Meslegi diplomasi olan bu sıkıntılı lari cekmezE yok demişsin işte bende öyle birşey okumadım da acaba ben mi kaçırdım dedim, mesleği olmadığını nerden çıkardın anlamadım
Alışkanlık olmuş düzeltmeye çalışıyorum yazılarımıNe yani bekarız diye yorum mu yapmayacağız . Ayrıca anlamıyorum neden hep büyük harf yazıyorsunuz .
Konu nerelere çekilmiş aldatan erkek değildir zaten adam da aldatmamış dövmemiş sövmemiş çok şükür"Sen adam değilsin" lafına gidip birisini öldürürmüsün yada hırpalarmısın Hayır ama erkekler bu lafa sinirlenirler ve hırslanırlar en basit örnek işinize gelince kadın ve erkek eşit fıtratları aynı işinize gelmeyince kocacim bu çok ağır kaldırsana kocacim evde ekmek bitmiş getirsene kocacim alışveriş yapacam kocacim para yetiremiuoruz ek işte çalışsana erkekler ağlamaz...deriz eeee hesap kitap dünyası o zaman bizim yerimizede onlar doğursun eee aynıyızya erkeklerin ve kadınlardan farklı olduğunu kabul etmessek kadının yaptığı işi erkek erkeğin yaptığı işi kadın yaparsa bir arpa boyu kadar yol alamayız hanımefendi
Kime neye göre dogru toplumun yapisina sosya ekonomik durumuna bakin lutfen ona gore yorum yapiniz burada insanlari yanlis yonlendirmeyiniz dogruya dogru yanlisa yanlis demelisiniz bence
Meslegi diplomasi olan bu sıkıntılı lari cekmez
Ortalık çok fena feminist kokuyorr
Evet yapmaması lazım dövmemesi lazım ama siz bu ülkede yaşamıyorsunuz herhalde günde kaç tane kadın cinayetleri işleniyor haberiniz varmı kalıplaşmış kafa erkekler tü kakaOhooo bizim seninle kafalarımız 180 derece açı çıkarır, başta ben dövmüyo sövmüyo şükür diye bakamam zaten olaya, zaten yapamaz bunları ne münasebet, gerisini okumadım bile
Benim doğrum bu dedim neresi anlaşılmadı, toplumun yapısı dediginiz ne orası herkese göre değişir ama ekonomi dersen az çok herkesin diyeceği aynı: hayat pahalı
Bak şimdi adam işsiz kadın çalışmıyor birikim bitti, bu gece çocuk hastalansa Allah korusun neyle bakılacak o çocuğa, geçen hafta yaşadım acilde 91 tl para ödedim bir kan tahliline
Biri feminizmin erkek düşmanlığı olmadığını açıklasın büyük bir basın bildirisi ile de, rahatlayalım.Niye bunu dedin,kaldı ki kola ne olur
Dayak yok aldatma yok şükür demedigim için mi bu laf, evlilikte zaten olmamalı bunlar, ön koşuldur sadakat ve saygı
Saygısızlık var konuda kadın bugünki hareketinden dolayı %500 haksız hala neyin mücadelesini veriyosunuzNiye bunu dedin,kaldı ki kola ne olur
Dayak yok aldatma yok şükür demedigim için mi bu laf, evlilikte zaten olmamalı bunlar, ön koşuldur sadakat ve saygı
Saygısızlık var konuda kadın bugünki hareketinden dolayı %500 haksız hala neyin mücadelesini veriyosunuz
Eşim de bende Muhasebeciyiz ayrıca kızlar ev benim diye eşimi eziyim diye söylemedim o sözü uykusuzluk ve o anki sinirlendim oldu konum çok dağılmış anındada cvp veremiyorum. Sunulan söyleyim baştan eşim kabul etmedi bu eve gelmeyi dedikodu olur dedi hatta kirada bi ev bile baktık eski evde içime sinmedi bu evde benim için yapilmisti bekarken bende çalışıp katkida bulundum yapılmasında o yüzden burda oturmak istedimSoralım
Konu Sahibi mesleği var mı eşinin
Eşim de bende Muhasebeciyiz ayrıca kızlar ev benim diye eşimi eziyim diye söylemedim o sözü uykusuzluk ve o anki sinirlendim oldu konum çok dağılmış anındada cvp veremiyorum. Sunulan söyleyim baştan eşim kabul etmedi bu eve gelmeyi dedikodu olur dedi hatta kirada bi ev bile baktık eski evde içime sinmedi bu evde benim için yapilmisti bekarken bende çalışıp katkida bulundum yapılmasında o yüzden burda oturmak istedim
Eşim de bende Muhasebeciyiz ayrıca kızlar ev benim diye eşimi eziyim diye söylemedim o sözü uykusuzluk ve o anki sinirlendim oldu konum çok dağılmış anındada cvp veremiyorum. Sunulan söyleyim baştan eşim kabul etmedi bu eve gelmeyi dedikodu olur dedi hatta kirada bi ev bile baktık eski evde içime sinmedi bu evde benim için yapilmisti bekarken bende çalışıp katkida bulundum yapılmasında o yüzden burda oturmak istedim
Çok şükür güvendeyim saygılıyım sevgiliyim çocuğum olursa onu mutlu huzurlu bir ortamda yetiştirebileceğime inanıyorum her zaman tartışmalarımızda alttan alan bir kocam var ve ben onun bu tavrını suistimal etmiyorum onu eziklemiyorum herkes kalbinin ekmeğini yer kalbinde yenecek ekmeği olmayanda açlıktan ona buna saldırır
adam olacak kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?