EŞİME BU DURUMDA NASIL DAVRANMALIYIM YARDIM KIZLAR :(:(

En buyuk yanlisin kaynana olan hislerini acik etmen.bir de annenin soyledigini esine yetistiemen. Ölümcül hata bunlar bacıımmmm

normalde arayı erkekler bulamaz da konu sahibi toyluğun burdan belli hakikaten yürek mi yedin diye sorasım var da sormuşlar zaten...

evlilik zor iş.annenizin söylediğini eşinize,eşinizin söylediğini annenize...(bu böyle sürer gider)söylememelisiniz.konunuza gelince,kayınvalideniz kıymet bilmezse,kendi bileceği iş.siz saygıda kusur etmeyin.kendinizi fazla,kullandırtmadan elinizden geleni yapın".balık bilmezse,halik bilir" demiş büyüklerimiz ...

annenin söylediklerini sakın ama sakın söyleme eşine. bunu dısında haklısıın tabi.. eltin neden gitmiyor peki 5 aydır siz gidiyorsunuz

Ne yaptınız gittiniz mi yemeğe merak ettim :)

canım gıt kayınvalıdene o gormezse esın gorsun allah gorsun yanı .. esın bellıkı darılmıs onla mutlulugun ıcın

kım kımın ıcın ne demıs deme canım bundan sonra yanlıs anladın dıye kıvırt bari

Bu sitede yeni evlilere ve evlenmek üzere olanlara kurs vermek lazım, kendi annenizin kayınvalideniz, eltiniz, görümceniz, kayınpeder, kayınbiraderiniz ve eşinizle ilgili söylediği hiçbir olumsuz sözü erkek tarafına ayrıca muhteşem kocişlere taşımayın, anlatmayın, eşin sülalesiyle ilgili sinir ve streslerinizi de asla eşe yansıtmayın.
Bu herzaman ters teper.

Kayinvalidenizle yaşadığınız herşeyi annenize anlatmanız hata. Ama annenizin söylediklerini eşinize anlatmanız daha büyük hata. Bazı şeyleri içinizde tutabilmelisiniz.

Annen kayinvaliden hakkinda ne derse desin kocana soyleme akilli ol politik oyna azicik herseyi bizmi soyleyahhh=)

Eşine asla kendi ailenle konuştuklarını anlatma. Onun annesiyle ilgili bir durum olunca da eşine değil kayınvalidenin kendisine söyle uygun olan dille. Çok büyük bir durum olursa ancak o zaman eşinle paylaşırsın. Sen eşin ve ailen arasında köprüsün, eşin de sen ve ailesi arasında köprü. Geçişi sağlayan da tıkayan da az çok sen oluyorsun bu durumda tatlım. Evlilik böyle bişey işte.

Sen neden Annenin lafini esine soyluyosunki?
Bilemedinmi esin Annene tavirlanacak ,yani anliyamiyorum hangi akla hizmetle boyle birsey yaptinki..

Artik arayi duzeltmen yillar surer kolay gelsin.

Oho canim annenin söyledigini kocana neden söyledin..

Aslinda sadece size gecmis olsun demek lazim. Ayvayi iki kere yediniz.
simdi esiniz annenize gelmemek icin direnicek. Ki sizde olsaniz aynisini yapardiniz.
Bide anneniz her soyledigini kocaniza anlattiginizi duyarsaa aboffff

çok doğru

kızlar akşam gittim anneme yemeğe yedik tabi doğal olarak eşimi sordular. mesaide diye yalan söylemek zorunda kaldım. sonra annemle biraz oturduktan sonra ablama gittik ablamda anneme yakın bir mesafede aradım ablamdan beni almasını söyledim. oda annemlere geliyormuş tamda. tamam sen git alırım seni dedi. bende işten yeni gldiği için hemen gel al beni durmicam fazla dedim geldi annemin elini öptü konuştu sehpa almıştm o gelmişti ablma onu asagı indirdi sonra eve geldik bn sehpları sildm norml bi şekilde konuştu ama canı sıkkın gibiydi bende hiç konuşmadım bütün gece sus pus oturduk

çok büyük bi cahillik ettiğimin farkındayım. bundan sonra ne yapmalıyım

bundan sonra ne mi yapacan eşine ailenin söylediklerini asla söylemeyeceksin..kayınvalidene git gel ama fazla samimi olma ...saygıda kusur etme ...

Keske anneenin soyledigini soylemeseydin. Kendi 6ysadiklarini dile getirseydin. Simdi bozulmus ilerde de annen dolduruyor seni diye dusunecek

Keske anneenin soyledigini soylemeseydin. Kendi 6ysadiklarini dile getirseydin. Simdi bozulmus ilerde de annen dolduruyor seni diye dusunecek
bir anlık sinirle söyledim. bende sinir rahatsızlığı var. biz en basından beri onun ailesi yüzünden defalarca tartıştık. artık dayanamadım ve söyledim. ben takıntılı biriyim buna benzer bir durum olduğumda bir daha o konuyu düşünmeden duramıoyrum. bir kaç defa onun ailesi yüzünden tartışıp sinir krizleri geçirdim hastaneye kdr götrdü beni. bir daha olmayacak dedi her defasında. ama ben sustukça ailesi ona hiç belli etmiyor. o varken bişey demiyor kimse o gidince laf sölemeden duramıoyrlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…