Merhaba arkadaşlar. 10 aylık evliyim. Bugün doğum günüm. Eşim bu zamana kadar doğum gününü kutlamadı. İlk doğum gününde ailem davet etti öyle kutladık. Saati anneme vermiş. Özel birşey söylemedi yapmadı. 2. Doğum nişanlıydık. Doğum günüm işten çıkıştım. Yorgundum. Yine aynı. Ben gelir beni evden alır diye düşündüm ama normal bir gün gibi davrandı. Arkadaşının evine gitti. Ertesi gün kırıldığımı söyledim. Yorgunum diye birşey yapmamış. Seneye evimizde yaparız dedi. Bugün ise ınstagramdan fotoğrafımızı paylaşıp oradan kutlamış. Eşim işte ben evdeyim. Konuştuk. Hiçte birşey yapacak gibi değil. Moralim çok bozuk. Eşimse dogum günlerine önem verdiğimi biliyor. Onlarda böyle birşey yoktu. Bense hem kendi ailemin hem ailesinin doğum gününü kutladım.
Sürprizler yaptım. Kayınvalidem bile ilk defa doğum günüm kutlanıyor dedi. Sonrasında ise onlarda kutlamaya başladı. Dün kardeşinin doğumgünüydü. Eşim 12yi geçsin arayalım dedi. Şaşırdım. Ailem cumartesi günü kutladık. Annem başbaşa olursunuz. Erken kutlayalım dedi. Eşime de söyledim Hiç birşey söylemedi. Beğendiğim mekan vardı. Buraya gelmek istiyorum dedim. Yine ses yok. Bugün istediği yemeği söyledi. Tamam yaparım dedim. Herzaman ki konusmamızdı.
Eşimin doğum günü çok güzel fikirler var kafamda ama eğer yapmazsa bende yapmayı düşünmüyorum.
Hediye ne istiyorsun diye sormuştu. Bende 5 taş istiyorum ama beyaz altın istiyorum. Pırlantayı gereksiz pahalı buluyorum. Gel bakalım dedim. Yok gereksiz dedi. Kolye istedim. Kolyen var ya takı setin ve tuğralı kolyen var dedi. Bende günlük zamanda takamam onları. Küçük birşey istiyorum dedim. Yok dedi.
Dediğim gibi oldu. Koca bir hiç. Çiçek almış. Yakın arkadaşı çiçekçi. Yapraklı çiçek. Çok mutsuzum. Ama bende hiç birşey yapmayacağım.