Eşime ne b.k yariyorsun dedim

37 haftalık doğdu, 5 gün küvezde bile kaldı, şu an 38.haftam olması lazımdı ama baktım çok yoğun bir kanamam oldu, acil doğuma aldılar geçen hafta
Allah analı babalı büyütsün canım bu arada çok feminist gördüm seni

Hayırlı olsun missburc ama dikkat et bak erkeğin fıtratında bez degistirmek yok fıttırıverir sonra

Geçmiş bitmiş şükür,ikiniz de iyisiniz maşallah Allah analı babalı kuzu etsin
Amin, Allah razı olsun, daha dün gibi ağlıyordum kkda vallahi, şimdi kuruldu beşiğine paşalar gibi sıpa.
Kucağına tutuşturup bezi değişecek dedim bi afalladı zaten, ne oldu hamileyken ben yaparım sen emzir bana ver diyordun dedim, al işte emzirdim yap bakalım her şeyini diye, mum oldu şimdi yıkanmış zıbınları dolaba asacak
Güzellikle olmazsa zorla valla, daha beklesin bakalım bunun gece uyanmaları var

Alkış kızıma

burda türk aile yapısı diye kendini parçalayan kız babası yaşında adamla kaçarak evlenmiş antidepresana boğulmuş bir tip, kocasından gizli hamile kalmaya çalışan bir kız, adam doğum kontrol hapı alıyor bu klozete döküp gizlice hamile kalma peşinde, sanki evliliğinde çok mutluymuş gibi..

eski konusundan ben vurmayayım dedim ama öyle ilginç bi kafa yapısına sahip ki hakediyor yani.

size göre olması gerek nedir? kocaya, evlada, üvey evlada haftanın 7 günü içli köfte yapmak ve gık dememek mi?
Oda vicdan meselesi hanımefendi ben bir baba çocuğuna bakmasın demiyorum bu şekilde abarta abarta yazması rahatsız edici
2.side iyi araştırmışsınız bakıyorum bir alkışda size

İş seçen bir adam için çok da ağır olmamış, bazıları hakediyor.

Var başımızda bir tane aylardır iş beğenmiyor iki çocukla, ailecek sinirimizi bozdu.

Oda vicdan meselesi hanımefendi ben bir baba çocuğuna bakmasın demiyorum bu şekilde abarta abarta yazması rahatsız edici

abarta abarta yazmak dediğiniz nedir? adam kahvesini içseydi de o bebek bakımıyla kadın ilgilenseydi olağan olacaktı. ama adam ilgilenince abarta abarta yazmak mı oluyor?

Ay sen evli kal sakın boşanma gizli gizli hamile kalmaya çalış

kocaya bu konudaki lafı etmek saygısızlık ama eşten gizli hamile kalmak çok etik
Bunun yanlış olduğunu kabul ettim ama siz saçma düşüncelerinizin yanlış olduğunu kabul etmiyorsunuz sırf muhalefet hep muhalefet bana sataşan sizdiniz unutma

abarta abarta yazmak dediğiniz nedir? adam kahvesini içseydi de o bebek bakımıyla kadın ilgilenseydi olağan olacaktı. ama adam ilgilenince abarta abarta yazmak mı oluyor?
Eski yorumları okuyun öyle gelin feministlikten bahsediyolar anlamadan dinlemeden hoppp sazanlık yapmayınn

Siz kendinizi köle gibi görüyorsanız ben napayım..
Çocuğuma bir ben bakıyorum, bir kocama baktırıyorum, çalışan bir kadınım, hem anneliğimi yapıyorum hem kendi hayatımı yaşıyorum, sizin gibiler için değişik ve rahatsız edici olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…