Eşime ne b.k yariyorsun dedim

Ohooo bizim seninle kafalarımız 180 derece açı çıkarır, başta ben dövmüyo sövmüyo şükür diye bakamam zaten olaya, zaten yapamaz bunları ne münasebet, gerisini okumadım bile

Kime neye göre dogru toplumun yapisina sosya ekonomik durumuna bakin lutfen ona gore yorum yapiniz burada insanlari yanlis yonlendirmeyiniz dogruya dogru yanlisa yanlis demelisiniz bence

Benim doğrum bu dedim neresi anlaşılmadı, toplumun yapısı dediginiz ne orası herkese göre değişir ama ekonomi dersen az çok herkesin diyeceği aynı: hayat pahalı

Bak şimdi adam işsiz kadın çalışmıyor birikim bitti, bu gece çocuk hastalansa Allah korusun neyle bakılacak o çocuğa, geçen hafta yaşadım acilde 91 tl para ödedim bir kan tahliline

Benim burda gördüğüm kadının, ailesinin verdiği eve dayanarak eşine üstünlük taslamaya çalışması... Bu tabiki adamın Yan gelip yatmasını haklı çıkarmaz... Her iki taraf da hatalı ama saygısızlık hiiiiççç olmamış...

Evet yapmaması lazım dövmemesi lazım ama siz bu ülkede yaşamıyorsunuz herhalde günde kaç tane kadın cinayetleri işleniyor haberiniz varmı kalıplaşmış kafa erkekler tü kaka

İyi demişsin erkek için ağır laf falan bilmem ben ne çalışası var nede çocuğa bakası

Niye bunu dedin,kaldı ki kola ne olur

Dayak yok aldatma yok şükür demedigim için mi bu laf, evlilikte zaten olmamalı bunlar, ön koşuldur sadakat ve saygı
Saygısızlık var konuda kadın bugünki hareketinden dolayı %500 haksız hala neyin mücadelesini veriyosunuz

valla çocuk bakmak zor ve insan yardım istiyor
sinirle söylemıssın. aslında haklısın ama yüzüne söylemeyeydın iyiydi.

Soralım

Konu Sahibi mesleği var mı eşinin
Eşim de bende Muhasebeciyiz ayrıca kızlar ev benim diye eşimi eziyim diye söylemedim o sözü uykusuzluk ve o anki sinirlendim oldu konum çok dağılmış anındada cvp veremiyorum. Sunulan söyleyim baştan eşim kabul etmedi bu eve gelmeyi dedikodu olur dedi hatta kirada bi ev bile baktık eski evde içime sinmedi bu evde benim için yapilmisti bekarken bende çalışıp katkida bulundum yapılmasında o yüzden burda oturmak istedim

M Mevsim34 cevabı öğrendik

Çok şükür güvendeyim saygılıyım sevgiliyim çocuğum olursa onu mutlu huzurlu bir ortamda yetiştirebileceğime inanıyorum her zaman tartışmalarımızda alttan alan bir kocam var ve ben onun bu tavrını suistimal etmiyorum onu eziklemiyorum herkes kalbinin ekmeğini yer kalbinde yenecek ekmeği olmayanda açlıktan ona buna saldırır
adam olacak kız

Senin yapacağın şey şu,dediğin laf için özür dilemek,arada saygı kalmazsa o evlilik biter

Ama şunu da ekliceksin artık sünepeliği bıraksın,birikmiş de kalmadı gözünün önüne bak de

Evet okudum hayatını maşallah pek güzelmiş Allah bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…