Eşime ne b.k yariyorsun dedim

Bunun yanlış olduğunu kabul ettim ama siz saçma düşüncelerinizin yanlış olduğunu kabul etmiyorsunuz sırf muhalefet hep muhalefet bana sataşan sizdiniz unutma
What?
Birkaç üyeyle birlikte milletin mesajlarını alıntılayıp sataşan ben miydim?
Büyük harflerle paragraflar döşeyip, alttan alttan laf sokan da bendim!
Doğru doğru siz sütten çıkma ak kaşık, bizler karalıyız!
Çılgın ev hanımı, sayende konu mahvoldu, Mune az sonra gelir, konuyu kapatır. Sabahtan beri yok doğru yönlendirme, yok yardım etme diye ahkam kesiyorsun en çok da sen amacın dışına çıkıyorsun.

Neyse konu sahibi sen ne yaptın? Özür mü diledin, küs mü kaldın?

koca dediğin bebek bakmaz. bi öğrenemedik gitti. çok ayıp ediyoruz.

Kölelik değil canım vicdanla karışık silkinme diyelim sizin yaptığınız gayet normal tabi ama bunu alaycı bişekilde ifade ederseniz bende alaycı yaklaşırım bu kadar basit

Ayyyyy görmüşe bak tenezzül edip eski msjlarınızı okumadım bile ama siz zahmet etmişsiniz çok kaale almışsınız ki baba eskilerle geliyorsunuz buda sizin karakteriniz

Eski dediğin 10 günlük konu,elbette kaale aldım karşımda kim var bilmek isterim her zaman

Kölelik değil canım vicdanla karışık silkinme diyelim sizin yaptığınız gayet normal tabi ama bunu alaycı bişekilde ifade ederseniz bende alaycı yaklaşırım bu kadar basit

kadın basit bi gerçeği anlatmış. ama anne kahve içerken çocuğa babanın bakması size o kadar anormal geliyor ki abartı diyosunuz alaycı anlatım diyosunuz. öyle değil işte. ona göre doğru olan bu, açıkça söylüyor. ama size göre, nedense, imkansız.

Ayrıca feminizm nedir biliyor musunuz bilmem ama, kötü bir şey olmadığından emin olun. Kadın erkek eşitliğidir, eski konunuza baktım da, sizin acil ihtiyacınız var mesela.

Benim lafını alıntı yapmayın sizden rahatsız oldum hatırlatırım buna benzer şeyi siz yazmıştınız o yüzden benle muhattap olmayın diğer üyeleri kendime denk görüyorum ama sizi değil

Ayrıca feminizm nedir biliyor musunuz bilmem ama, kötü bir şey olmadığından emin olun. Kadın erkek eşitliğidir, eski konunuza baktım da, sizin acil ihtiyacınız var mesela.
Kadın ve erkek haklarda yasada...eşittir ama fıtratları farklıdır günümüz de feminizmlik saptırıldığı için eşitliği savunan bir kavram olduğunu düşünüyorum bu konuya gelen yorumlar gibi

Esiniz sizle küsse konusmasa haklı.. adam belki alısamadı issizlige bosluga düştü o yüzden is aramaya asılamıyor. Üstelik siz de issiz kalmasını ima ederek dediniz o lafı besbelli. Bu yaptığınız acımasızlık, bir hayat arkadaşı olarak yakışmadı hiç.. kallavi bir özür dilemeniz gerekli.

Doğru söyle kıskandın mı, senin kocan senden çocuk istemezken sana hap alırken başka bir erkek karısından hem.çocuk istemiş hem de o çocuğa bakıyor

Acıdı mı

Eski dediğin 10 günlük konu,elbette kaale aldım karşımda kim var bilmek isterim her zaman
İyi canım sen böyle devam et kimseyi geçmişiyle yada eski hatalarıyla yargılamam söyleyecek birşey bulamayınca da bel altından vurayımmı gibi bi komplekslere girmem karakter meselesi sizde haklısınız herkes aynı değil

Çok güzel anlatmışsın aynen böyle düşünenler var.

Çok yakınım, senelerce esnaflık yaptı bir türlü beceremedi esnaflığıda, ucu ucuna denk getiriyordu çoğu zaman getiremiyordu, ondan borç al bundan borç al ,babası evine oturttu kira derdi olmasın diye ,yıllarca dedik yaşın gençken başka iş bak yok.

Sonunda borç harç bıraktı esnaflığı bir dünya banka borcuyla, aylardır işsiz neymiş 40 ından sonra masa başı iş olacakmış! !!

Ömrümüzü yedi ,bu adama ne b..k yarıyorsun lafı bile az.

Nasılsa kira yok , ordan burdan eş dost yardım ediyor. ..

Aranzda ne gecerse gecsın ccugunun babasına byle knusma tamam ıssız durması ıyı degıl ama bence esın bu szlerı haketmems sen ıstyrsun dıye sehır degıstrmıssınız demek kı senı uzmek kırmak ıstemyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…