evet görümcelerim oturuyor ben tek başına uğraşıyorum 14- 16 yaşlarında kızları da var koca kızlar onlar bile bana bırakıyor. eltim yarım ağızla yardım edeyim diyor olduğunda. o olmayınca ben yıkıoyrum tek basıma . çalıştığım için yemek fazla bilmiyorum her defasında çok ağır bu gelin diye laf çarpıtıyorlar
yapabilir miyim bilmiyorum ama böyle yaparsam daha iyi olacağını düşünüyorum canımpardon bunlar hizmetçi olarak goruyo galiba seni. Tek basina yapma onlarin yardim edeyim demesini de bekleme. Ortaya söyle bu defa da siz yikayin çok yorgunum diye bakalim yapacaklar mi? O kv de maşallah gözlerinde bozukluk var herhalde.. Sen bulasik yika onlar otursun.. Sonra gelin hic is yapmiyo. Ne yaparsan yaaaap insanları degistiremezsin ve KV ye yaranamiyosan onun gibi davranmalisin. Kocan yokken sok lafi kocan gelince gül yüzlerine :) anca öyle bas edersin..kocan varken yap islerini hatta kocana söyle hayatim cook yorgunum yardim eder misin diye. O da görsün sadece sen yapiyosun baskalari yardim etmiyo...
utanıyorum söylemeyemiyorum ki . zaten alışamadım bir türlü alışamadığım için rahat davranamıyorumsende yardım istemeyi öğren. ayşe (adı her neyse elti yada kızların) gel ben yıkarken bir taraftan sende durulayıver de.
hiç biliyorsan naz yap. çalışıyormuşsun da. uff çok yoruldum, maf oldum vs.. sonra da ay gel birlikte yapalım de...
Canım sen yeteri kadar fedakarlık göstermişsin zaten. Ama bunu ne kayınvalden ne de eşin anlamamış maalesef. Anlayacaklarını da sanmıyorum.. Hiç de üzülme.. Kusura bakmasınlar ama sen ne kadar ilgileniyorsan eltin de o kadar ilgilencek. Benim tavsiyem sen hemen hasta ol... Evde filan da iş yapma... Bu elti olayına çok üzüldüğün belli olsun. Eşini de kafana takma..kızlar merhabaçok üzücü bir durum içindeyim kayınvalideme kızgınım ne yaparsam yapayım yaranamıyorum. kayınvalidemde kalıyordum 5 aydır. yaşlı ve tek olduğu için onu yanlız bırakmadım onun evinde kaldık eşimle. kendi evime gelemedi çünkü bacağı ameliyatlı diye klzoetli bir ev gerekiyordu. işten her dönüşte akşam oraya gidip yemek yiyip orda kalıyorduk taa ki eltime toz kondurmayana kdar. benim yaptıklarım hiç gözükmüyor hep eltimin yaptığı gözüküyor. buda benim gücüme gidiyor. bende kızıp gitmedm aama belli etmedim kayınvalideme. 4 gündür evimde kalıyorum. bunu hafta sonu eşime söyledim kızgın olduğumu bana bu sekilde davrandığını.. kendi annem kayınvalidemin böyle olmasına çok kızıyordu bana hep nabarsan yap yaranamazsın sen ona diyordu. bnları eşimle paylaştım . kızmamıştı ogün bana sadece saygını göster demişti. ama içten içe kızmıştı anladım. bugn de annem çağırdı yemeğe işten sonra tokum ben bişey yemicem git sen gelmicem diyor. ve ben çok üzülüyorum. annemin böyle bana söylemesine kızdı gibi geliyor sizce neden böyle davranmış olabilir. gelmicem diyor başka bişey demiyor. ne yapmalıyım? yardım edin
Eşine de gayet normal davran.. Hİçbirşey olmamış gibi. .Annen nasıl .Yazık kadın çok acı çekiyor vs...Canım sen yeteri kadar fedakarlık göstermişsin zaten. Ama bunu ne kayınvalden ne de eşin anlamamış maalesef. Anlayacaklarını da sanmıyorum.. Hiç de üzülme.. Kusura bakmasınlar ama sen ne kadar ilgileniyorsan eltin de o kadar ilgilencek. Benim tavsiyem sen hemen hasta ol... Evde filan da iş yapma... Bu elti olayına çok üzüldüğün belli olsun. Eşini de kafana takma..
