Eşime ne b.k yariyorsun dedim

işsiz olduğu için alınmış olabilir, eşim çalıştığı ben çalışmadığım halde gece kızıma dönüşümlü kalkıyorduk ve oyalandığında ben de baya söyleniyordum, hiç özür dilemem gerektiğini düşünmedim.

Doğru söyle kıskandın mı, senin kocan senden çocuk istemezken sana hap alırken başka bir erkek karısından hem.çocuk istemiş hem de o çocuğa bakıyor

Acıdı mı
AHHHH canım benim ne söyledimki bu kadar ağrına zoruna gitti bence sizin aşşağılık kompleksiniz var altta kalamıyorsunuz

Fıtrat farklı diye kendimi süpürge edecek değilim, size de tavsiye ederim ama siz bilirsiniz, iyi günler.

Sen kaşındın bizim muhabbetin içine girip alkış kızıma diyen sensin, alaycı dediğin yorum senden geldi

Feminizmin saptırılmamış halini yazsana bi Allah aşkına bak Allahın adını verdim
Okumuş sun işte bu neyin kafası hala bakmadım profiline bakmakla zaman harcayamam evet şimdi söyle ne zoruna gitti hadi hadi söyle utanma bizbizeyiz

@goha bak sen diyorsun ki eşim kıymetlim ne güzel öyle de olmalı , eşimi tanıyorum tembel değil işe başlamaması tembelliğinden değil diyorsun, peki tam tersi olsa ne düşünürdün merak ettim?

@goha bak sen diyorsun ki eşim kıymetlim ne güzel öyle de olmalı , eşimi tanıyorum tembel değil işe başlamaması tembelliğinden değil diyorsun, peki tam tersi olsa ne düşünürdün merak ettim?
Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum ben de.
Konu sahibi pek belirtmedi ama ağır bir adam dedi. Yani acele etmiyormuş da mesele acilken ağırdan alan birini nasıl karşılarlardı merak ediyorum.

Haklı olabilirsin ama böyle böyle eşine olan saygın sonra da sevgin biter. Napcan çoluğun çocuğun var sonra mecburen yaşadığın bir hayata dönüşür.

En doğrusu. Çeyiz sandığında gelmediğine göre o çocuk elbette babası da bakacak. Benim eşim de çok yolun çalışır, ben bebeğime iki yaşına kadar bakmak istediğin için ofisimi kapattım tamamen keyfi yani. Ama ikimiz de biliyoruz ki hiçbir iş çocuk bakımı kadar zor değil o yüzden işten gelir gelmez eşim çocukla ilgilenir hem benim için hem de evladıyla vakit geçirmek için. Lütuf değildir ki bu. Yani kadın erkek ilişkilerini bu kadar gelenekselliştrmemek lazım bence de. Hele ki eş çalışmıyorsa bi zahmet fify fify olacak o bakım işleri

Yerinde olsam az utanırım da susarım burda yazdığın hersey çöktü hala bik bik ediyosun
Neden utanayım hayatkadınlığımı yaptım kadına Özür dile dediğim için mi çöktü laflarım allah kötü insalların şerrinden korusun sizin gibi yuva yıkanlar oldukça bu ülke sap gibi olduğu yerde kalır sizde aklınızı başınıza alın burda karakterinizle durun ona buna yanlış akıl fikir vermeyin allah aşkına siz evlimisiniz çok merak ediyorum evliyseniz adamın vay haline değilseniz kimsenin başını yakmayın oturun oturduğunuz yerde
yönetimden de ricam sizin gibi fişnikçileri bir derdim var adlı başlıktan engellesinler

Bence de. Sadece tohumu atıp iki saç okşamayla baba olunmuyor. Beraber yapmazsak nasıl manevi bir hak iddia edebilir, ben büyüttüm diyebilir ki oğlumuza? Dedirtmem de zaten.
Hamileyken hastane bavulu hazırlamıştım, eşime bence sen de kendine hazırla, tüm işi bana yıkarsan giderken lazım olur dedim.
İnat etti, şimdi gazını da çıkarıyor, odasını da topluyor

Valla itiraf ediyorum hep babam yaşında 2 kere boşanmış çocuklu adamla evlenmek isterdim, aksama kadar içli köfte kızartmak falan Allaahııım olmadı çok kıskanıyorum çok
Karaktersizliğin dibe vurmanın bu kadarı bence siz ne bir vicdana nede yüreğe sahipsiniz allah ıslah etsin eeee insanda aile terbiyesi olması lazım

Kadına özür dilemesini bende dedim ama kimseye paragöz demedim Türk aile yapısı diye ahkam kesmedim neden tepki çektin bir düşün

Kadının çocuğu bile var, kaç yıllık evli, tecrübeli. Biz mi yuva yıkıyoruz?

4 senelik evliyim 13 senedir birlikteyim eşimle 2 yaşında oğlumuz var hiç vay haline denecek durumu yok,erkek üye yasak olmasa gelir kendi de yazar raad ol bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…