Eşimde yine doğum günümü kutlamadı?

Ne guzel, ornek aldim sizi kendime.

Sanirsin evliliğin 10.senesi bana cok sacma geldi bu davranış. Üzülmekte haklısınız onun dogum gününde kılınızı bile kipirdatmayin derim
10.sene olunca kutlanmasa da oluyor mu
Noldu yani bizden geçti mi
Başka günler önemli değil ama doğum günü bence önemli. Hediye vs değil mevzu, içtenlikle sözlü bir kutlama yeterli

Doğum gününüz kutlu olsun. Nice yaşlara fakat benim babamın da yıllardır alisamadigi bir konudur bu. Kendimi bildim bileli annemin doğum gününü doğru düşür kutlamaz mesela pasta vs alınmaz. Ailelerine olmadığından dolayı öyle alışmış bence eşinize değer veriyorsanız bunu kafanıza takmayın. Malesef yıllar geçse de degismeyebiliyorlar

Ailede gormeyle ilgisi yok. Siz kutlamak istediginizi belli etmissiniz sonucta. Hic renk vermeseydiniz tamam dusunemeyebilirdi ailesinde gormediginden ama istediginizi bile bile yapmamanin ailede gormeyle ilgisi yok.
Omur boyu sadece ailede gorduklerimizle yasamiyoruz neticede.
Zorla kendine hediye aldirma olayini hos bulmuyorum ama bitane esi var. Senede bi kere dogum gunu, eline yapismaz. Keske yapsaymis.

Ayrica illa dogum gunu olmasina gerek mi var sizin kolye, yuzuk almaniz icin. Takilar cok gerekli oldugundan alinmaz zaten. “Ona gerek yok buna gerek yok...”
Hediyeyi gectim boyle cimri birinden nasil sogumuyorsunuz.

Değişmeyecek biliyorim ama üzülüyorum ben bu kadar düşünürken yaparken esim birşey yapmıyor

Bastan beri kutlamamıski aman dert ettiginiz seye bakın huzurun yerinde olsun hergununuzde yeniden dogun bırakın boyle seyleri

Bizimki de bir sey yapmaz. Keyfim de yok bahane edıp sahurda kavga mı cıkarsam dıye dusunuyorum

Açıkçası bana da çok sıkıcı geldi durumunuz. Daha yeni evlisiniz. Böyle birbirinize sürprizler yaparak birbirinizi mutlu ederek geçirmeniz lazım .Adamın daha ilk yıllardan içi geçmiş resmen. Bir dogum gününde de karından şunu yap diye yemek isteyecegine al götür yemeğe be adam.

Herkes romantik olacak değil doğru. Ama bir yemeğe goturmeyi de akıl etsin bir zahmet erkekler. Adam beni mutlu etmiyorsa ben neden evlendim ki, evimde en azından annem babam doğum günümü kutluyordu mutlu hissettiyordu ben böyle düşünmeye başlarim açıkçasi.

Bana sorarsan sen onun dogumgunune çok ama çok güzel bir surpriz yap. Kendisi sana yapmadığından dolayı utansın. Karım neler yapmış, bir dahakine ben de bir şeyler yapayım bu kadın önem veriyor böyle şeylere diye düşünsün.

Sevindim ama ne biliyim söz beklerdim ya. Sosyal medyadan yazma ve çiçek değildi istediğim.
Aaa sosyal medyadan söz ve çiçek var mıydı ? Ben onu gormemisim.Ben hiç bir şey yapmadı sandim. Ee o zaman yeterli değil mi ? Yemeği de siz deseydiniz hayatım bugün doğum günüm ya dışarda yiyelim mi diye? Sonra da bir pasta keserdiniz oldu bitti.

Romantik degildir belki.Zoraki yapmak istemiyordur.

Bu yıl 4. Yılımız ve ben hiç evlilik yıldönümümüzü kutlamadıgım için ilk defa kutlayım dedim :) Eşim gece 1 de nöbetten geldi.Evin süslendiğini görünce,iyice şaşırdı.Mumlar da yanıyordu.Geldi yüzüme bön bön baktı.Noldu bu ne hal böyle Dedi.Sence bugün ne olabilir dedim.Aaa kına gecemizdi diyince tarihe bak Bi dedim.Tamam düğün günümüz Dedi. Acıktım ben çok yemek koyar MIsın Dedi neyse koydum yemegi o arada giydi pijamasını bu mumlar evi yakıcak Dedi ev yanmasın dikkat et diyince şevkim kaçtı söndürdüm toparladım herşeyi yattık uyuduk.:)))) Ben de tövbeliyim artık böyle şeylere hiç girişmem.

Onlar düşünsün bırak.Biz düşününce yine aynı odunluk devam ediyor.

Teşekkür ederim ama bence insan bazen sevdiğini mutlu etmek için yapar diye düşünüyorum

Bende böyle düşündüm ama yapmayacağım
3 yıldır ben yapıyorum. Kendisinden hiç birşey görmedim. Doğum günü dışında da yaparım ama eşim hiç yani.

öncelikle doğum gününüz kutlu olsun.

Bence çok fazla büyütmüşsünüz. Adam sosyal medyada paylaşmış çiçek almış daha ne yapsın. Bunların hiçbirini yapmasaydı da ne olacaktı. Allah aşkına her şeyi bu kadar büyütmeyin. İstediğiniz hediyeyi altın mı pırlanta mı diye seçecek dereceye gelindiyse ne anlamı kaldı hediyenin. Asla eşim bile olsa bana bunu al demem. Sorsa da bir şey istemediğimi söylerim.
Hiç anlam veremedim durumunuza.

Ayrıca eşinize güzel şeyler düşündüğünüzü ama o bir şey yapmadığı için ( size göre ) sizde yapmayacakmışsınız. Zaten böyle şeyler karşılık için yapılmaz . İçinden gelir yaparsın gelmez yapmazsın.
Aa o bana yapmadı , ben de yapmayacağım kafasındaysanız ki öylesiniz yapmayın bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…