Eşime yetemiyorum gibi ..

Evet ikizlerim var
Erken doğum ve bebeğiniz kuvezde imiş. Sahte hesap değilseniz durumunuz biraz ilginç geldi. Bunu eleştirmeye enerji harcamayayım, hem de gerçek ise sizi üzmek istemem. Eğer durum yazdığınız gibiyse bence şu ara eşinizden ilgi beklemeye odaklanmayın. Bebekleriniz sağlıklı olsun, onlarla yeni düzene ailece alışırsınız. Eşinizle de ilişkiniz hamilelikten etkilenmiş olabilir. Siz kendinizi yetersiz görmeyin.

Bebeklerim şuan çok şükür iyiler sadece erken oldukları için gün bekliyorlar teşekkür ederim

Burada zaten sayfalarca size haklı olarak kızılmış, ama olmuşla ölmüşe çare yok. Lütfen çocuklarınızın da aynı kaderi yaşamaması için anneleri olarak kendinize yatırım yapın.

Eşiniz olacak adam sapık. 15 yaşında kızla evlenmekte beis görmeyen bir adam. İleride çocuklarınızın da aynı yaşta evlenmesinde sakınca görmeyecektir.

Örgün öğretime gidemiyorsanız açık öğretimde okuyun. Okutmaz diyorsa ona söylemeden gizli gizli bitirin liseyi, üniversiteyi. Elinizde mesleğiniz olsun. O sırada çocuklar da biraz büyür zaten. Siz de gerekirse kavga dövüş bir yerde çalışmaya başlarsınız, en azından eliniz ekmek tutar.

Aöf üniversite olmazsa halk eğitim programlarına katılın, sonra usta öğretici sertifikası alın. Halk eğitimde eğitmen olun.

Eminim aklıma gelmeyen başka meslek edinme yolları da vardır.

Ama kendinizi düşünmüyorsanız da çocuklarınız için bu bataktan çıkmanız lazım. Bırakın kocanızı kıskanmayı, kendi hayatınızı kurtarın.

Son düzenleme:
Bu is basindan yanlis gb gorunuyor. Hem cok kucuk yasta evlenmissiniz hem de arada zorlasa sizin kadar cocugu olucak yas farki var. Kadin adamin cocugu olabilecek yastaysa o is cirkinlesiyor bence. Benimde esimle aramda 10 yas fark var. Fakat ben 20 yasimda tanistim ve 27 yasimda evlendim. Kendimi duygularimi net olarak anlayabildigim bir yastaydim evlenirken ve verdigim karardan emindim. Tanistigim ilk erkek arkadasim degildi. Gozum kapali ilk kipirtiyi ask zannederek evlenmedim ama sizinki biraz boyle olmus. Sevgiliniz olucak yasta kapilip evlenmissiniz. Gerci sizin acinizdan problem varms gb gorunmuyor hala sevdiginizi soyluyorsunuz ama es sizi psikolojik olarak asagiya cekiyor sanirim. Bu yas farki esiniz icin degil sizin icin avantaj olmaliydi. O sizi cok kiskanmaliydi. O genc bir esi olmanin kiymetini bilmeliydi. Sizde isler tersine donmus. Baksaniza esim kotu davraniyor demek yerine esime yetemiyor muyum diye kendinizi sorguluyorsunuz. 5 yil olmus evleneli bir de cocugunuz var, bu saatten sonra iliskideki denge degisir mi, cok zor. 38 yasinda adami duygusal olarak da mental olarak da degistiremezsiniz.

Tekrar söylüyorum ama cidden kendinize yazık etmeyin. Bu tip adamlar vefasız ve ne yaparsanız yapın kendinizi kabul ettiremezsiniz. Kabul ettirmek zorunda da değilsiniz sizle bir yola girdiyse bunları kendi düşünmeli. O size yetmeye çalışmalı siz ona değil. ( erken yaşta evlenmenizi de hiç tasvip etmedim ama ona yapacak bişey yok artık olan olmuş) o yüzden bence kendinize bunu yapmayın. Ben de zamanında kendimi çok hırpaladım ama gidecek olan gitmeli, kalacak olan adabıyla kalmalı. Bazı güzellikleri değer bilmezlere yaşatmamalı diye düşünüyorum. Sevgiler…

Çocukmuşum gibi davrandı derken zatten farkındaysanız çocukmuşsunuz.Eşiniz sapığın tekiymiş bir çocuktan kadın olmasını istemiş resmen. Nefret ediyorum çocuk yaşta kızları kandırıp ırz düşmanı olan adamlardan .

Kadın 35 40 olsa 17 yaş farka bişey diyemem ama o kadar küçük yaşta evlenince bazı şeyleri yaşamadan bı anda olgun insanalr gibi davranmaya basliyor insan ama jenarasyon farkı oluyor işte bı sure sonra adam artık enerjisi bitiyor kadın da genc olduğu için faklı bı hayat istiyor sorunlarınız yaş farkından kaynaklandığını düşünüyorum

Benim kuzenim de 15indeyken 35 yaşında biriyle evlendi. Hiçbir sorun yaşamadılar diye biliyorum. Ben de 15tim. Hatırlamıyorum bir sorun olduğunu. Adam açısından yani. Malesef böyle

15 yaşımda deliler gibi aşıktım, hiçbir zaman hiç kimseye öyle kapılamadım. Eğer o dönem konu sahibininki gibi bir hayatım olsaydı hiç düşünmeden ben de evlenirdim. Şu anda bahsettiğim şahıs yıllardır engellenenler listemde, ona hissettiğim en ufak bir sevgi kırıntısından pişmanım ve nasıl çocukluk ettiğimi görebiliyorum evet. Ama şartlarım müsaitti de kendimi kurtarabildim.
Konu sahibi inşallah bundan sonraki hayatında çocuklarını güzel yetiştirir kendine yatırım yaparsın ve sadece kalbinle değil mantığınla da hareket edebilirsin.

