Eşime ne b.k yariyorsun dedim

Ooo yok ya benim babannemde de vardı beddua artı küfür. .hemde ne kufurler :KK53:birde ikide bir eşyalarını toplayıp gitmeye kalkardı bizde kaldığı zamanlar..nereye gidecekse:-)
Senin babaannen hayatta galiba allah uzun sağlıklı ömür versin..yerleri dolmuyor. .

canım öyle bir yazıyorsun ki, babannem vefat etti demesen kız kardeşim misin diye yoklayacağım.
tam olarak aynısının tıpkısı.
Babannem hayatta ve gayet dinç maaşallah.:KK75:

yooo istese calisir AllahAllah bu ne ya sanada cocugunada annenlermi bakacak evlendiyse cocuk varsa tabi calisacak

Yazıyorum ya sabah beri

Sen benim yazdığımı iddia ettiğin yorumu bulsana, burnu surtsun konuşma falan demisim ya
Ya bak bu konuda Özür dilerim o kadar mesaj yazıldı ki başkası yazmış burnu sürtülsün diye sende sünepeliği bıraksın yazmışsın ikisini karıştırmışım kusura bakma

Ben de sana kuvvetle muhtemel şeyler sıralarım zor değil neticede ama ben Allahtan korkarım

Bence sizin allahtan korkunuz olsaydı yalan yanlış yönlerdime yapmadınız hanımın eşini tanıdamadan şöyle yap böyle yap diye direktifler vermezdiniz bu doneler çok değil birkaç sayfa öncesinde var açın okuyun
Alo Fetva Hattı bilmem kaça dönüyor bazı yorumlar ya, insanlar artık senin inandığına da inanmıyo yok böyle ahkam kesme

canım öyle bir yazıyorsun ki, babannem vefat etti demesen kız kardeşim misin diye yoklayacağım.
tam olarak aynısının tıpkısı.
Babannem hayatta ve gayet dinç maaşallah.:KK75:
Belki de babannelerimiz kardestir:-)
Maşallah ama eskiler bizden sağlam. Cin gibiler bikere..birde çok iyi bakar çoğu kendine.benimki doktordan çıkmazdı. .
Bir torba ilaç. Şeker gibi hergün içerdi birde:-)ah yazarken özledim onu..gidip dua okuyayım bari..

Bugün doğum günümdü, 44 yaşına girdim, size doğum günüme özel yaş pasta ikramlı özel mapus hücreleri hazırlattım, pastaları yer yer bana içerde dilediğiniz kadar söversiniz, ne de olsa artık 44'üne gelmiş bir huysuz ihtiyarım:KK59:

Nefesinizi tutup 10'dan geriye saymaya başlayın :KK8:

Back
X