Sen bu konuda ne kadar ezik durursan o da daha fazlı haklı olacak.. Asla ezik durma.. Hasta ol yatakta yat. Başın dönsün bir iki kere.. Dr.a gidelim derse de evet git.. Eninde sonunda psikolojiye bağlarlar Dr.lar zaten. Asla geri adı matma.Hatta de ki ki "KEşke iyi olsaydım da annenin yanına gidebilseyidim... Yazık kadın alışmıştı bana da.. " Öyle şeyler söyle.. Mesela kayınvaldenin evi soğuksa; orada üşüdüm herhalde diyebilirsin.. TEmiz değilse mikrop kaptım galiba.. İşte ne eksiği varsa onu dile getir ki yaptığın fedakarlık görünsün.. Seni çok iyi anlıyorum asla kendine vicdan yaptırma.. OAlyın üzerinden geçince daha iyi değerlendireceksin emin ol.
Sevgiler.
bu yazınız bana ümit verdi dediğinizi harfiyen uygulicam. ama kayınvalidemi çağırcam eninde sonunda o gelince anneme gidemicem diye korkuyorum. bide bize gelince yemek yapmaya kalkıcak çok ta temiz bırakmıcak ortalığı sulu sulu ıslak ıslak sokcak dolaba sinir olucam bendeCanım sen yeteri kadar fedakarlık göstermişsin zaten. Ama bunu ne kayınvalden ne de eşin anlamamış maalesef. Anlayacaklarını da sanmıyorum.. Hiç de üzülme.. Kusura bakmasınlar ama sen ne kadar ilgileniyorsan eltin de o kadar ilgilencek. Benim tavsiyem sen hemen hasta ol... Evde filan da iş yapma... Bu elti olayına çok üzüldüğün belli olsun. Eşini de kafana takma..
Sen bu konuda ne kadar ezik durursan o da daha fazlı haklı olacak.. Asla ezik durma.. Hasta ol yatakta yat. Başın dönsün bir iki kere.. Dr.a gidelim derse de evet git.. Eninde sonunda psikolojiye bağlarlar Dr.lar zaten. Asla geri adı matma.Hatta de ki ki "KEşke iyi olsaydım da annenin yanına gidebilseyidim... Yazık kadın alışmıştı bana da.. " Öyle şeyler söyle.. Mesela kayınvaldenin evi soğuksa; orada üşüdüm herhalde diyebilirsin.. TEmiz değilse mikrop kaptım galiba.. İşte ne eksiği varsa onu dile getir ki yaptığın fedakarlık görünsün.. Seni çok iyi anlıyorum asla kendine vicdan yaptırma.. OAlyın üzerinden geçince daha iyi değerlendireceksin emin ol.
Sevgiler.
DÜN AKŞAM SORCAKTIM AMA SORMADIM. EŞİM YATARKEN SARILIP YATAR HER AKŞAM BANA SADECE KÜS OLUNCA SARILMAZ AMA DÜN AKŞAM SARILDI YATARKEN SABAH İŞE GİDERKEN BEN YATIYORDUM ÖPTÜEşine de gayet normal davran.. Hİçbirşey olmamış gibi. .Annen nasıl .Yazık kadın çok acı çekiyor vs...
Eger annenin dedigi sekilde o kadina yaranamazsin olarak ilettiysen esin buna icten ice alinabilir ve annene karsi tavir almis olabilir. Bence bunu zitliga cekmektense yumusatmaya calis ve soylemek istediklerini biraz daha yumusatarak soyle. O su an seni suclu goruyo olabilir bu yuzden alttan alicagini sanmiyorum ama sen arayi duzeltebilirsinkızlar merhabaçok üzücü bir durum içindeyim kayınvalideme kızgınım ne yaparsam yapayım yaranamıyorum. kayınvalidemde kalıyordum 5 aydır. yaşlı ve tek olduğu için onu yanlız bırakmadım onun evinde kaldık eşimle. kendi evime gelemedi çünkü bacağı ameliyatlı diye klzoetli bir ev gerekiyordu. işten her dönüşte akşam oraya gidip yemek yiyip orda kalıyorduk taa ki eltime toz kondurmayana kdar. benim yaptıklarım hiç gözükmüyor hep eltimin yaptığı gözüküyor. buda benim gücüme gidiyor. bende kızıp gitmedm aama belli etmedim kayınvalideme. 4 gündür evimde kalıyorum. bunu hafta sonu eşime söyledim kızgın olduğumu bana bu sekilde davrandığını.. kendi annem kayınvalidemin böyle olmasına çok kızıyordu bana hep nabarsan yap yaranamazsın sen ona diyordu. bnları eşimle paylaştım . kızmamıştı ogün bana sadece saygını göster demişti. ama içten içe kızmıştı anladım. bugn de annem çağırdı yemeğe işten sonra tokum ben bişey yemicem git sen gelmicem diyor. ve ben çok üzülüyorum. annemin böyle bana söylemesine kızdı gibi geliyor sizce neden böyle davranmış olabilir. gelmicem diyor başka bişey demiyor. ne yapmalıyım? yardım edin
Kız sen ne fenasın..Okudukça güldüm kendi kendime ..Gören deli sanacak..Canım sen yeteri kadar fedakarlık göstermişsin zaten. Ama bunu ne kayınvalden ne de eşin anlamamış maalesef. Anlayacaklarını da sanmıyorum.. Hiç de üzülme.. Kusura bakmasınlar ama sen ne kadar ilgileniyorsan eltin de o kadar ilgilencek. Benim tavsiyem sen hemen hasta ol... Evde filan da iş yapma... Bu elti olayına çok üzüldüğün belli olsun. Eşini de kafana takma..
