Öncelikle whatsapp grubu ve sizin aranmama konusundaki rahatsızlığınızı hemen silin kafanızdan. Ben de nişanlıyken böyle saçma bi şeye takmıştım şu an aralarından sıyrılmak için telefonum bozuk, sessizde cart curt bi dünya yalan uyduruyorum. Kafam ne rahatmış meğer. Kendi kendimi yakmışım.
Kayınvalidenize gelince klasik kayınvalide işte prensini merak ediyor sürekli. Ama burada asıl sorunlu prens(!).
Madem güzellikle konuşmayla anlamıyor ki genelde anlamazlar daha da ters teper güzellikle konuşmak. Siz nasıl rahatsız oluyorsanız beyefendiyi de rahatsız edeceksiniz. Mesajlaşma veya aramalar başladığı an huzurunu kaçıracak ne varsa yapacaksınız. Öyle duruma gelecek ki annesi aradığında anne bi dur diyecek kıvama getireceksiniz. Artık neyden rahatsız olur bilemem onu siz deneye deneye öğreneceksiniz.
Benim kayınvalidem de başlarda böyle prensine çok düşkündü. Bekarken gece 1den önce evine girmeyen eşim ve annesi nedense evlendikten sonra sanki hep bir aradalarmış gibi birbirlerini merak etmeye başladılar. Siz misiniz öyle yapan. Ben de sürekli annemi aradım. Yetmedi gidelim dedim. Yeri geldi annemi özledim diye ağladım. Kayınvalidem aradığında onunla konuştum kapattığı an hemen kendi annemi aradım. Kayınvalidem oturmaya geldiyse hemen annemi de aradım. Aaaaa annemler geldi anne siz de gelin diye. Kayınvalidem kalmaya geldi hemen kardeşimi de kalmaya çağırdım. Kardeşim gelemezse de kedimi kayınvalidemin kaldığı odaya saldım. Kendisinin gece uyurken ayak ısırma huyu var da
yani kısacası ne oğluna ne annesine huzur vermedim. Artık öyle bi noktadayız ki eşimden çok ben kayınvalidemle görüşüyorum. Bu kadarı da sıkıcı ama olsun en azından huzurumu kaçıran yok. Ayda 1 bile gelmez evime. Eşim de annesini araması gerektiği zaman bana der. Annemi arar mısın şöyle mi olmuştu böyle miydi vs diye. Çünkü çaktırmadan muhabbetlerinin içine girerim ve artık anne oğul konuşması değil gelin kayınvalide konuşması olur. Görüntülü aradığı zamanlarda da huysuzluk yapıp odadan çıktığım zamanlar da oldu, konuşmayı sabote ettiğim zamanlar da oldu. Mesela onlar konuşurken aaa anne aklıma bişey geldi ya deyip saçma bi konu açardım veya eşimi lafa tutardım. İnanın çözümü var ama bi kaç ay sabretmeniz gerek.