var, bu yüzden çok üzülüyorum bu tür konularda.Ama hala çocukyani bana göre çocuk, eve kapatılmış kocasından başkasını görememiş ki
Öyle bir tatlimi var gercektenSiyah pudingi İngilizler neden yapmış ben de anlamıyorum.Bizim tavuk göğsü tatlısına laf ediyorlar, adamla kandan tatlı yapmış ayol.
Siyah pudingi İngilizler neden yapmış ben de anlamıyorum.Bizim tavuk göğsü tatlısına laf ediyorlar, adamla kandan tatlı yapmış ayol.
Var.Öyle bir tatlimi var gercekten
Kusura bakmayın ben öylesine koydum bunu bilmiyordum biraz sabredin olurmu 28mayista degistirecegimVar.İngiliz ve İrlanda tatlısı. Kan koyuyorlar içine ondan siyah demişler sanırım.
Bir yerde okumuştum tatlı diye, yanlış da hatırlıyor olabilirim tabi. Ama görüntüsü de iç açıcı değil tabi.siyah pudding'in hiç tatlı versiyonunu görmedim ben. Kuzey Avrupa'da kutsal sayılacak "lezzet"lerden birisi. benim görmeye bile tahammülüm yok.
Var.İngiliz ve İrlanda tatlısı. Kan koyuyorlar içine ondan siyah demişler sanırım.
Yok ya hu benlik bir sorun yok, herkesin kullanıcı adı kendine.Kusura bakmayın ben öylesine koydum bunu bilmiyordum biraz sabredin olurmu 28mayista degistirecegim
Allah aşkına bırakın duygu sömürüsü yapmayı. Hade 16 yaşında sevgi görmedin ve çocuk olduğun için bilmeden bir çok hata yaptın bunları kabul ediyoruz zaten. Ama siz bütün konu boyunca kart heri için 'çooğğğ cooook sovoyoroom' diyip durursanız kusura bakmayında bu saatten sonra sizi suçlarım.Kimse kimsenin ne gibi zorluklar yaşadığını bilemez babannem bakmaya çalıştı bana bı anne babanın sevgisini veremeezdi okumuyordum zaten çalışıyordum ben ilk kez sevgi gördüm sahip çıklmayi gördüm dışardan herkese kolay geliyo evet yaşım küçüktü sevilmek hoşuma gitmişti herkes doğru kararlar vermiyor malesef
Tatlı değil. Bunlar puding demişler ama tuzlu ağır bir tadı var diye okumuştum.Var.İngiliz ve İrlanda tatlısı. Kan koyuyorlar içine ondan siyah demişler sanırım.
Allah aşkına bırakın duygu sömürüsü yapmayı. Hade 16 yaşında sevgi görmedin ve çocuk olduğun için bilmeden bir çok hata yaptın bunları kabul ediyoruz zaten. Ama siz bütün konu boyunca kart heri için 'çooğğğ cooook sovoyoroom' diyip durursanız kusura bakmayında bu saatten sonra sizi suçlarım
Midem bulandı iğrenç bişeyTatlı değil. Bunlar puding demişler ama tuzlu ağır bir tadı var diye okumuştum.
Benimde midem bulandı normal salam sosis et yiyemem artiksiyah pudding'in hiç tatlı versiyonunu görmedim ben. Kuzey Avrupa'da kutsal sayılacak "lezzet"lerden birisi. benim görmeye bile tahammülüm yok.
Bence normal böyle hissetmesi. 15 yaşından beri adamın himayesinde. Ki aşık olmuştur ergenlik hormonları işte. Babası, sevgilisi her şeyi o adam olmuştur. Romance istiyor şimdi. Sinir bozucu ama yaşının getirdiklerini yaşamak istiyor. Elinde değil işte. İllaki kendine gelip ben ne yaşamışım diyecek ama daha değil sanırım. Üzücü durum. Ailesi olsun bile istemiş olabilir. Yokmuş kimsesi. Yokluğu bilmiyoruz. Okumamış bir de. Çok normal ya. Ne hayatlar varAllah aşkına bırakın duygu sömürüsü yapmayı. Hade 16 yaşında sevgi görmedin ve çocuk olduğun için bilmeden bir çok hata yaptın bunları kabul ediyoruz zaten. Ama siz bütün konu boyunca kart heri için 'çooğğğ cooook sovoyoroom' diyip durursanız kusura bakmayında bu saatten sonra sizi suçlarım.
Ya benim aklımda canlanan kopkoyu bizim paketli brownielerin çantada ezilmiş hali gibi olan vıcık görünümlü şey. Bir dizide görüp bakmıştım, tatlı diye kalmış aklımda sanırım. Değilmiş demek ki ama değilse de iğrenç bence.Tatlı değil. Bunlar puding demişler ama tuzlu ağır bir tadı var diye okumuştum.
Değil. Yine böyle tuzlu bir şeyleri daha var ekmek gibi. Ona da puding diyorlar. Unuttum neydi.Ya benim aklımda canlanan kopkoyu bizim paketli brownielerin çantada ezilmiş hali gibi olan vıcık görünümlü şey. Bir dizide görüp bakmıştım, tatlı diye kalmış aklımda sanırım. Değilmiş demek ki ama değilse de iğrenç bence.
Öyle düşünüp koyduğum nick ne çıktı allahim yaYa benim aklımda canlanan kopkoyu bizim paketli brownielerin çantada ezilmiş hali gibi olan vıcık görünümlü şey. Bir dizide görüp bakmıştım, tatlı diye kalmış aklımda sanırım. Değilmiş demek ki ama değilse de iğrenç bence.
Hayır asla normal değil. Bir çok genç kadın bile bile yapıyor bunu maalesef gerçekler bunlar. Sevgi görmemekle pek alakası yok. artık 21 yaşında ve neyin ne olduğunu çok iyi biliyor.Bence normal böyle hissetmesi. 15 yaşından beri adamın himayesinde. Ki aşık olmuştur ergenlik hormonları işte. Babası, sevgilisi her şeyi o adam olmuştur. Romance istiyor şimdi. Sinir bozucu ama yaşının getirdiklerini yaşamak istiyor. Elinde değil işte. İllaki kendine gelip ben ne yaşamışım diyecek ama daha değil sanırım. Üzücü durum. Ailesi olsun bile istemiş olabilir. Yokmuş kimsesi. Yokluğu bilmiyoruz. Okumamış bir de. Çok normal ya. Ne hayatlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?