EŞİME BU DURUMDA NASIL DAVRANMALIYIM YARDIM KIZLAR :(:(

esse00

avuç içi kadar mutluluk..
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
237
93
43
33
kızlar merhaba çok üzücü bir durum içindeyim kayınvalideme kızgınım ne yaparsam yapayım yaranamıyorum. kayınvalidemde kalıyordum 5 aydır. yaşlı ve tek olduğu için onu yanlız bırakmadım onun evinde kaldık eşimle. kendi evime gelemedi çünkü bacağı ameliyatlı diye klzoetli bir ev gerekiyordu. işten her dönüşte akşam oraya gidip yemek yiyip orda kalıyorduk taa ki eltime toz kondurmayana kdar. benim yaptıklarım hiç gözükmüyor hep eltimin yaptığı gözüküyor. buda benim gücüme gidiyor. bende kızıp gitmedm aama belli etmedim kayınvalideme. 4 gündür evimde kalıyorum. bunu hafta sonu eşime söyledim kızgın olduğumu bana bu sekilde davrandığını.. kendi annem kayınvalidemin böyle olmasına çok kızıyordu bana hep nabarsan yap yaranamazsın sen ona diyordu. bnları eşimle paylaştım . kızmamıştı ogün bana sadece saygını göster demişti. ama içten içe kızmıştı anladım. bugn de annem çağırdı yemeğe işten sonra tokum ben bişey yemicem git sen gelmicem diyor. ve ben çok üzülüyorum. annemin böyle bana söylemesine kızdı gibi geliyor sizce neden böyle davranmış olabilir. gelmicem diyor başka bişey demiyor. ne yapmalıyım? yardım edin

KIZLAR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM LÜTFEN

SİZCE ANNEMLERE GİTMELİ MİYİM YOKSA O GELMİYO DİYE BENDE ARTIK ONUN AİLESİNE GİTMEMELİ MİYİM

Konuyu yanlış yere açmışsın canım, ilgili editöre mesaj atıp konunu taşıt bence.

YENİYİM NASIL YAPABİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Keşke annenin söylediği lafı eşine taşımasaydın.
Ne olursa olsun denge çok önemli evlendikten sonra.
Kayınvalidene yaranamayabilirsin, doğrudur ama eşinin dediği gibi saygıda kusur etme yeter. Onun evinde kalma gibi bi zorunluluk göremedim ben. Herkes kendi evinde yaşasın, arada gidip hizmetini görürsün yeter.
Annenlere gitmeme konusunu aşın bence eşinle, arada böyle kızgınlıklar kırgınlıklar olmasın. Misilleme yapmayın birbirinize.

selam konunuzu yanlış yere açmışsınız. ben kibledim konuyu. mune görünce taşır. bu bölümün editörü yok çünkü

Annenin söylediği şeyleri eşine yansıtmamakla başla işe. Kendi fikrini söylesen bozulmazda annenle kv dedikosunu yapıyor olman, sonrada eşine anlatıyor olman, eşini dolduruyormuşsun gibi olur. Kendini eşinin yerine koy kv annen için birşey söylese ve eşin sana anlatsa, ne yapardın?
Üstüne gitme, konusu açıldığında, moralim bozuk olduğu için annemle paylaşmıştım, kusura bakma o noktada hatalıyım dersin.
Annene de her sorununu anlatma, evlilikte en büyük problem burdan çıkıyor.

Kayınvalidelere yaranılmaz, bunu öğrenmişsin. O yüzden hiç takma ne derse desin, eltini övsün seni yersin ...... et.
Eşinle kimse için aranı bozma. Annen için bile. Kocanla muhabbetini güçlendir, gerisini boşver.

Kendiniz eşinize koz vermişsiniz
gitmemek için bahane olarak bir kaç yıl kullanır artı hazır olun
kayınvalidenizle iyi olmak için çeneniz bol olacak ve hiç bir yardımda bulunmayacaksınız
böylesine kıymet verirler

iyi de canım annenin kaynananızın aleyhinde konuştuklarını neden eşine söyledin ki ? neyse olmuş olan kaynanana mesafeni koyarsın eşine de benim annem sana bu şekilde davransaydı ve senin annen de böyle yorum yapsaydı ben annene hak verirdim de

Annenizin lafını kocanıza götürerek hayatınızın hatasını yapmışsınız. Bundan sonra sizde geri adım atmak zorunda kalacaksınız yoksa eşiniz de annenizle görüşmeyecek. En kısa zamanda annesine gidin sonra beraber annenize gidin
Birde annenize de herşeyi anlatmayın malesef doldurma olaylarında çok başarılılar
Ben akıllandım sizde ders çıkarın yaptıklarınızdan

Annenizin söylediğini ne gibi bir düşünceyle kocanıza ilettiniz ki? En yapılmayacak şeyi yapmışsınız. Hiçbir durumda ailenizin eleştirisini kocanızla paylaşmayın. Geri dönüşümü hayrınıza olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…