EŞİME BU DURUMDA NASIL DAVRANMALIYIM YARDIM KIZLAR :(:(

sende yardım istemeyi öğren. ayşe (adı her neyse elti yada kızların) gel ben yıkarken bir taraftan sende durulayıver de.

hiç biliyorsan naz yap. çalışıyormuşsun da. uff çok yoruldum, maf oldum vs.. sonra da ay gel birlikte yapalım de...

yapabilir miyim bilmiyorum ama böyle yaparsam daha iyi olacağını düşünüyorum canım bu söylediğini dikkate alacağım oyunu kuralına göre oynayacağım

utanıyorum söylemeyemiyorum ki . zaten alışamadım bir türlü alışamadığım için rahat davranamıyorum

Canım sen yeteri kadar fedakarlık göstermişsin zaten. Ama bunu ne kayınvalden ne de eşin anlamamış maalesef. Anlayacaklarını da sanmıyorum.. Hiç de üzülme.. Kusura bakmasınlar ama sen ne kadar ilgileniyorsan eltin de o kadar ilgilencek. Benim tavsiyem sen hemen hasta ol... Evde filan da iş yapma... Bu elti olayına çok üzüldüğün belli olsun. Eşini de kafana takma..
Sen bu konuda ne kadar ezik durursan o da daha fazlı haklı olacak.. Asla ezik durma.. Hasta ol yatakta yat. Başın dönsün bir iki kere.. Dr.a gidelim derse de evet git.. Eninde sonunda psikolojiye bağlarlar Dr.lar zaten. Asla geri adı matma.Hatta de ki ki "KEşke iyi olsaydım da annenin yanına gidebilseyidim... Yazık kadın alışmıştı bana da.. " Öyle şeyler söyle.. Mesela kayınvaldenin evi soğuksa; orada üşüdüm herhalde diyebilirsin.. TEmiz değilse mikrop kaptım galiba.. İşte ne eksiği varsa onu dile getir ki yaptığın fedakarlık görünsün.. Seni çok iyi anlıyorum asla kendine vicdan yaptırma.. OAlyın üzerinden geçince daha iyi değerlendireceksin emin ol.
Sevgiler.

Eşine de gayet normal davran.. Hİçbirşey olmamış gibi. .Annen nasıl .Yazık kadın çok acı çekiyor vs...

bu yazınız bana ümit verdi dediğinizi harfiyen uygulicam. ama kayınvalidemi çağırcam eninde sonunda o gelince anneme gidemicem diye korkuyorum. bide bize gelince yemek yapmaya kalkıcak çok ta temiz bırakmıcak ortalığı sulu sulu ıslak ıslak sokcak dolaba sinir olucam bende ama bu dediğini yapıcam bu akşam

Eşine de gayet normal davran.. Hİçbirşey olmamış gibi. .Annen nasıl .Yazık kadın çok acı çekiyor vs...
DÜN AKŞAM SORCAKTIM AMA SORMADIM. EŞİM YATARKEN SARILIP YATAR HER AKŞAM BANA SADECE KÜS OLUNCA SARILMAZ AMA DÜN AKŞAM SARILDI YATARKEN SABAH İŞE GİDERKEN BEN YATIYORDUM ÖPTÜ

Eger annenin dedigi sekilde o kadina yaranamazsin olarak ilettiysen esin buna icten ice alinabilir ve annene karsi tavir almis olabilir. Bence bunu zitliga cekmektense yumusatmaya calis ve soylemek istediklerini biraz daha yumusatarak soyle. O su an seni suclu goruyo olabilir bu yuzden alttan alicagini sanmiyorum ama sen arayi duzeltebilirsin

Kız sen ne fenasın..Okudukça güldüm kendi kendime ..Gören deli sanacak..

Bence annenin soyledigini gelip esine soylememeliydin. Annenle konustuklarin annenle senin aranizda kalmali kesinlikle boyle seyleri esinle paylasmamalisin cunku hem annenle esinin arasi acilir hem de esinle senin aran acilir yani evinizde de huzurunuz falan olmazzz. Bu arada kayinvalide olayinda da yaptigin iyilikleri goremeyen bir insana ne yaparsan yap hicbir sekilde ve de hicbir zaman yaranamazsinizzz...

artık yaranmaya uğraşmıcam canım. eşimle aramı iyi tutmalıyım bunu gec anladım. evlilik oyuncak değil ama oyun gibi. kuralına göre oynıcam bu sefer

Evet böyle insanlara öyle olmak gerek ...Seninkilerde betermiş kardeşim..
aynen canım. ben evlenmeden önce yaptıklarını soylemiyorum farkındaysanız .. :'( kınamda hıçkıra hıçkıra ağladığımı, ceyiz gününde mutfak kapısına perde yaptırmadığım için milletin yanında küçük düşürmelerini, halımın sanki defolu olduğunu falan filan

çeyiz günümde ben gidip perdeciye sipariş verdim kızlar o günümü bile zehir ettiler bana. bütün akrabalarım çeyizimi sermek için geldiklerinde oturdum ağladım. kınamda geldiler suratlar bir karış kına başörtüsü eldiveni almadan gelmişler . halbbuki 1 hafta oncesinde de sordum onlara siz mi alcanız biz mi diye bilmediğimiz için. o gün geldi örtmeye bişy yok. kuzeniminkileri aldım. kınada ne giycemi bilmiyordum söylemediler kafalarına göre gidip almışlar sözde bu yaptıklarının adı sürprizmiş.. mutfak eşyalarımı aldılar bana hiç sormadan götürmeden beni fikrimi dahi sormadan . ben yine bişey demedim. onları almışlar diye hiç bişey takmadılar bana

ovvv uyanık hatunun hali başka seni tebrik ediyorum : )))

evliliğin ilk yılı çok sancılıdır sürekli aileler tartışma konusu olur özellikle de erkek tarafı , insanın üstünde bir hakimiyet kurma çabası içine girerler, burada önemli olan taşları iyi yerleştirmek kimsenin dediğini kimseye demiyeceksin , hatta kv dediğini eşine söylemeyeceksin o senin kozun olacak zamanı öyle bir geliyor ki o lafların sonra herkesin yanında "aa annecim hani böyle demiştin ya " deme şansın olacak, kimseye yaranmaya çalışmayacaksın aksine kimse senden bi iş beklemeyecek çalışan bayansın işini asla kolay göstermeyeceksin her işi yapan cengaver olmayacaksın yorgun bitkin olacaksın oraya gittiğinde , uyanık ol , yoksa aklını alır bu el kapısı adamın

Doğrusunuz kızlar ben çok aptalmışım yaa bunları da eşim mutlu olsun diye yaptım. desin bize uyum sağlıyor diye ama olmuyor tükendim artık nefret etmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…