- 5 Mart 2016
- 255
- 78
- 13
Evet bu konu sahibini bu tarzda yönlendirirseniz daha fazla her an kocasının elinden bi kaza çıkabilir yönetim takipteÖldürülme korkusu olan kadınlar var ve hala evliler bu konuda bunu da gördük,yönetim takipte iyiki
Evet bu konu sahibini bu tarzda yönlendirirseniz daha fazla her an kocasının elinden bi kaza çıkabilir yönetim takipte
Amin canım kimsenin dört dörtlük bir hayatı yok benimde sorunlarım var illaki ama bunu aklımla zekamla kendim için hangisi iyiyse onu uygulayarak aşmaya çalışıyorum ne kendime saygısızlık yapılmasına müsade ederim halim ve tavrimla nede karşımdaki ne saygısızlık yaparım ayyyyy kocam bunları yazmam için silah dayıyo kafama sizleri inandırmam gerek çünküEvet okudum hayatını maşallah pek güzelmiş Allah bozmasın
Senin üzülecek halin varda neyse evli değilsen evlenme 3 günlük evli kalabilirsin anca bu zihniyetleBende tam nerde kaldı saçma sapan gülmeler diyecektim, konu sahibi senin konunu az bi okusa kendini unutur sana üzülür zaten
İyi forumlar
Valla neden böyle görüyorsunuz bilmem ama, bir babanın bebeğini kucağından indirmemesi harika bir şey. Ayrıca hiçbir zaman öyle adamları savunmadım, aksine boşanmaları taraftarı oldum.
Eşi bana pek saf gibi de görünmedi, evinin içini tam bilemeyiz ama nedir iş beğenmemeler, evde çocuğum var benim ne yapıyorum ben evde diyor mu acaba..
Diyen adam evde oturmaz.Belki diyordur
Konu sahibinin eşini tanıyormusunuz da ahkam kesiyorsunuz
Diyen adam evde oturmaz.
Diyorsa da konuyu daha açık yazsaymış.
Aa sen bilmiyormusun canım erkekler bir tek tohum atmak için var sonrası size kalmışBiz dadı mıyız peki anneyiz diye?
Babasıysa benim kadar bebekle ilgilenmek mecburiyetinde. Madem işi yok evde, bakacak tabii.
Babanın çocuğuyla ilgilenmesi dadılık olmuş.
Gerçi haklısın evet, gelin tarafından yardım görüyorsa erkekler açığını kapatmak için hep alttan almalıyız hatta ayağının altına yastık da koyalım.Aa sen bilmiyormusun canım erkekler bir tek tohum atmak için var sonrası size kalmışTürk aile yapısına uymaz bikere
Ama bu kafadakiler zaten dadılıktan başka birşey yapmadığı için şaşırmamak lazım konular ortada maalesefGerçi haklısın evet, gelin tarafından yardım görüyorsa erkekler açığını kapatmak için hep alttan almalıyız hatta ayağının altına yastık da koyalım.
Nedir bu kocaları el üstünde tutup kadınlığı ezen zihniyet...
Şu an eşim 6 günlük oğlumuzun bezini değiştiriyor. Sonra yatırıp uyuyana kadar başında bekleyecek.Ama normal yani bazıları dadılıktan başka birşey yapmadığı için bö
Ama bu kafadakiler zaten dadılıktan başka birşey yapmadığı için şaşırmamak lazım konular ortada maalesef
Şu an eşim 6 günlük oğlumuzun bezini değiştiriyor. Sonra yatırıp uyuyana kadar başında bekleyecek.
Ben ayaklarımı uzatmış kahvemi içiyorum, sizlerle konuşuyorum, dinleniyorum.
Kötü anne diye taşlanır mıyım acaba işimi gücümü bırakmayıp kendimi eve kapatmadığım ve her saniyemi bebeğe adamadığım için acaba
Dadılıkta devamlılık esastır ya
Şu an eşim 6 günlük oğlumuzun bezini değiştiriyor. Sonra yatırıp uyuyana kadar başında bekleyecek.
Ben ayaklarımı uzatmış kahvemi içiyorum, sizlerle konuşuyorum, dinleniyorum.
Kötü anne diye taşlanır mıyım acaba işimi gücümü bırakmayıp kendimi eve kapatmadığım ve her saniyemi bebeğe adamadığım için acaba
Dadılıkta devamlılık esastır ya
37 haftalık doğdu, 5 gün küvezde bile kaldı, şu an 38.haftam olması lazımdı ama baktım çok yoğun bir kanamam oldu, acil doğuma aldılar geçen haftaAaaa doğum yaptın mı sen, daha günün vardı sanki yanlış mı hatırlıyorum
37 haftalık doğdu, 5 gün küvezde bile kaldı, şu an 38.haftam olması lazımdı ama baktım çok yoğun bir kanamam oldu, acil doğuma aldılar geçen hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?