Sevgiler.
Böyle insanlara yazdığı gibi davranmak gerekiyor demek kiKız sen ne fenasın..Okudukça güldüm kendi kendime ..Gören deli sanacak..
KESNLİKLEEEtamam canım bu akşam öyle yapıcam. gidicem bu akşam oraya. sizce evime kalması için çğırmalı mıyım? huzursuz ve mutsuz olur muyum ? çünkü devamlı bende kalmayı düşünüyordu düne kadar
Evet böyle insanlara öyle olmak gerek ...Seninkilerde betermiş kardeşim..Böyle insanlara yazdığı gibi davranmak gerekiyor demek ki
artık yaranmaya uğraşmıcam canım. eşimle aramı iyi tutmalıyım bunu gec anladım. evlilik oyuncak değil ama oyun gibi. kuralına göre oynıcam bu seferBence annenin soyledigini gelip esine soylememeliydin. Annenle konustuklarin annenle senin aranizda kalmali kesinlikle boyle seyleri esinle paylasmamalisin cunku hem annenle esinin arasi acilir hem de esinle senin aran acilir yani evinizde de huzurunuz falan olmazzz. Bu arada kayinvalide olayinda da yaptigin iyilikleri goremeyen bir insana ne yaparsan yap hicbir sekilde ve de hicbir zaman yaranamazsinizzz...
aynen canım. ben evlenmeden önce yaptıklarını soylemiyorum farkındaysanız .. :'( kınamda hıçkıra hıçkıra ağladığımı, ceyiz gününde mutfak kapısına perde yaptırmadığım için milletin yanında küçük düşürmelerini, halımın sanki defolu olduğunu falan filanEvet böyle insanlara öyle olmak gerek ...Seninkilerde betermiş kardeşim..
Canım sen yeteri kadar fedakarlık göstermişsin zaten. Ama bunu ne kayınvalden ne de eşin anlamamış maalesef. Anlayacaklarını da sanmıyorum.. Hiç de üzülme.. Kusura bakmasınlar ama sen ne kadar ilgileniyorsan eltin de o kadar ilgilencek. Benim tavsiyem sen hemen hasta ol... Evde filan da iş yapma... Bu elti olayına çok üzüldüğün belli olsun. Eşini de kafana takma..
Sevgiler.
Doğrusunuz kızlar ben çok aptalmışım yaaevliliğin ilk yılı çok sancılıdır sürekli aileler tartışma konusu olur özellikle de erkek tarafı , insanın üstünde bir hakimiyet kurma çabası içine girerler, burada önemli olan taşları iyi yerleştirmek kimsenin dediğini kimseye demiyeceksin , hatta kv dediğini eşine söylemeyeceksin o senin kozun olacak zamanı öyle bir geliyor ki o lafların sonra herkesin yanında "aa annecim hani böyle demiştin ya " deme şansın olacak, kimseye yaranmaya çalışmayacaksın aksine kimse senden bi iş beklemeyecek çalışan bayansın işini asla kolay göstermeyeceksin her işi yapan cengaver olmayacaksın yorgun bitkin olacaksın oraya gittiğinde , uyanık ol , yoksa aklını alır bu el kapısı adamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?