- Konu Sahibi Birbeyazben
-
Erken doğum ve bebeğiniz kuvezde imiş. Sahte hesap değilseniz durumunuz biraz ilginç geldi. Bunu eleştirmeye enerji harcamayayım, hem de gerçek ise sizi üzmek istemem. Eğer durum yazdığınız gibiyse bence şu ara eşinizden ilgi beklemeye odaklanmayın. Bebekleriniz sağlıklı olsun, onlarla yeni düzene ailece alışırsınız. Eşinizle de ilişkiniz hamilelikten etkilenmiş olabilir. Siz kendinizi yetersiz görmeyin.Evet ikizlerim var
Bebeklerim şuan çok şükür iyiler sadece erken oldukları için gün bekliyorlar teşekkür ederimErken doğum ve bebeğiniz kuvezde imiş. Sahte hesap değilseniz durumunuz biraz ilginç geldi. Bunu eleştirmeye enerji harcamayayım, hem de gerçek ise sizi üzmek istemem. Eğer durum yazdığınız gibiyse bence şu ara eşinizden ilgi beklemeye odaklanmayın. Bebekleriniz sağlıklı olsun, onlarla yeni düzene ailece alışırsınız. Eşinizle de ilişkiniz hamilelikten etkilenmiş olabilir. Siz kendinizi yetersiz görmeyin.
Bu is basindan yanlis gb gorunuyor. Hem cok kucuk yasta evlenmissiniz hem de arada zorlasa sizin kadar cocugu olucak yas farki var. Kadin adamin cocugu olabilecek yastaysa o is cirkinlesiyor bence. Benimde esimle aramda 10 yas fark var. Fakat ben 20 yasimda tanistim ve 27 yasimda evlendim. Kendimi duygularimi net olarak anlayabildigim bir yastaydim evlenirken ve verdigim karardan emindim. Tanistigim ilk erkek arkadasim degildi. Gozum kapali ilk kipirtiyi ask zannederek evlenmedim ama sizinki biraz boyle olmus. Sevgiliniz olucak yasta kapilip evlenmissiniz. Gerci sizin acinizdan problem varms gb gorunmuyor hala sevdiginizi soyluyorsunuz ama es sizi psikolojik olarak asagiya cekiyor sanirim. Bu yas farki esiniz icin degil sizin icin avantaj olmaliydi. O sizi cok kiskanmaliydi. O genc bir esi olmanin kiymetini bilmeliydi. Sizde isler tersine donmus. Baksaniza esim kotu davraniyor demek yerine esime yetemiyor muyum diye kendinizi sorguluyorsunuz. 5 yil olmus evleneli bir de cocugunuz var, bu saatten sonra iliskideki denge degisir mi, cok zor. 38 yasinda adami duygusal olarak da mental olarak da degistiremezsiniz.Merhaba 6 senelik evliyim küçük yaşta evlendim aile içi sevgi görmedim ve eşim benden 17 yaş büyüktü o zamanlar bana aşırı sevgi ilgi verdi Sahip çıktı evlendik başta bana bebek gibi davrandı zamanla bana cocukmusun gibi tavırlar sergiledi evine bakar çocuklarına ilgili ama ben ilgi istiyorum diyince liseli aşıkmısın der ve ben sürekli ağlar hale geldim ama hep üste çıkar kıskançlığım arttı çok kisakniyorum kıskançlık bende aşırı öfke sinir yaptı dışarda güzel bayan görsem eve gelip kendimi güzelleştirme çabasına giriyorum sürekli makyaj yapıyorum görsün diye bu piskolojden nasıl çıkarım
Çocukmuşum gibi davrandı derken zatten farkındaysanız çocukmuşsunuz.Eşiniz sapığın tekiymiş bir çocuktan kadın olmasını istemiş resmen. Nefret ediyorum çocuk yaşta kızları kandırıp ırz düşmanı olan adamlardan .Merhaba 6 senelik evliyim küçük yaşta evlendim aile içi sevgi görmedim ve eşim benden 17 yaş büyüktü o zamanlar bana aşırı sevgi ilgi verdi Sahip çıktı evlendik başta bana bebek gibi davrandı zamanla bana cocukmusun gibi tavırlar sergiledi evine bakar çocuklarına ilgili ama ben ilgi istiyorum diyince liseli aşıkmısın der ve ben sürekli ağlar hale geldim ama hep üste çıkar kıskançlığım arttı çok kisakniyorum kıskançlık bende aşırı öfke sinir yaptı dışarda güzel bayan görsem eve gelip kendimi güzelleştirme çabasına giriyorum sürekli makyaj yapıyorum görsün diye bu piskolojden nasıl çıkarım
Benim kuzenim de 15indeyken 35 yaşında biriyle evlendi. Hiçbir sorun yaşamadılar diye biliyorum. Ben de 15tim. Hatırlamıyorum bir sorun olduğunu. Adam açısından yani. Malesef böyleburada mevzu sadece ailenin şikayetine bakmıyor ki. çocuğun kaçırılması, rıza yaşı ve cinsel suç var. dolayısıyla ailesinin şikayetine bakılmaksızın kamu davasına dönüşmesi gerekiyordu. kaldı ki, ortada bir dava süreci olduğunu iddia ediyor ve sonucunda adli para cezasına dönüştürüldüğü iddia ediliyor. basit suçlar ve bir yılın altındaki hapis cezaları için geçerli bu.
