kızlar merhaba

çok üzücü bir durum içindeyim kayınvalideme kızgınım ne yaparsam yapayım yaranamıyorum. kayınvalidemde kalıyordum 5 aydır. yaşlı ve tek olduğu için onu yanlız bırakmadım onun evinde kaldık eşimle. kendi evime gelemedi çünkü bacağı ameliyatlı diye klzoetli bir ev gerekiyordu. işten her dönüşte akşam oraya gidip yemek yiyip orda kalıyorduk taa ki eltime toz kondurmayana kdar. benim yaptıklarım hiç gözükmüyor hep eltimin yaptığı gözüküyor. buda benim gücüme gidiyor. bende kızıp gitmedm aama belli etmedim kayınvalideme. 4 gündür evimde kalıyorum. bunu hafta sonu eşime söyledim kızgın olduğumu bana bu sekilde davrandığını.. kendi annem kayınvalidemin böyle olmasına çok kızıyordu bana hep nabarsan yap yaranamazsın sen ona diyordu. bnları eşimle paylaştım . kızmamıştı ogün bana sadece saygını göster demişti. ama içten içe kızmıştı anladım. bugn de annem çağırdı yemeğe işten sonra tokum ben bişey yemicem git sen gelmicem diyor. ve ben çok üzülüyorum. annemin böyle bana söylemesine kızdı gibi geliyor sizce neden böyle davranmış olabilir. gelmicem diyor başka bişey demiyor. ne yapmalıyım? yardım edin
kusura bakma ama durumları biraz kendin germişsin,,, bırak yaranma kv ne,,, dünyaları da yapsan yaranamzsan yaranamazsın,,, onun için parçalama kendini,,, olduğu yere kadar kendini üzme,, ama asla saygıda da bir kusur etme,,,
kayınvalidene kızdın mı eşin anlatacağın son kişi olmalı,, aç telefon arkadaşınla paylaş, annenle paylaş,,, ( heleki annenin, arkadaşının dediğini eşinle asla ve asla paylaşma)
biraz eşini alttan al,,, kv evine git,,, gene eskisi gibi davran kv iyileşinceye kadar,,, bu konuyu da eşine bir daha açma çünkü evinin huzuru dirliği bozışur bu konular evliliği çok yıpratır,,,
birde sana bir tavsiye eşin bile ailesinden sana şikayetçi olsa,, yorum yapma,,, sadece dinle,, onlar senin ailen de geç,,,, çünkü ailesi ile arası kötü olduğunda,, kötü olan sen olursun,,,,