Eşimde yine doğum günümü kutlamadı?

4 sayfa boyunca gördüğüm, işinize gelen ve hemen hemen seninle aynı fikirde olan insanları yanıtlamışsın. Görüntüye göre diğer fikirler umurunda değil. Belki takmayacaksın ama bende şunu söyleyeyim, kabullenmesini öğrenin artık. Büyük beklentilere girmeyin. Bende doğum günü kutlamam ve başkasınınkini kutlamam. Yapım böyle ve aileden de böyle gördüm. Demekki onun ailesi de öyle. Böyle saçma bi konudan bayma adamı. Bana yapılsa patlarım.

Bende böyle düşündüm ama yapmayacağım
3 yıldır ben yapıyorum. Kendisinden hiç birşey görmedim. Doğum günü dışında da yaparım ama eşim hiç yani.
Benim eşim de nişanlılıkla birlikte 3 doğum günümü es geçti. Hediye almaya beni de götürüyordu. Kendi bile bişey alamıyordu.Bende çok üzülüp yapmayacağım diyordum. Ama yine dayanamıyordum. Bu sene çok şükür ki güzel bir sürpriz yaptı.Onu da niye yaptı: 1-eniştem ablama çok güzel bir sürpriz yapmıştı, o anda gözüme baktı gözlerim doldu. O gün çok üzüldüm dedi. 2- Görümcemin eşi kaç gün önceden sürpriz organizasyon hazırladı bizden de yardım istedi. Bunları görünce kendini mecbur hissetti herhalde

Bazı insanlar için bu tur günler çok önemli oluyor Olmalı da bence .
Bazılarınds da o kültür olmuyor . Sizde beklenti içine girmezseniz daha mutlu olursunuz.

Doğum gunune anlam yuklenmesnş anlamıyorum benim için çok önemsiz

Ailesinde görmediği için öyle bir alışkanlığı yoktur. Çok beklenti içerisine girmeyin.
Siz söyledikten sonra bişeyler yapmasınında bi anlamı yok diye düşünüyorum kendi içinden geliyorsa yapmalı o zaman daha anlamlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…