bu konu benim için inandırıcı değil. zaten buna dair cevapları da nedense cımbızla alabildik ama tutarlı da değildi.
Hanimefendi sizin cok sevmeniz birsey fark etmez siz daha cocukmussunuz. Esinizin size yaklasmamasi lazimdi. Burada esiniz suclu. Amerikada olsa hapse girmisti coktan.16 ben çok sevmiştim
Bu sizce normal mi? 15 yasinda bir cocugun 35 yasinda biri ile evlenmesi?Benim kuzenim de 15indeyken 35 yaşında biriyle evlendi. Hiçbir sorun yaşamadılar diye biliyorum. Ben de 15tim. Hatırlamıyorum bir sorun olduğunu. Adam açısından yani. Malesef böyle
Ben butun konuyu okuyamadim. konu sahininin ailesi ile problemleri mi var genel olarak? Kesin daddy issue cikacak bunun altindan.15 yaşında nasıl evlenebilirsin? nikah memuru buna nasıl müsade eder? bence siz resmi olarak evli değilsiniz. imam nikahı mı yaptınız?
siz hep kitaba göre konuşuyorsunuzburada mevzu sadece ailenin şikayetine bakmıyor ki. çocuğun kaçırılması, rıza yaşı ve cinsel suç var. dolayısıyla ailesinin şikayetine bakılmaksızın kamu davasına dönüşmesi gerekiyordu. kaldı ki, ortada bir dava süreci olduğunu iddia ediyor ve sonucunda adli para cezasına dönüştürüldüğü iddia ediliyor. basit suçlar ve bir yılın altındaki hapis cezaları için geçerli bu.
bu konu benim için inandırıcı değil. zaten buna dair cevapları da nedense cımbızla alabildik ama tutarlı da değildi.
yokmuş ailesiBen butun konuyu okuyamadim. konu sahininin ailesi ile problemleri mi var genel olarak? Kesin daddy issue cikacak bunun altindan.
15 yasinda da evlenebilmesi icin ailenin izni lazim gibi birsey biliyorum.
İlk yorumum değil bu. O yüzden anlamamışsınızdır. Malesef ceza almıyorlar. Bundan bahsediyordukBu sizce normal mi? 15 yasinda bir cocugun 35 yasinda biri ile evlenmesi?
Cok ozur dilerim o zaman. Konuyu okudum ama okurken gelen sinirle galiba aralarda kacirmisim. Kusura bakmayinİlk yorumum değil bj. O yüzden anlamamışsınızdır. Malesef ceza almıyorlar. Bundan bahsediyorduk
Kocasi tam bir avciymis. Evlerden irak boyle tipler. Ben cok irkildim simdi.yokmuş ailesi
sadece babaanne var
15 -16 yaş konusu net değl sanırım konuda
adamla ilk gittiğinde 15se bile -bunu tam bilmiyoruz.
ay hesabıyla 16 olunca artık evlenebiliyorsun aile mahkemede izin veriyorum derse. 15te evlenemiyorsun. resmi nikah olmuyor yani.
Yok özür dileyecek bir şey yok. Direkt yazmadım fikrimi hiç. Farklı da anlaşılabilir. Üzücü bir konu.Cok ozur dilerim o zaman. Konuyu okudum ama okurken gelen sinirle galiba aralarda kacirmisim. Kusura bakmayin
Ailesi yokmuş. Babaannesi varmış. Ölmüş o da sonradan.Ben butun konuyu okuyamadim. konu sahininin ailesi ile problemleri mi var genel olarak? Kesin daddy issue cikacak bunun altindan.
15 yasinda da evlenebilmesi icin ailenin izni lazim gibi birsey biliyorum.
ondan başka kimseyi görmediğin için hayat ondan ibaret sanıyorsun ama dışarıda ki dünya öyle değil. Gözün açılmış olsa arkanı bile dönüp bakmazsın. Eşinde pedofili.Kendime güvenimmi yok cokmu seviyorum bilmiyorum yoksa kimsem olmadığı için mi korkuyordum bırakmıyorum bir türlü ve bu durum beni çok mutsuz hale getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?