- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
canım gıt kayınvalıdene o gormezse esın gorsun allah gorsun yanı .. esın bellıkı darılmıs onla mutlulugun ıcınkızlar merhabaçok üzücü bir durum içindeyim kayınvalideme kızgınım ne yaparsam yapayım yaranamıyorum. kayınvalidemde kalıyordum 5 aydır. yaşlı ve tek olduğu için onu yanlız bırakmadım onun evinde kaldık eşimle. kendi evime gelemedi çünkü bacağı ameliyatlı diye klzoetli bir ev gerekiyordu. işten her dönüşte akşam oraya gidip yemek yiyip orda kalıyorduk taa ki eltime toz kondurmayana kdar. benim yaptıklarım hiç gözükmüyor hep eltimin yaptığı gözüküyor. buda benim gücüme gidiyor. bende kızıp gitmedm aama belli etmedim kayınvalideme. 4 gündür evimde kalıyorum. bunu hafta sonu eşime söyledim kızgın olduğumu bana bu sekilde davrandığını.. kendi annem kayınvalidemin böyle olmasına çok kızıyordu bana hep nabarsan yap yaranamazsın sen ona diyordu. bnları eşimle paylaştım . kızmamıştı ogün bana sadece saygını göster demişti. ama içten içe kızmıştı anladım. bugn de annem çağırdı yemeğe işten sonra tokum ben bişey yemicem git sen gelmicem diyor. ve ben çok üzülüyorum. annemin böyle bana söylemesine kızdı gibi geliyor sizce neden böyle davranmış olabilir. gelmicem diyor başka bişey demiyor. ne yapmalıyım? yardım edin
kım kımın ıcın ne demıs deme canım bundan sonra yanlıs anladın dıye kıvırt barikızlar merhabaçok üzücü bir durum içindeyim kayınvalideme kızgınım ne yaparsam yapayım yaranamıyorum. kayınvalidemde kalıyordum 5 aydır. yaşlı ve tek olduğu için onu yanlız bırakmadım onun evinde kaldık eşimle. kendi evime gelemedi çünkü bacağı ameliyatlı diye klzoetli bir ev gerekiyordu. işten her dönüşte akşam oraya gidip yemek yiyip orda kalıyorduk taa ki eltime toz kondurmayana kdar. benim yaptıklarım hiç gözükmüyor hep eltimin yaptığı gözüküyor. buda benim gücüme gidiyor. bende kızıp gitmedm aama belli etmedim kayınvalideme. 4 gündür evimde kalıyorum. bunu hafta sonu eşime söyledim kızgın olduğumu bana bu sekilde davrandığını.. kendi annem kayınvalidemin böyle olmasına çok kızıyordu bana hep nabarsan yap yaranamazsın sen ona diyordu. bnları eşimle paylaştım . kızmamıştı ogün bana sadece saygını göster demişti. ama içten içe kızmıştı anladım. bugn de annem çağırdı yemeğe işten sonra tokum ben bişey yemicem git sen gelmicem diyor. ve ben çok üzülüyorum. annemin böyle bana söylemesine kızdı gibi geliyor sizce neden böyle davranmış olabilir. gelmicem diyor başka bişey demiyor. ne yapmalıyım? yardım edin
çok doğruKendiniz eşinize koz vermişsiniz
gitmemek için bahane olarak bir kaç yıl kullanır artı hazır olun
kayınvalidenizle iyi olmak için çeneniz bol olacak ve hiç bir yardımda bulunmayacaksınız
böylesine kıymet verirler
çok büyük bi cahillik ettiğimin farkındayım. bundan sonra ne yapmalıyımkızlar akşam gittim anneme yemeğe yedik tabi doğal olarak eşimi sordular. mesaide diye yalan söylemek zorunda kaldım. sonra annemle biraz oturduktan sonra ablama gittik ablamda anneme yakın bir mesafede aradım ablamdan beni almasını söyledim. oda annemlere geliyormuş tamda. tamam sen git alırım seni dedi. bende işten yeni gldiği için hemen gel al beni durmicam fazla dedim geldi annemin elini öptü konuştu sehpa almıştm o gelmişti ablma onu asagı indirdi sonra eve geldik bn sehpları sildm norml bi şekilde konuştu ama canı sıkkın gibiydi bende hiç konuşmadım bütün gece sus pus oturduk
bir anlık sinirle söyledim. bende sinir rahatsızlığı var. biz en basından beri onun ailesi yüzünden defalarca tartıştık. artık dayanamadım ve söyledim.Keske anneenin soyledigini soylemeseydin. Kendi 6ysadiklarini dile getirseydin. Simdi bozulmus ilerde de annen dolduruyor seni diye dusunecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?