EŞİME BU DURUMDA NASIL DAVRANMALIYIM YARDIM KIZLAR :(:(

Canim oncelikle bir hafta boyunca elinden geldigince guzel yemek yapmaya calisacaksin.. Eger yine begenmez trip atarsa hep "Sen bilirsin'' modunda davranacaksin.. Ara ara da misafir agirlamaktan konu ac.. Evin bereketi artar, hem de guzel muhabbetler kurulur falan de.. Aşağı yukari bir hafta sonra cok guzel bir menu hazirla.. Bunun icin en yakin tecrubeli arkadaşından yardim al. Hatta biz de menu konusunda yardimci olabiliriz.. Kesi.likle klasik yemekler olmasin. Pratik ve lezzetli. Sonra esinin is arkadaslarini. Veya diger yakin arkadaslatini yemege davet edelim de.. Evlendik ama cagiramadik filam de.. Bu kişiler bekar olsa cok daha iyi olur...Sonra yemege gelenler muhakkak ovgulerini esine iletecekler.. Tabii bu erkek grubu oldigi icin sen mutfaktasin genelde.. Bu durum esinin koltuklarını kabartacak.. Plan 1 bu.. Hadi bunu yap diger planlar sonra.. Bu arada yemek bitince hiçbirşey deme,. Eline saglik vs derse kibarca sagol de gec

Oy neferim ben bunlari yapali cok oldu. 3 aylik evliyim ama onun ailesini de kendi ailemi de her ikimizin arkadaslarini da yemekli agirladim ben zaten. Ya ablasi diyo zaten yeni evlisiniz ne bu misafir aski falan diye. Yani herkes cok memnun ayriliyor evimden cok sukur. Bence biz direkt plan B ye gecelim

H
Mm anladim o zaman plan b ye geciyoruz

Anl
H

Mm anladim o zaman plan b ye geciyoruz
sunu anlamadim.. Arkadaslari begendigi halde sana hala nasil böyle davranıyor.. Bence o birseye kizmis yeni evlisiniz diye soyleyemiyor.. Bir dusun.. Onun hoşlanmadığı ya da yapma deyip de yaptigin birsey var mi?

Anl
sunu anlamadim.. Arkadaslari begendigi halde sana hala nasil böyle davranıyor.. Bence o birseye kizmis yeni evlisiniz diye soyleyemiyor.. Bir dusun.. Onun hoşlanmadığı ya da yapma deyip de yaptigin birsey var mi?
Ya da senin ondan daha ustun oldugun bir durum.. Mesela mwzuniyet ya da maddi durum maaş..

İşimiz beraber zaten. Kendi isimiz ve birlikte calisiyoruz. Ya baska birseye kizdigi icin yaptigini sanmam cunku bekarken de boyleymis. Geldiginde yemek hazir olmasa surat asarmis, tadi istedigi gibi olmasa kuser yemez gidip yatarmis. Annesi ben ne cektim onun huyundan diyo

Canim uzun suredir yazamadim sana.. Bir yogunluk vatdi. Kusura bakma. Simdi oncelikle birinci plani acikliyorum. Esine birkac gun hic trip vs atmadan ne derse kibatca kabul ederek once onu plana hazirliyorsun. Mesela yine yemege laf etti. Tuzu eksik dedi. Olabilir de. Sofradan kalkti diyelim. Bisey olmamış o yokmus gibi yemegini ye. Sonra da sofrani topla. Daha sonra uc gun sonra onunla uygun vakitte bir konu görüşmek istedigini soyle. O hun hoş sunumlu lokumlu filan iki tane guzel kahve yap. Bol kopuklu. Konusma yi salonda yap. Evin en guzel yerinde. Konusman az oz seviyeli ve dengeli olsun. Giriş olarak ona sevginden saygindan bahset. Sonra aile olgusuna cok onem verdiğinden ileride cocigunuz oldugunda ona ne kadar iyi baba olacagindan, bir iki tane de onu oven özelliğinden bahset. Sonra de ki ben bu aile icin en guzelini yapmaya calisiyorum. Ve srnin de bu atmosferi yuvamizi guzel kilmak icin elinden geleni yaptigini biliyorum. Fakat hep aklimda bu mutlukugumuz bozulursa diye cok korkuyorum. Seni kaybetmekten cok korkuyorum. Zaten son zamanlarda da yemek konusunda biraz garip davranoyorsun. Ben senin nimete saygısızlık, sukursuzluk etmeyeceğini biliyorum. Fakat sanki elinde olmadan fatkinda olmadan bazen snirleniyorsun. Bu durum beni cok endisendiselendiriyor.. İnternette bu durumu biraz arastirdim. Sebebi kolesterol veya gizli seker olabilir diyor genelde.(burada bir yakinini ornek verebilirsin varsa) eğer öyle birsey varsa diye günlerdir korkuyorum. Lutfen rica ediyorum birlijte Dr a gidelim. Seni cok seviyorum filan.. Bunu yap sonra bilgi ver bacim. Oprum. Sözlerinde samimyet olmasina dikkat ettttt

kusura bakma ama durumları biraz kendin germişsin,,, bırak yaranma kv ne,,, dünyaları da yapsan yaranamzsan yaranamazsın,,, onun için parçalama kendini,,, olduğu yere kadar kendini üzme,, ama asla saygıda da bir kusur etme,,,
kayınvalidene kızdın mı eşin anlatacağın son kişi olmalı,, aç telefon arkadaşınla paylaş, annenle paylaş,,, ( heleki annenin, arkadaşının dediğini eşinle asla ve asla paylaşma)
biraz eşini alttan al,,, kv evine git,,, gene eskisi gibi davran kv iyileşinceye kadar,,, bu konuyu da eşine bir daha açma çünkü evinin huzuru dirliği bozışur bu konular evliliği çok yıpratır,,,
birde sana bir tavsiye eşin bile ailesinden sana şikayetçi olsa,, yorum yapma,,, sadece dinle,, onlar senin ailen de geç,,,, çünkü ailesi ile arası kötü olduğunda,, kötü olan sen olursun,,,,

Yaranamıyorsan yaranmak için bir şey yapmayacaksın. Bıraksaydın 5 ay eltin kalsaydı hayret bir şey. Nankör insanları sevemiyorum.

Bu ara evde pek yemek yiyemedik onun icin su ara sorun yok ama basladigi anda plani devreye sokarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…