Reactions: Gao
16 ben çok sevmiştim
Hanimefendi sizin cok sevmeniz birsey fark etmez siz daha cocukmussunuz. Esinizin size yaklasmamasi lazimdi. Burada esiniz suclu. Amerikada olsa hapse girmisti coktan.
Ikinci konu esiniz sizi manipule ediyor ki cok normal cunku siz daha hala cok kucuksunuz. Buyuk olasilikla da esiniz size yaklasti cunku kendi yasitlarini diledigi gibi manipule edemeyecegini biliyordu.
Bir diger konu, sizin disarida kendi yasitiniz kadinlara degil, kocanizi kucuk yastaki kizlardan uzak tutmaniz lazim.

Benim kuzenim de 15indeyken 35 yaşında biriyle evlendi. Hiçbir sorun yaşamadılar diye biliyorum. Ben de 15tim. Hatırlamıyorum bir sorun olduğunu. Adam açısından yani. Malesef böyle
Bu sizce normal mi? 15 yasinda bir cocugun 35 yasinda biri ile evlenmesi?

15 yaşında nasıl evlenebilirsin? nikah memuru buna nasıl müsade eder? bence siz resmi olarak evli değilsiniz. imam nikahı mı yaptınız?
Ben butun konuyu okuyamadim. konu sahininin ailesi ile problemleri mi var genel olarak? Kesin daddy issue cikacak bunun altindan.
15 yasinda da evlenebilmesi icin ailenin izni lazim gibi birsey biliyorum.

siz hep kitaba göre konuşuyorsunuz

biz de yaşadığımıza göre konuşuyoruz,

kuralı belki 15 yaş dolmadıysa her türlü kamu davasının aılması, o davanın da düşmemesidir, bilmiyorum, iddia etmiyorum biliyorum diye zaten

ama yaşadıklarımdan biliyorum ki kızın da rızası varsa, taraflar da evleneceğiz diyorsa, hatta imam nikahı filan yaptıysa, aileler biliyorsa, bir de kızın "aman da ben peşine düşecem kızı mağdur oldu" filan diyen bir ailesi yoksa (ki ailelerin en mangal yüreklisi de zaten erkek tarafındna para alınca susuyor, bir de kızım zaten kendi gitti, evlensin namusu temizlensin kafasında oluyorlar çoğunlukla) -bu olaylar genelde jandarma bölgesinde oluyor zaten

jandarma komutanı "ayyy olayın ilk vuku tarihinde mağdure 15 yaş altı, mutlaka savcıya haber verem de kamu davası olsun" filan demiyor, ben 42 yaşındayım, benim şu anda yaşadığım bölgede kaçma kaçırma çoktur. çocukken yaşadığm yerde çoktu. başka yerlerde duyuyoruz. memlekette de etrafta duyarız (benim köyümde yok ama etrafta var), hiç duymadım yani ben ceza alan, ceza derken hapse giren duymadım. denetimli serbestlik, 3 5 bin bi para cezası filan oluyorsa da ondan haberimiz olmayabilir ama kimse hapse girmedi yani.

Ben butun konuyu okuyamadim. konu sahininin ailesi ile problemleri mi var genel olarak? Kesin daddy issue cikacak bunun altindan.
yokmuş ailesi
sadece babaanne var

15 -16 yaş konusu net değl sanırım konuda
adamla ilk gittiğinde 15se bile -bunu tam bilmiyoruz.
ay hesabıyla 16 olunca artık evlenebiliyorsun aile mahkemede izin veriyorum derse. 15te evlenemiyorsun. resmi nikah olmuyor yani.

Kocasi tam bir avciymis. Evlerden irak boyle tipler. Ben cok irkildim simdi.
Bir de arada bir yerlerde ilk konusmaya basladiklarinda adama 19 yasindayim dedim demis konu sahibi ama bence kocasi o kadar da salak degil. 15 yas ile 19 yas arasi cok belirgin farklar var.

Cok ozur dilerim o zaman. Konuyu okudum ama okurken gelen sinirle galiba aralarda kacirmisim. Kusura bakmayin
Yok özür dileyecek bir şey yok. Direkt yazmadım fikrimi hiç. Farklı da anlaşılabilir. Üzücü bir konu.

Son düzenleme:
Ailesi yokmuş. Babaannesi varmış. Ölmüş o da sonradan.

Kendime güvenimmi yok cokmu seviyorum bilmiyorum yoksa kimsem olmadığı için mi korkuyordum bırakmıyorum bir türlü ve bu durum beni çok mutsuz hale getirdi
ondan başka kimseyi görmediğin için hayat ondan ibaret sanıyorsun ama dışarıda ki dünya öyle değil. Gözün açılmış olsa arkanı bile dönüp bakmazsın. Eşinde pedofili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…