- 5 Mart 2016
- 255
- 78
- 13
Ayyyyy görmüşe bak tenezzül edip eski msjlarınızı okumadım bile ama siz zahmet etmişsiniz çok kaale almışsınız ki baba eskilerle geliyorsunuz buda sizin karakterinizişte ona abartı geliyo, görmemiş ki
Eski yorumları okuyun öyle gelin feministlikten bahsediyolar anlamadan dinlemeden hoppp sazanlık yapmayınn
Bunun yanlış olduğunu kabul ettim ama siz saçma düşüncelerinizin yanlış olduğunu kabul etmiyorsunuz sırf muhalefet hep muhalefet bana sataşan sizdiniz unutma
Eski yorumları okuyun öyle gelin feministlikten bahsediyolar anlamadan dinlemeden hoppp sazanlık yapmayınn
What?Bunun yanlış olduğunu kabul ettim ama siz saçma düşüncelerinizin yanlış olduğunu kabul etmiyorsunuz sırf muhalefet hep muhalefet bana sataşan sizdiniz unutma
Siz kendinizi köle gibi görüyorsanız ben napayım..
Çocuğuma bir ben bakıyorum, bir kocama baktırıyorum, çalışan bir kadınım, hem anneliğimi yapıyorum hem kendi hayatımı yaşıyorum, sizin gibiler için değişik ve rahatsız edici olabilir
Kölelik değil canım vicdanla karışık silkinme diyelim sizin yaptığınız gayet normal tabi ama bunu alaycı bişekilde ifade ederseniz bende alaycı yaklaşırım bu kadar basitSiz kendinizi köle gibi görüyorsanız ben napayım..
Çocuğuma bir ben bakıyorum, bir kocama baktırıyorum, çalışan bir kadınım, hem anneliğimi yapıyorum hem kendi hayatımı yaşıyorum, sizin gibiler için değişik ve rahatsız edici olabilir
Ayyyyy görmüşe bak tenezzül edip eski msjlarınızı okumadım bile ama siz zahmet etmişsiniz çok kaale almışsınız ki baba eskilerle geliyorsunuz buda sizin karakteriniz
Kölelik değil canım vicdanla karışık silkinme diyelim sizin yaptığınız gayet normal tabi ama bunu alaycı bişekilde ifade ederseniz bende alaycı yaklaşırım bu kadar basit
Ayrıca feminizm nedir biliyor musunuz bilmem ama, kötü bir şey olmadığından emin olun. Kadın erkek eşitliğidir, eski konunuza baktım da, sizin acil ihtiyacınız var mesela.Kölelik değil canım vicdanla karışık silkinme diyelim sizin yaptığınız gayet normal tabi ama bunu alaycı bişekilde ifade ederseniz bende alaycı yaklaşırım bu kadar basit
Benim lafını alıntı yapmayın sizden rahatsız oldum hatırlatırım buna benzer şeyi siz yazmıştınız o yüzden benle muhattap olmayın diğer üyeleri kendime denk görüyorum ama sizi değilWhat?
Birkaç üyeyle birlikte milletin mesajlarını alıntılayıp sataşan ben miydim?
Büyük harflerle paragraflar döşeyip, alttan alttan laf sokan da bendim!
Doğru doğru siz sütten çıkma ak kaşık, bizler karalıyız!
Çılgın ev hanımı, sayende konu mahvoldu, Mune az sonra gelir, konuyu kapatır. Sabahtan beri yok doğru yönlendirme, yok yardım etme diye ahkam kesiyorsun en çok da sen amacın dışına çıkıyorsun.
Neyse konu sahibi sen ne yaptın? Özür mü diledin, küs mü kaldın?
Doğrudur, denklik (!) önemli.Benim lafını alıntı yapmayın sizden rahatsız oldum hatırlatırım buna benzer şeyi siz yazmıştınız o yüzden benle muhattap olmayın diğer üyeleri kendime denk görüyorum ama sizi değil
Kadın ve erkek haklarda yasada...eşittir ama fıtratları farklıdır günümüz de feminizmlik saptırıldığı için eşitliği savunan bir kavram olduğunu düşünüyorum bu konuya gelen yorumlar gibiAyrıca feminizm nedir biliyor musunuz bilmem ama, kötü bir şey olmadığından emin olun. Kadın erkek eşitliğidir, eski konunuza baktım da, sizin acil ihtiyacınız var mesela.
Kadın ve erkek haklarda yasada...eşittir ama fıtratları farklıdır günümüz de feminizmlik saptırıldığı için eşitliği savunan bir kavram olduğunu düşünüyorum bu konuya gelen yorumlar gibi
Kadın ve erkek haklarda yasada...eşittir ama fıtratları farklıdır günümüz de feminizmlik saptırıldığı için eşitliği savunan bir kavram olduğunu düşünüyorum bu konuya gelen yorumlar gibi
İyi canım sen böyle devam et kimseyi geçmişiyle yada eski hatalarıyla yargılamam söyleyecek birşey bulamayınca da bel altından vurayımmı gibi bi komplekslere girmem karakter meselesi sizde haklısınız herkes aynı değilEski dediğin 10 günlük konu,elbette kaale aldım karşımda kim var bilmek isterim her zaman
Çok güzel anlatmışsın aynen böyle düşünenler var.Cebinde parası olan ya da güvencesi olan insan rahattır yürüyüşü bile farklıdır,tek maaş olan hanelerde hele ki asgari ücret falansa nasıl müdürle kavga ettim diyip çıkıp gelecek, herkes müdürüyle enseye tokat değil tacize uğrayan da var mobbinge maruz kalan da ama borç harç varsa coluk çocuk varsa mecbur susup oturuyosun
Demek.istediğim özetle bu,adam.çokta mecbur hissetmiyor yani,acımızdan ölmeyiz diyor en azından bilmem anlatabildim mi
Şimdi bebek uyusun, zıbınları da katlayacak. Acilen taşlanmam lazım.koca dediğin bebek bakmaz. bi öğrenemedik gitti. çok ayıp ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?